EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ολιστική θεραπευτική

Ολιστική θεραπευτική και Υγεία

19 Feb, 2022

Η ολιστική προσέγγιση ήρθε στη ζωή μου από την ανάγκη μου να κατανοήσω αυτά που δεν είχαν εξήγηση σύμφωνα με αυτά που είχα μάθει. Δεν ταίριαζαν με αυτά που έμαθα από το σχολείο,το πανεπιστήμιο,την κοινωνία.

Και μεγάλωνα με ερωτηματικά από την καρδιά μου…

πώς γίνεται να μη νιώθω χαρά;…

πώς γίνεται στα 30 μου να έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα αγνώστου αιτιολογίας;”

πώς γίνεται να έχω διακόψει το κάπνισμα, να κάνω γυμναστική, ομοιοπαθητική, καλή διατροφή ..και το σώμα μου να διαμαρτύρεται;

Κάπως έτσι και βήμα βήμα, η ζωή με οδήγησε μέσα από την εμπειρία να αρχίσω να μαθαίνω και να αλλάζω πρώτα τις σκέψεις και έπειτα την υγεία μου. Να δίνω σημασία και προσοχή όχι μόνο στο σύμπτωμα, αλλά να σκύβω μέσα μου και να ρωτάω τον εαυτό μου , ποιο είναι το μέρος μέσα μου που χρειάζεται τη φροντίδα και την αγάπη μου..

Τώρα γνωρίζω πως Όλα είναι καλά έτσι ακριβώς όπως είναι.

Όλα στη ζωή μου καθρεφτίζουν με κάποιο τρόπο τον εσωτερικό μου κόσμο και όλα εκείνα που χρειάζεται να αλλάξω για να πάψω να πονάω. (Ψυχικά και σωματικά). Για να θεραπευθώ και να εξελιχθώ. Για να ευθυγραμμιστώ με την ψυχή μου που είναι καθαρή αγάπη και Χαρά.

 Για χρόνια, θέλησα να ταιριάξω με αταίριαστα πράγματα επειδή δεν ήξερα πως … υπάρχει πάντα κάτι καλύτερο και πολύ μεγαλύτερο για εμένα σε αυτή τη ζωή, από αυτό που γνώριζα.

Τώρα και μετά από τόσο πόνο γνωρίζω πως χρειάζεται να βρίσκομαι εκεί που αληθινά είμαι ταιριαστή. Εκεί που το όλον μου, η ψυχή και το σώμα και το πνεύμα μου νιώθει καλά.

Τώρα που ακούμπησα έστω και λίγο την καρδιά μου, γνωρίζω πως Όλοι μας, ερχόμαστε σε αυτή τη γη με ένα πλήρες Δυναμικό . Με μια μοναδική φωτεινή υπογραφή που περιμένει να υπογράψει το δικό της μοναδικό έργο.

Είμαστε ολόκληροι, εικόνα του Θεού,της αγάπης,του Φωτός. Και είμαστε εδώ για να το θυμηθούμε .

Είμαι η Ζωή, φυσκοθεραπεύτρια και ολιστική θεραπεύτρια και μέσα από τον Κύκλο Ζωής  βοηθώ τις γυναίκες να χαλαρώσουν πραγματικά, έτσι ώστε να συνδεθούν με το σώμα τους και τις απεριόριστες δυνάμεις του.

Υποστηρίζω τις εγκύους μέσα από την αναπνοή , την ευθυγράμμιση του σώματος, τις κατάλληλες θέσεις και διατάσεις, να βιώσουν μια εγκυμοσύνη σε σύνδεση με τον εαυτό τους και το μωρό τους. Ενημερώνω τις έφηβες και τις νέες γυναίκες για την προετοιμασία που χρειάζεται το ταξίδι της εγκυμοσύνης, σε κάθε επίπεδο. Στο ταξίδι της εγκυμοσύνης είμαι δίπλα σας με το δικό μου τρόπο.

Για ερωτήσεις και προσωπικές συναντήσεις ,γράψτε μου στο  joischoina@hotmail.gr

Θα χαρώ να συναντηθούμε <3

Μια υπέροχη μέρα σε Όλους,

Ζωή

photo https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This