EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!

6 Jun, 2024

Πριν από δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου 2024, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας, φιλοξένησε μια ξεχωριστή συγγραφέα, σε μια εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση, που συνδιοργάνωσαν με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και την Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων, με την αρωγή του Δήμου Βέλου Βόχας.

Στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού,  παρουσιάστηκε το παραμύθι της συγγραφέως, Βασιλικής Πίτση, με τίτλο “Ο γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν αγάπη”, το οποίο μιλάει για την αγάπη και την ενσυναίσθηση και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iwrite.

Το παραμύθι αυτό γράφτηκε με αφορμή τον θάνατο της πολυαγαπημένης κόρης της συγγραφέως, Θάλειας Καρακατσάνη, εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής, από μεταστατικό καρκίνο του μαστού.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, όπου παρουσιάστηκε, μέχρι τώρα και όπου θα συνεχίσει να παρουσιάζεται, διατίθενται, από την συγγραφέα, στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Σήμερα, 5 Ιουνίου 2024, στο προσωπικό προφίλ στο facebook της συγγραφέως διαβάσαμε αυτή την ανάρτηση, που μας γέμισε ρίγη συγκίνησης και θαυμασμό για τη δύναμη ψυχής αυτής της γυναίκας!

ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: 1ης ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ με 4 μοτέρ, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών μας .

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ευχαριστήσω σήμερα ολόψυχα όλους εσάς που αγκαλιάσατε με τόση αγάπη την αγορά του βιβλίου μου το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης μου Θάλειας Καρακατσάνη που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας από μεταστατικό καρκίνο μαστού πριν 2 χρόνια.

«Ο Γαιδαράκος Θαλής και το Τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη» άνοιξε την αγκαλιά του και μας οδήγησε να πετύχουμε όλοι μαζί κάνοντας πράξη με την ενότητα, τη σύνδεση και την αλληλεγγύη την αγορά της 1ης καρέκλας χημειοθεραπείας με 4 μοτέρ, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ογκολογικών μας ασθενών που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Ρόδου. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να βοηθήσουμε στην εξυπηρέτηση των καρκινοπαθών μας αλλά και να διευκολύνουμε το έργο της Ογκολόγου ιατρού μας, κυρίας Μαρίας Παρασκευά, της προϊσταμένης και των νοσηλευτών μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσφέρουν καθημερινά στους ασθενείς μας. Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται κάθε φορά που η αγκαλιά αυτή όλο και μεγαλώνει. Το ταξίδι του «Γαιδαράκου Θαλή και το Τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη» θα συνεχιστεί και αυτήν την φορά με προορισμό την Αθήνα μετά το καλοκαίρι!!!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!”

Ο πρώτος στόχος πραγματοποιήθηκε, όμως η προσπάθεια της σπουδαίας αυτής  γυναίκας συνεχίζεται. Το παραμύθι “Ο γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν αγάπη“, της Βασιλικής Πίτση, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iwrite και όποιος θέλει μπορεί να το παραγγείλει σε ένα βιβλιοπωλείο, ώστε να γίνουμε όλοι αρωγοί στο στόχο μιας δυνατής μάνας!

 

Σύνδεσμος παρουσίασης της εκδήλωσης της 6ης Απριλίου 2024: https://karapanagos.blogspot.com/2024/04/video.html

 

Το τραγούδι που συνοδεύει το παραμύθι:

https://youtu.be/GwCfDQUfsr0?si=39HehX_epMC1GRXH

 

 

 

 

*Η κα Δήμητρα Τσεπεντζή είναι εκπαιδευτικός, συγγραφέας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας και Γενική Γραμματέας της Εταιρείας Κορινθίων συγγραφέων

photo https://korinthostv.gr/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This