ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

September 27, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ουκρανία

Ουκρανία – Έκτακτη είδηση: Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις;

27 Feb, 2022

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου: Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ρωσίας, Ντμίτρι Πεσκώφ, δήλωσε ότι κλιμάκιο Ρώσων αντιπροσώπων έχει ήδη μεταβεί στην Λευκορωσία για την έναρξη διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία. Μέλη του κλιμακίου είναι εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, εκπρόσωποι του Υπουργείου Άμυνας και έτεροι φορείς. Μαζί τους μέλη της προεδρικής διοίκησης. Μάλιστα, ο Ντμίτρι Πεσκώφ τόνισε “Εμείς είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις, τώρα αναμένουμε την Ουκρανία”.

Πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής η πρώτη αντίδραση του προέδρου της Ουκρανίας είναι αρνητική ως προς το να συμμετέχει σε μια συνομιλία που γίνεται σε εχθρικό έδαφος, αφού η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία από την Λευκορωσία. Μάλιστα τόνισε πως θα συμμετέχει σε συνομιλίες, αλλά όχι σε τελεσίγραφα.

 

Δείτε βίντεο από τα γεγονότα της 3ης ημέρας της εισβολής (Σάββατο 26 Φεβρουαρίου), από το Channel 4 News:

https://www.youtube.com/watch?v=Bn6fhvHuD_U

 

Φωτό: Newsbomb.gr

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This