ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

September 27, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ουκρανία

Ουκρανία: Ημέρα διαπραγματεύσεων

28 Feb, 2022

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου: Πέμπτη ημέρα πολέμου στην Ουκρανία. Ημέρα διαπραγματεύσεων

 

Ουκρανία και Ρωσία θα συναντηθούν σήμερα στην Λευκορωσία για διαπραγματεύσεις. Μια ημέρα ελπίδας μετά από μια νύχτα εφιαλτική για την πρωτεύουσα της Ουκρανίας αλλά και άλλες περιοχές της χώρας.

Μετά την απόφαση της Ε.Ε. να ενισχύσει στρατιωτικά και οικονομικά την Ουκρανία, αλλά ταυτόχρονα και να τιμωρήσει την Ρωσία, τώρα έρχεται και ο αποκλεισμός του εναέριου χώρου στην Ευρώπη για τα ρωσικά αεροσκάφη.

Η απειλή που απηύθυνε ο Βλαντμίρ Πούτιν για χρήση πυρηνικών όπλων, ακόμη δεν έχει κατανοηθεί πλήρως. Ο Ρώσος πρόεδρος φυσικά και απειλεί την «Δύση» που τον αποκλείει και τον τιμωρεί, ενώ οι πολιτικοί της «Δύσης» απλά περιγράφουν ως «απαράδεκτη» μια τέτοια απειλή, που στην ουσία θα σήμαινε το τέλος μιας ολόκληρης γενιάς.

Για αυτούς και για ακόμη περισσότερους σοβαρούς λόγους τα μάτια όλων είναι στραμμένα σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, που έπρεπε να περάσουν πέντε ημέρες καταστροφής για να διοργανωθεί…

 

Φωτό: Nature

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This