ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ουκρανία

Ουκρανία: Η κλήση σας προωθείται…

12 Mar, 2022

Ενώ δεν έχουμε αρχίσει σοβαρά ακόμα να μετράμε απώλειες (σε ζωές, σοδειά, ζώα, πλούτο της γης και της ζωής δηλαδή), παρά μόνο σε επίπεδα εμπορίου, οικονομίας και αριθμών προσφύγων, σε αυτό τον πόλεμο στην Ουκρανία – νέες κυρώσεις στην Ρωσία αναμένεται να ανακοινωθούν από τις ΗΠΑ, όπως επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών.

Κατά τα άλλα, το Reuters μεταδίδει ότι το Πεντάγωνο συστήνει ομάδα για να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση όπλων από συμμάχους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Γιατί ναι μεν υπάρχει τραπέζι διαπραγματεύσεων, αλλά όλα δείχνουν τί πραγματικά στηρίζει η κάθε πλευρά – διαφορετικά η έμφαση θα δινόταν στο τραπέζι…

Ο αντίποδας φυσικά είναι η Ρωσία να συμφωνήσει να προμηθεύσει την Λευκορωσία με περισσότερα σύγχρονα όπλα.

Ο χάρτης των κινήσεων πάντως, μέχρι εχθές τη νύχτα είχε ως εξής:

Η βόρεια πλευρά του Κίεβο βρίσκεται υπό σφιγμένο κλοιό.

Η ανατολική πλευρά του Κίεβο αντιμετωπίζει στασιμότητα, γιατί οι δυνάμεις ανασυντάσσονται.

Στο Τσέρνιγκοφ οι ρωσικές δυνάμεις βρίσκονται σε υπεροχή, όπως και στο Χάρκοβο που από ώρα σε ώρα θα έχει καταληφθεί μάλλον.

Η πίεση αυξάνεται στην Μαριούπολη, η Χερσώνα βρίσκεται υπό την δύναμη της Ρωσίας, όπως και το Μικολάϊβ.

Κατά τα άλλα, οι διαπραγματεύσεις…

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσιγκτον έχουν κατηγορήσει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν και των...