ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 4, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ουκρανία

Ουκρανία: Με εμπιστοσύνη στην Τουρκία

28 Mar, 2022

Με δήλωσή του ο αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Ιχόρ  Ζόκοβκα δήλωσε εχθές ότι «Η Τουρκία είναι μεταξύ εκείνων των χωρών που θα μπορούσαν να γίνουν εγγυήτριες της ασφάλειάς μας στο μέλλον», αφήνοντας να εννοηθεί σαφώς ότι η Τουρκία θα μπορούσε να προσφέρει στο Κίεβο εγγυήσεις ασφαλείας σε περίπτωση συμφωνίας με την Ρωσία.

Σήμερα, Δευτέρα, ξεκινά νέος γύρος διαπραγματεύσεων στην Τουρκία, μετά το άδοξο τέλος των πρώτων διαπραγματεύσεων στο έδαφος της Λευκορωσίας.

Ο Ζελένσκι έχει σκοπό να συζητήσει ένα καθεστώς ουδετερότητας, την στιγμή που ρωσικά πυρά συνεχίζουν να πλήττουν αρκετές ουκρανικές πόλεις την νύχτα της Κυριακής.Εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο, στο Λουζκ, στην Ρίβνε και στο Χάρκοβο, σύμφωνα με το Reuters.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This