ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ουκρανία

Ουκρανία: Τα νεώτερα της ημέρας

5 Mar, 2022

Οι νεώτερες δηλώσεις του προέδρου της Ουκρανίας ήταν: “Στηρίξτε την Ουκρανία. Αν πέσει η Ουκρανία, θα πέσει όλη η Ευρώπη”. Το μήνυμα αυτό προβλήθηκε μέσα από γιγαντο-οθόνες στην Πολωνία, την Γεωργία, την Γερμανία, την Γαλλία και την Ουγγαρία.

Πέρα από τον πόλεμο της επικοινωνίας και των παρασκηνίων, το γεγονός είναι ότι ο αριθμός των προσφύγων έχει ήδη ξεπεράσει το 1,2 εκατομμύριο. Ο ΟΗΕ υπολογίζει τον τελικό αριθμό Ουκρανών προσφύγων να φτάσει τα 4 εκατομμύρια.

Η επόμενη υπολογίσιμη συνέπεια για την Ευρώπη, είναι η οικονομική κρίση που θα προκύψει από την κρίση στο ενεργειακό και τις τιμές των καυσίμων, αλλά και σε άλλα αγαθά που εισάγονται από Ρωσία και Ουκρανία. Ο κλάδος που σαφώς δεν αντέχει, μια και βρισκόταν ήδη σε πολύ κακή κατάσταση, είναι ο τουρισμός, που για ακόμη μια φορά βρίσκεται σε αβεβαιότητα και πάγωμα κρατήσεων.

 

 

Φωτό: AP, Emilio Morenatti

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This