ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ουκρανία

Ουκρανία: Τα τελευταία νέα

4 Mar, 2022

Βρισκόμαστε στην όγδοη ημέρα του πολέμου στην Ουκρανία, ήδη. Η Ρωσία φαίνεται να έχει εστιάσει πρωτίστως στο Κίεβο, και έπειτα σε άλλες μεγάλες πόλεις. Η προσφυγιά είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη.

Ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγιερ, δηλώνει ότι είναι πεπεισμένος πως αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει σύντομα: «Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή» όπως δήλωσε. Από την άλλη πλευρά, ο Λιθουανός υπουργός εξωτερικών Γκαμπριέλιους Λαντσμπέργκις, δήλωσε ότι «το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να περάσει από την αποτροπή, στυν άμυνα», ενώ η βρετανίδα ομόλογός του Λιζ Τρας δήλωσε πως «η Δύση θα πρέπει να φροντίσει ώστε τα σχέδια του Πούτιν να αποτύχουν».

Οι ΗΠΑ προχώρησαν σε ανακοίνωση νέων κυρώσεων προς την Ρωσία, όπως ο περιορισμός στην έκδοση βίζας σε 19 Ρώσους ολιγάρχες και σε 47 άτομα – μέλη οικογενειών τους και συνεργάτες, τονίζοντας ότι αυτά τα άτομα «θα αποκοπούν από το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ, ενώ τα περιουσιακά τους στοιχεία στις ΗΠΑ θα δεσμευτούν». Τα ταξίδια προς ΗΠΑ απαγορεύτηκαν και για ακόμη 50 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Alisher Burhanovich Usmanov, ένας συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, του οποίου δεσμεύτηκαν το ιδιωτικό τζετ και το σουπερ γιωτ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γιενς Στόλτνεμπεργκ, καταδίκασε και πάλι τις επιθέσεις των ρωσικών στρατευμάτων κατά αμάχων, και επανέφερε στην συζήτηση το θέμα του πυρηνικού κινδύνου, καθώς επιθέσεις συνέβησαν στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια. «Το ΝΑΤΟ δεν επιθυμεί πόλεμο με την Ρωσία. Η ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη, έχει αμυντικό χαρακτήρα».

 

AP Photo/Emilio Morenatt

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This