ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ουκρανία

Ουκρανία: τα τελευταία νέα

23 Mar, 2022

Όπως δήλωσε η ρωσική πλευρά, διανύοντας την 4η εβδομάδα εισβολής στην Ουκρανία, οι διαπραγματεύσεις δεν είναι ουσιαστικές ακόμα, εν αντιθέσει με την άποψη της Ουκρανικής πλευράς, που βρίσκει οι διαπραγματεύσεις να φέρουν κάποια  ένδειξη ελπίδας.

Οι βομβαρδισμοί πάντως στην βορειοδυτική Ουκρανία ακόμα συνεχίζουν, πράγματ το οποίο σημαίνει ότι οι επιθέσεις της Ρωσίας κλιμακώνονται.

Μάλιστα, η ρωσική πλευρά κάνει ξανά αναφορά στα πυρηνικά όπλα, αυτή την φορά σαφώς δηλώνοντας ότι εφ’ όσον απειληθεί από το ΝΑΤΟ, θα κάνει χρήση τους.

Αυτό διαβεβαίωσε ο Ντμίτρι Πεσκώφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στο CNN, χρησιμοποιώντας τις λέξεις: “σύμφωνα με το δόγμα μας, και εφ’ όσον πρόκειται για υπαρξιακή απειλή, θα χρησιμοποιηθούν”.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα