EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Παλαιστίνη

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

25 Jan, 2024

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού

 

 

Δεν λέμε κάτι παράξενο, το οποίο απαιτεί ειδικές γνώσεις κοινωνιο­λογίας. Με τον ίδιο νόμο περί «δημοσίας αιδούς» μπορεί ένας άντρας να περιφέρεται γυμνό­στηθος στη γειτονιά του, χωρίς αυτό να ενδιαφέρει κανέναν και με τον ίδιο νόμο «πλακώνουν» αστυνο­μίες, ψυχίατροι κοινωνικοί λειτουργοί και δημοσιογράφοι, σε περίπτωση που κάποια γυναίκα κάνει το ίδιο. Ο λόγος είναι απλός: …Υπάρχει διαφορετική βαρύτητα σ’ ό,τι αφορά τις επιλογές που μπορεί το κάθε φύλο ν’ ακολουθήσει και αυτό είναι φυσικό και ΚΑΘΟΛΟΥ ρατσιστικό! …Άλλη είναι η σημαντικότητα του μεθυσμένου πιλότου και άλλη εκείνη του μεθυσμένου συνεπιβάτη του! …άσχετα εάν καί οι δύο βρίσκονται στο ίδιο αεροπλάνο με τον ίδιο προορισμό. Έτσι είναι η φύση! …Άλλη βαρύτητα έχει στη διαδικασία τής αναπαραγωγής ένα νεκρό ωάριο και άλλη ένα παντελώς ασήμαντο νεκρό σπερματοζωάριο! Ο άνδρας, στο επίπεδο αυτό, στο οποίο αναφερόμαστε, είναι παντελώς ασήμαντος!!!…

…Οι γυναίκες είναι αυτές που δίνουν «χαρακτήρα» στις κοινω­νίες!!! Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο σήμερα, στην εποχή τής πιο σκληρής πατριαρχίας, γυναί­κες να ορίζουν τους «ρυθμούς» της!!! …Γυναίκες να είναι υπεύ­θυνες για την πιο άγρια μορφή τής πατρι­αρχίας!!! …Να κάνουν ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ αυτά, τα οποία επί αιώνες —και με την απειλή βίας— τις ανάγκαζαν οι εξουσίες να κάνουν! Φτάσαμε στο σημείο οι άνδρες να είναι πιο «καθαροί» πνευματικά και σωματικά από τις γυναίκες, οι οποίες επί αιώνες ήταν θύματα στον σκληρό ανδροκρατού­μενο κόσμο! Φτάσαμε στο σημείο οι γυναίκες να περιφέρονται τα βράδια μεθυσμένες σε επιθετικές αγέλες και οι άντρες να είναι σπίτια τους αραχτοί στους καναπέδες! Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε οι γυναίκες μεταξύ τους για τις σεξουαλικές τους «καταχρήσεις» τής προηγούμενης βραδιάς και οι άντρες ν’ ανταλ­λάσσουν συνταγές μαγειρικής! Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε στα αστυνομικά δελτία περισ­σότερες καταγραφές περιστατικών βίαιων συγκρούσεων μεταξύ μεθυσμένων γυναικών, παρά μεταξύ ανδρών …Να βλέπουμε γυναίκες να «αυτολερώνονται» στους «βούρκους» και οι άνδρες να μην «πλησιάζουν» καν σ’ αυτούς! …Να φοβούνται οι άνδρες να μην κολλήσουν αρρώστιες από τις γυναίκες και όχι το αντίθετο, όπως συνέβαινε για χιλιάδες χρόνια! …Να υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν καν συμπληρώσει τα τριάντα χρόνια ζωής και να έχουν κοιμηθεί με εκατό και πλέον εραστές …Να έχουν κάνει πάνω από πέντε εκτρώσεις κι έχουν «περάσει» άπειρες φορές από τα νοσοκομεία για ενέσεις καφεΐνης, προκειμένου να ξεμεθύσουν …Γυναίκες, οι οποίες γνωρίζουν όλων των τύπων τα συμπτώματα και τις θεραπείες στα αφροδίσια νοσήματα!

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι κοινωνιολόγος, για να καταλάβει πως όλα αυτά οδηγούν την κοινωνία σε υπολειτουργία και εκφυλισμό. Δεν χρειάζεται να είναι «προφήτης», για να πει ότι «πάμε κατά διαόλου»! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος θρησκόληπτος, για να πει ότι το «τέλος του Κόσμου βρίσκεται προ των θυρών»! Δεν χρειάζεται να διαβάζει την Παλαιά Διαθήκη, για να καταλάβει τι ακριβώς ήταν τα «Σόδομα» και τα «Γόμορρα», όταν μπορεί να βγει μια βραδιά στις χριστιανικές μεγαλουπόλεις και να το εμπεδώσει απόλυτα! Δεν χρειάζεται καν να διαβάζει τις εσχατολογικές Προφητείες, για να θεωρεί δεδομένη την τιμωρία τού εκφυλισμού τής κοινωνίας, όταν με τα μάτια του βλέπει ότι η κατάσταση αυτή βασανίζει καθημερινά τον άνθρωπο! Το να δει τώρα μια τεράστια ανθρωποσφαγή στη Γάζα, στην οποία συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι μεγάλες δυνάμεις τού Κόσμου, δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να τη συνδέσει με τον βιβλικό «Αρμαγεδδώνα» τού Τέλους, που περιγράφει η Αποκάλυψη.

Όλα αυτά ΔΕΝ συμβαίνουν τυχαία! …Τα πάντα είναι επιλογές τής ανώτατης ηγεσίας αυτού του Κόσμου …Ενός Κόσμου, ο οποίος ΔΕΝ είναι ακέφαλος, ούτε πορεύεται χωρίς γνώση! Κάπου εδώ αρχίζουν και τα προβλήματα να γίνονται πιο συγκεκριμένα. Για εμάς τους Χριστιανούς τα προβλήματα αυτά έχουν «ονοματεπώνυμο» …και «διεύθυνση κατοικίας»! Όταν ο Πάπας τής Ρώμης ή ο Πατριάρχης τής Νέας Ρώμης καλύπτουν σκάνδαλα παιδεραστίας, σημαίνει ότι ΚΑΙ οι δύο τους λειτουργούν κάτω από ένα πλαίσιο εκβιασμών. Όταν αυτοί σπεύδουν να νομι­μο­­ποιήσουν «γάμους»-παρωδίες μεταξύ ομο­φυλό­φιλων ή το δικαίωμα αυτών στην υιοθεσία παιδιών, ευνόητο είναι ότι αυτοί οι εκβιασμοί έχουν πιάσει «τόπο». Όταν επιτρέπουν στους τοκογλύ­φους να καταστρέφουν ολόκληρες κοινω­νίες και να μετατρέπουν την «απλή επι­βίωση» σ’ έναν «αγώνα ζωής και θανάτου», εύλογο είναι ότι επιτρέπουν στους ανθρώπους να βγάλουν τα πιο άγρια ένστικτά τους …Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα σε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις κοινωνίες! Πετάνε οικογένειες στους δρόμους, απειλούν τους πάντες με πείνα και έφτασαν στο σημείο να ιδιωτικοποιήσουν μέχρι και το ζωογόνο νερό! ΠΟΥ είναι οι «ποιμένες» να προστατεύσουν τους απλούς ανθρώπους από τα κτήνη τής κερδοσκοπίας;;; …Από τα κτήνη που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να επιλέγουν μόνοι τους ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν, εφόσον η ιδιωτικοποίηση των συστημάτων υγείας παρέχει την «υπηρεσία» τής επιστήμης μόνον στους έχοντες και κατέχοντες!

Όταν η απλή επιβίωση του ανθρώπου γίνεται η πρώτη προτεραιότητά του, ευνόητη είναι η αλλαγή συμπεριφοράς του. Όταν η κοινωνία «φλέγεται» από τις ανάγκες της και το κυρίαρχο σύνθημα γίνεται «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», τότε τα πράγματα γίνονται άγρια …Πολύ άγρια …Αλλάζουν οι άνθρωποι …Αλλάζουν οι συμπεριφορές τους. Χρησιμοποιούν τα προσόντα τους ή τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους σαν «όπλα» για την αναζήτηση της επιβίωσης. Σε καταστάσεις τέτοιας μεγάλης ανάγκης όλα τα θετικά χαρακτηριστικά τού ανθρώπου γίνονται «αδυναμίες» …Η ευγένεια, η αγάπη, η εμπιστοσύνη, ο αλτρουισμός, η αλληλεγγύη, είναι αιτίες να χάσει κάποιος τη «μάχη» τής επιβίωσης. Όλα αυτά «κόβονται» και τα ισχυρά χαρακτηριστικά τού ανθρώπου γίνονται «όπλα» …Γίνεται «όπλο» η μόρφωση, η πονηριά, η αναισθησία, η αναλγησία …«Όπλα» χρήσιμα μέσα στον χαμό και την αγωνία τής επιβίωσης σε μια κοινωνία η οποία έχει πάρει «φωτιά».

Τη μεταμόρφωση της γυναίκας σε αυτήν την κατάσταση την αναζη­τούμε! Κάποιοι, με τις εξουσίες που διαχειρίζονται, έβαλαν «φωτιά» στην κοινωνία και «πέταξαν» μέσα σ’ αυτήν τους ανθρώπους και άρα και τη γυναίκα. Για να είναι σίγουροι ότι αυτό θα οδηγήσει στην επιθυμητή γι’ αυτούς κατάσταση, φρόντισαν να δημιουργήσουν εξ’ αρχής τις συνθή­κες που τους ευνοούσαν. Στο όνομα της δήθεν ισότητας, της χειραφέ­τησης και της ελευθερίας τής γυναίκας, την έβαλαν σε συστήματα παι­δείας, τα οποία είχαν φτιαχτεί για άνδρες. Έβαλαν τις γυναίκες σε ρυθμούς εκπαίδευσης ανδρικού τύπου, που βασίζονται σε μια πολεμική λογική και στον άνευ όρων ανταγωνισμό …Συστήματα παιδείας, που, ναι μεν ωφελούν τους άνδρες στα χαρακτηριστικά τους, αλλά «ανδροποιούν» τις γυναίκες …Ενισχύουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία τις εξομοιώνουν με τους ανταγωνιστές τους και αυτό είναι επικίνδυνο.

Είναι άλλο πράγμα τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και άλλο πράγμα οι «ανθρώπινες συμπεριφορές», οι οποίες —θεωρητικά— εξαιτίας των δικαιωμάτων αυτών επιτρέπονται. Είναι άλλο πράγμα η «εξίσωση» των φύλων στο θέμα των δικαιωμάτων και άλλο πράγμα η «εξομοίωσή» τους στο θέμα των ρόλων! …Το 1+4 είναι ίσο με 10-5, αλλά δεν είναι όμοια μεταξύ τους! Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με τα δύο φύλα …Είναι ίσοι μεταξύ τους άνθρωποι, αλλά όχι όμοιοι, για να λειτουργούν με τον ίδιο απολύτως τρόπο. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να σκέφτεται η γυναίκα με τρόπο ανδρικό και να έχει ανδρικές φιλοδοξίες, γιατί αυτό, το οποίο πρέπει να μένει σταθερό κι «ακίνητο», αρχίζει και «κινείται» …Αρχίζει και μπαίνει σε λογικές ξένες προς τη φύση της. Είναι τόσο λάθος όσο λάθος είναι να προπονείς με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα μαραθωνο­δρόμους και αρσιβαρίστες.

Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, η μεταμόρφωση είναι βέβαιη! Όταν στην κοινωνία η κατάσταση αρχίσει και γίνεται προβληματική και ο άνθρωπος θέτει υποχρεωτικά ως βασική του προτεραιότητα την επιβίωση, ανάλογες θα είναι και οι αποφάσεις του …Θα πολεμήσει με ΟΛΑ τα μέσα και ΟΛΑ τα όπλα! Μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από μια λανθασμένου τύπου εκπαί­δευση, μπορεί σε συνθήκες πανικού ή έντονου ανταγωνισμού να συμπεριλάβει ακόμα και το σώμα της στο «οπλοστάσιό» της. Σε μια τέτοια περίπτωση, που το ισχυρό φύλο —που είναι η γυναίκα— καλείται αναγκαστικά με όλα τα «όπλα» να δώσει τον αγώνα τής επιβίωσης, τα πράγματα αγριεύουν πάρα πολύ. Αυτή η κατάσταση θα σημάνει το τέλος όχι μόνον το δικό της, αλλά και της κοινωνίας. Όταν για κάποιες γυναίκες το κορμί τους και η ομορφιά τους γίνεται το βασικό τους «όπλο» σ’ αυτήν τη μάχη της επιβίωσης, τότε η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ! Όταν στην αγωνία της να επιβιώσει αρχίζει τις «εκπτώσεις», τότε την τραγικότητα την ακολουθεί ο όλεθρος! Η εθελούσια εκπόρνευση των γυναικών —άσχετα το πώς την ονομάζουν ή το κατά πόσο είναι ανεκτή— είναι εκείνη που βάζει «ταφόπλακα» στην κοινωνία.

 

Συνεχίζεται

 

 

 

 

photo  vitaliy-m / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This