EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

10 Jun, 2024

Η συνέχεια του άρθρου

 

Από άλλη «αφετηρία» ακολουθεί ο «Υιός τού Άνδρα». Αυτός ξεκινάει από την Ασία, για ν’ ανακτήσει την αυτοκρατορία για λογαριασμό τού Άνδρα και άρα για λογαριασμό τής σκληρής πατριαρχίας …Να ανακτήσει αυτό το οποίο έχασε ο Δαρείος. Ξεκινάει με ένα ταπεινό «γαϊδουράκι» και αυτό είναι που περιγράφεται ως «Μέλας Ίππος»! …Ένα «γαϊδουράκι», το οποίο σε μέγεθος δεν είναι κάτι παραπάνω από τους παντελώς αμόρφωτους και άσχετους Δώδεκα Αποστόλους συνεργάτες Του. Αυτό το ιουδαϊκό «γαϊδουράκι» θα περιοριζόταν για πάντα στην Ιουδαία —στο επίπεδο μιας κοινής αίρεσης του Ιουδαϊσμού—, εάν δεν έκανε το λάθος ο «Πυρρός Ίππος» —σε πλήρη ισχύ— να πάει στην Παλαιστίνη για να «ποδοπατήσει» τους Ιουδαίους. Τότε «σκόρπισε» τους Ιουδαίους στα πέρατα της αυτοκρατορίας και μαζί μ’ αυτούς μπόρεσε και το «γαϊδουράκι» μαζί με τον «Ιππέα» του —παρ’ όλο το μικρό του μέγεθος— να απλωθεί και να «γαντζωθεί» επάνω στον τεράστιο «Πυρρό Ίππο». Ο «Πυρρός Ίππος» «έσπασε» ένα «απόστημα» του στην Παλαιστίνη, το οποίο «μόλυνε» τελικά ολόκληρο το «σώμα» του. Ο «λοιμός», στον οποίο αναφέρεται η Αποκάλυψη, ήταν αναπόφευκτος!

Επί τρεις αιώνες η «μόλυνση» αυτή δηλητηρίαζε τον μέγα «Ίππο» τής Ρώμης σε όλη την επικράτεια της αυτοκρατορίας και αυτό εξαιτίας τού λάθους τού Τίτου. Μάταια προσπάθησε ο Τραϊανός να τον «θεραπεύσει», επιχειρώντας να περιορίσει εκ νέου τη «μόλυνση» στην Παλαιστίνη …Το λάθος είχε γίνει και ήταν πλέον ανεπανόρθωτο. Ο «Πυρρός Ίππος», εξαιτίας τής «μόλυνσης» αυτής, είχε «μελανιάσει»! …Είχε πάρει το χρώμα τού «γαϊδουριού» και είχε γίνει «Μέλας»! …Θεωρητικά το «γαϊδουράκι» για πρώτη φορά είχε πάρει το μέγεθος ενός κανονικού αυτοκρατορικού «Ίππου» —έστω και με παρασιτικό τρόπο— επάνω σε ξένο «κορμί»! Έτσι φτάσαμε στα χρόνια τού Μεγάλου Κωνσταντίνου, για να μπορέσει να μετακινηθεί ο «Ιππέας» τού αρχικού ασιατικού «γαϊδουριού» στη «σέλλα» τού «Πυρρού Ίππου» και να πάρει τα «γκέμια» του. Τότε ήταν που στην πραγματικότητα έγινε η «πειρατεία»! Για πρώτη φορά το ταπεινό «γαϊδουράκι» είχε μορφή κανονικού «Ίππου», έστω και με «δανεικό» κορμό …Μόνος Του ο ΑΠΩΝ Ιησούς «ανέβηκε» στον «Πυρρό Ίππο» —αρχικά ως «συνέταιρος» του «δηλητηριασμένου» πλέον Έλληνα Αυτοκράτορα της Ρώμης—! Η αυτοκρατορία συνέχισε να είναι η ρωμαϊκή, όμως με νέα μικτή ηγεσία.

Αυτή η τεράστια αλλαγή, όμως, προϋπέθετε Νέα Έδρα. Ο «Ίππος» παρέμεινε στο σύστημα του «Πυρρός», αλλά με νέα κιτρινόμαυρη «απόχρωση» του «θανάτου», εφόσον οι «Ιππείς» άλλαξαν …Προστέθηκε νέος Αυτοκράτορας κι αυτό σήμαινε νέους συνεργάτες. Ποιοι όμως θα ήταν αυτοί; Ιουδαίοι αυτού του επιπέδου μόρφωσης δεν υπήρχαν κι αναγκαστικά επιλέχθηκαν στελέχη από το παλιό ανθρώπινο δυναμικό που κυβερνούσε την αυτοκρατορία …Έλληνες ήταν εκείνοι που άλλαξαν θρησκεία για να στελεχώσουν τους μηχανισμούς τού νέου «Ίππου» και ΔΕΝ εμφανίστηκαν νέοι ομοεθνείς «Ιππείς» τού νέου Αυτοκράτορα!!! Οι νέοι «Ιππείς» τού Ιουδαίου ΣΥΝ-αυτοκράτορα ήταν στην πλειοψηφία τους εκχριστιανισμένοι Έλληνες και άρα υπήρχε ένας άτυπος συνεταιρισμός μεταξύ τού Αλεξάνδρου και του Ιησού! …Αυτό ήταν που έγινε με τον αυτοκρά­τορα Κωνσταντίνο! …Αυτό είναι που συμβολίζει και ο Δικέφαλος Αετός! ….Ο Δικέφαλος Αετός συμβόλιζε τη συγκατοίκηση στη Νέα Ρώμη των δύο Θεανθρώπων!!!

Η Ελληνοχριστιανική Ρώμη ήταν εκείνη που δέσποζε στον Κόσμο για μιάμιση περίπου χιλιετία! Με ΣΥΝ-αυτοκράτορα του Αλεξάνδρου τον Ιησού, το ιερατείο των εξιουδαϊσμέ­νων Ελλήνων έλεγχε την ιουδαΐζουσα πλέον Νέα Ρώμη. Τίποτε όμως δεν είχε πάρει την τελική του μορφή. Γιατί; …Γιατί ακόμα ο Ιησούς εξουσίαζε τη «δανεική» αυτοκρατορία τού Αλεξάν­δρου …Γιατί τον Ιουδαίο Αυτο­κρά­τορα δεν Τον πλαισίωναν ακόμα οι ομο­εθ­νείς «επιτελείς» Του …Η πραγματική Αυτοκρατορία τού Ιησού δεν είχε πάρει την τελική της μορφή και τις τελικές της διαστάσεις, οι οποίες θα ήταν πραγματικά παγκόσμιες και πραγματικά δικές Του …με την εξουσία στα χέρια των ομοεθνών Του! Σε αυτήν την «ωρίμανση» της κατάστασης οφείλεται η παρανόηση σ’ ό,τι αφορά τον ρόλο τού Ιησού και τη σχέση Του με τους Ιουδαίους. Ενώ δηλαδή τη μετάλλαξη του «Λευκού Ίππου» σε «Πυρρό» την είδαμε άμεσα, γιατί τον Έλληνα Αυτοκράτορα τον διαδέχθηκαν Έλληνες στη θέση Του, στην περίπτωση του Ιησού δεν είδαμε αυτήν τη μετάλλαξη να συμβαίνει με έναν ανάλογο τρόπο …Δεν μπορούσε να είναι άμεση η αντικατάσταση του Ιουδαίου Αυτοκράτορα από Ιουδαίους διαδόχους διαχειριστές.

Η αυτοκρατορία τού «Υιού τού Ανδρός» θα λειτουργούσε για πολλούς αιώνες ακόμα με «δανεικό» «Ίππο» …Δεν είχε πάρει την παγκόσμια μορφή της, που την καθιστούσε πολύ μεγαλύτερη από την ελληνικής «καταγωγής» Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, στην οποία μέχρι τότε οι «επιτελείς» εξακολουθούσαν να είναι Έλληνες, που απλά υπηρετούσαν τον «πειρατή» Ιουδαίο Αυτοκράτορα …Δεν είχαν ανέβει στον «Ίππο» οι αυθεντικοί Ιουδαίοι «επιτελείς» τού Ιουδαίου Αυτοκράτορα, ώστε ο «Ίππος» αυτός να πάρει το πραγμα­τικό του «χρώμα» και να μην είναι απλά ο «μελανιασμένος» «Πυρρός Ίππος»! Αυτό αναγκαστικά θα απαιτούσε πολύ χρόνο, γιατί οι Ιουδαίοι δεν κατάκτησαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία όπως οι Έλληνες την αντίστοιχη περσική. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος ν’ ανέβουν στην «κορυφή» τής εξουσίας και αυτό απαιτούσε μεγάλη συνωμο­σία, εφόσον δεν γινόταν με τα «ξίφη»! Το μεγάλο άλμα των Ιουδαίων έγινε το 1922! Τι έγινε τότε; …Η μεγάλη συνωμοσία των Ιουδαίων εναντίον των Ρωμιών! …Η περίφημη Μικρασιατική Καταστροφή! …Οι Ρωμιοί «γκρεμί­στηκαν» από τη θέση τους! …Αφού αρχικά «δηλητηριά­στηκαν», «ζαλίστη­καν» και τελικά «έπεσαν» από τον «Ίππο»! …Έχασαν τη Νέα Ρώμη!

Μιλάμε για κοσμογονική εξέ­λιξη, που αφορούσε ολό­κληρο τον Πλα­νήτη. Μέσα σ’ έναν γενικότερο «χαμό», ο οποίος περι­ελάμβανε έναν Παγκό­σμιο Πόλεμο, μια Κομμου­νιστική Επανά­σταση και έναν αυτο­κτονικό Εμφύ­λιο στην πρώην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτο­κρα­το­ρία, ο Ελληνι­σμός «κατα­στρά­φηκε»! …«Κρύ­φτη­κε»! …«Αλλα­­­ξο­­­­πί­στησε»! …«Ξηλώ­θηκε»! …«Ανταλ­­­λάχθηκε»! …Η πανίσχυρη Ρωμιοσύνη τής Ανατολής «διαμελίστηκε»! Είτε για να σώσει τη ζωή της είτε για να σώσει τις περιουσίες της, έκανε στην «άκρη» κι εγκατέλειψε το «προσκήνιο» στο οποίο πρωταγωνιστούσε για δυόμιση χιλιετίες! …Ούτε καν την «έδρα» της δεν έσωσε! Κρύφτηκε πίσω από τον Κεμάλ Ατατούρκ, άλλαξε ταυτότητες και θρήσκευμα κι αφέθηκε στο έλεος των καιρών …Οι Ρωμιοί οι οποίοι ήταν Χριστιανοί δήλωσαν «Μωαμεθανοί» και οι Ρωμιοί οι οποίοι ήταν Μωαμεθανοί δήλωσαν «άθεοι» κεμαλιστές.

Ο «Υιός τής Γυναίκας» είχε ηττηθεί και είχε «πέσει» στο «χώμα»! …Η «Πόλη» «αλώθηκε» αυτήν τη φορά οριστικά! Το νεκρό του «κομμάτι» αφέθηκε στη Μικρά Ασία να «σαπίσει». Το μόνο ορατό μέρος τού «κορμιού» τής Ρωμιοσύνης, το οποίο εξακολουθούσε να ζει και το οποίο μετέφερε το ελληνικό «σπέρμα», έγινε η μικρή Ελλάδα! Η μικρή της κοινωνία έγινε η «έγκυος» Μητέρα, που μπορούσε —υπό συνθήκες— να Τον «ξαναγεννήσει»! …Το μόνο μέρος στον Κόσμο όπου διασώθηκε η ελληνοφωνία και μαζί μ’ αυτήν και το αρχικό «κύτταρο» του «τραυματισμένου» «Υιού τής Γυναίκας» …Το μόνο μέρος στον Κόσμο όπου ομιλείται πλέον η «μητρική» Γλώσσα τού Θεού! Από το 1922 μέχρι το 1989 —και χωρίς πλέον το εμπόδιο των Ελλήνων— έγινε όλη η προεργασία, για να μετακινηθεί ο Ιουδαίος Αυτοκράτορας και οι αυθεντικοί Ιουδαίοι «επιτελάρχες» Του σε δικό τους «Ίππο» και άρα να επιβληθούν στο παγκόσμιο επίπεδο! Τότε φάνηκε το «οπισθοβαρές» τής στρατηγικής τού Ιησού. Τότε ήταν η πρώτη φορά που οι Ιουδαίοι πραγματικά λειτουργούσαν ως αυτοκρατορική δύναμη υπό την εξουσία Ιουδαίου Αυτοκράτορα. Ο ιουδαϊκός Χριστιανισμός ήταν πλέον υπό την απόλυτη ιουδαϊκή εξουσία!

 

Συνεχίζεται

 

Photo hosnysalah / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This