EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

17 Jun, 2024
ο αντίχριστος παγιδεύτηκε στην παλαιστίνη

Ο αντίχριστος παγιδεύτηκε στην παλαιστίνη

Ο αντίχριστος παγιδεύτηκε στην παλαιστίνη

Η συνέχεια του άρθρου

 

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα λειτουργούσαν από κοινού, όπως οι Έλληνες στα ελληνιστικά βασίλεια. Απλά το έκαναν με άλλα μέσα και αναγκαστικά ετεροχρονισμένα. Οι Ιουδαίοι άρχισαν τότε να κατακτούν τον κόσμο που τους ενδιέφερε …όχι με το «ξίφος», αλλά με το χρήμα! Η ειρωνεία είναι πως ούτε οι ίδιοι δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο Αυτοκράτοράς τους …Μετακινήθηκαν αυτοί στη «σέλλα» τού νέου «Ίππου» και ΔΕΝ κατάλαβαν ότι στην πραγματικότητα «μετακινούσαν» μαζί τους και τον Ιουδαίο Αυτοκράτορα! Ενώ μισούσαν τον Χριστιανισμό και τον Ιησού, ό,τι έκαναν —ακόμη και άθελά τους— αύξανε την ισχύ και την παγκόσμια επιρροή τού Ιησού. Τον «μετακινούσαν» υποχρεωτικά, εφόσον δεν μπορούσαν να ασκήσουν καμία παγκόσμια στρατηγική, χωρίς να χρησιμοποιούν τις μεγάλες χριστιανικές δυνάμεις και άρα τα «όργανα» του Ιησού …«Έσερναν» ένα «άρμα», που δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο «ηνίοχός» του! …ΔΕΝ μπόρεσαν ΠΟΤΕ να καταλάβουν τη σχέση τους μ’ Αυτόν, γιατί, λόγω των Γραφών τους, εξακολουθούσαν να «περιμένουν» τον δικό τους Αυτοκράτορα να κυβερνήσει επισήμως κι εμφανώς τον Κόσμο! …ΔΕΝ αξιολόγησαν σωστά το γεγονός ότι τη δυνατότητά τους να υπάρχουν και να καταφέρουν να διεκδικήσουν τη σημερινή υψηλή τους θέση στον Κόσμο τη «χρωστούσαν» στον Ιησού! …Τη «χρωστούσαν» στη θρησκεία Του, η οποία τους διέσωσε ως λαό μέσα στους αιώνες! …Τη «χρωστούσαν» σ’ Αυτόν που «υψώθηκε» ΝΕΚΡΟΣ με τον τίτλο «Βασιλεύς των Ιουδαίων»!

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το μυστήριο, το οποίο τους παγιδεύει όλους! …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει τι κάνει ο Ιησούς, γιατί με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν μοιράζεται τη «μάχη» Του! Ο Ιησούς «πολεμάει» ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! …Κανένας δεν γνωρίζει ΠΟΙΟΣ πραγματικά είναι και τι ακριβώς κάνει! …Ούτε καν οι άμεσοι συνεργάτες Του, που ήταν οι Δώδεκα Απόστολοι! Γι’ αυτό στον Λόγο Tου —και άρα ΕΝ ΖΩΗ— επιμένει να λέει ότι «ΚΑΝΕΝΑΣ, εκτός από τον Θεό, δεν γνωρίζει ΤΙ θα γίνει και ΠΟΤΕ θα γίνει»! Όμως, από τα αποτελέσματα των «μαχών» Του καταλαβαίνουμε εμμέσως την ποιότητά Του! …Από τα «Έργα» Του καταλαβαίνουμε την ταυτότητά Του! Γνήσιος Υιός τού Θεού —πραγματικός Θεός— ήταν Αυτός, ο οποίος νίκησε ΜΟΝΟΣ Του την πιο ισχυρή αυτοκρατορία τής ανθρώπινης ιστορίας!!! …—με μόνο «εργαλείο» δώδεκα πανάσχετους συνεργάτες, οι οποίοι «δεν ήξεραν να βγάλουν τα μάτια τους»— …Την αυτοκρατορία τού «Υιού τής Γυναίκας» και των Ελλήνων.

Όλα έγιναν αριστοτεχνικά, όπως αρμόζει σε ένα Θεϊκό Σχέδιο, το οποίο υλοποιήθηκε από τον Ίδιο τον Θεό. ΤΙΠΟΤΕ δεν κατάλαβε κανένας! Ακόμα και οι πιο ευφυείς άνθρωποι στην ιστορία ΔΕΝ κατάλαβαν τι έγινε και ποιος ήταν ο ρόλος τού Ιησού! Στάθηκε «απέναντι» στους Έλληνες ως μέγας αντίπαλός τους, αλλά ταυτόχρονα έγινε ο «συνέταιρός» τους! …Είναι Αυτός που λατρεύουν οι Χριστιανοί, ενώ είναι φανερό ότι έχει τα χαρακτηριστικά που αυτοί φοβούνται, εφόσον είναι Ιουδαίος. Ταυτόχρονα είναι ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ και με τους «επιτελείς» Του! …Όχι μόνον δεν έχει θέσει τον εαυτό Του επικεφαλής τους, αλλά αντίθετα τους αποκάλεσε «γεννήματα εχιδνών», προκαλώντας την απόλυτη σύγχυση! Εξαιτίας Του οι Εβραίοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τής ιστορίας τους και ούτε οι ίδιοι ΔΕΝ γνωρίζουν τη σχέση τους μ’ Αυτόν! Έφτασαν σε σημείο να διεκδικούν την κοσμοκρατορία με ατάκες των αγράμματων γιδοβοσκών και να νομίζουν ότι τα καταφέρνουν «μόνοι» τους, ενώ κάποιος Άλλος τους «κουβαλάει» στις «πλάτες» Του.

Αυτά όλα παγιδεύουν τους ανθρώπους και έγιναν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ από τον Αυτοκράτορα Ιησού, για να πετύχει τους στόχους Του, που είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ! …Η Σωτηρία μέσω της ανάπτυξης της ανθρώπινης γνώσης, η οποία θα λύσει όλα τα προβλήματα των ανθρώπων. Επειδή αυτή η «Σωτηρία» απαιτεί κόπο και θυσία —και άρα περνάει αναγκαστικά μέσα από τη «δοκιμασία» και τον βασανισμό των ανθρώπων—, καθ’ όλο το διάστημα που η σωτηρία δεν επιτυγχάνεται, ο «ΝΕΚΡΟΣ Ιησούς» δεν είναι άλλος από τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!! …Ο Εσταυρωμένος είναι ο τρομερός ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! …Αυτός, που από ψηλά «βλέπει» και «ελέγχει» τα πάντα!!! …Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για περίπλοκες καταστάσεις! …ΔΕΝ θα μπορούσαν αυτές να είναι διαφορε­τικές! …Το Υπέρτατο Καλό θυσιάζεται, για να βασιλέψει το Υπέρτατο Κακό, ώστε να φέρει τον «καρπό» που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα για να σωθεί!

Η Επιστήμη και η Τεχνογνωσία θα σώσει την ανθρωπότητα και όχι οι ευχές και τα όνειρα …Η Τεχνογνωσία ταΐζει σήμερα δισεκατομμύρια ανθρώπων, ενώ τους προηγούμενους αιώνες γίνονταν διαρκή «διορθωτικά» «reset» λοιμών, που, ανά λίγα χρόνια εξολόθρευαν μεγάλους πληθυσμούς …Η Τεχνογνωσία είναι αυτή που δίνει πρακτική εφαρμογή στη βιβλική ρήση «Αυξάνεστε και πληθύνεστε και κυριεύσατε τη γη». Χωρίς την Τεχνογνωσία αυτή θα ήταν μια εντολή «αυτοκτονίας» για το ανθρώπινο είδος. ΤΙΠΟΤΕ απ’ όλα όσα έχει δημιουργήσει η ανθρωπότητα σήμερα δεν έχει γίνει από τύχη ή εξαιτίας τής «εξέλιξης»! Τα πάντα είναι αποτέλεσμα του Σχεδιασμού τής θυσίας! …Κόπο θέλει να γίνει ένας άνθρωπος επιστήμονας και θυσία ήθελε η ανθρωπότητα για να καλλιεργήσει τις επιστήμες! Δεν είναι κακός ένας πατέρας, όταν μαλώνει και ενίοτε απειλεί το παιδί του, για να διαβάσει τα μαθήματά του …Απλά περιμένει κι αυτός την ώρα που το παιδί του θα επιτύχει τον στόχο του και θα του αναγνωρίσει τις καλές προθέσεις.

Αυτή ήταν η μεγάλη «υποθήκη» τού Θεού, για να βοηθήσει τον άνθρωπο. Πήρε μια «σκληρή» απόφαση για το ΚΑΛΟ τού παιδιού Του. Όσο πιο σκληρός, άδικος κι αδίστακτος γινόταν ο Αντίχριστος, τόσο πιο «γρήγορα» θα ολοκληρωνόταν η Αποστολή Του! Όσο πιο άγριο κι αιμοβόρο γινόταν το «θηρίο» που καταδίωκε το ανθρώπινο «ποίμνιο», τόσο πιο γρήγορα θα έφτανε όλο μαζί στον τελικό προορισμό του! Ο Ιησούς πήρε τη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτόν τον πολύ δύσκολο Σχεδιασμό κι αυτό ήταν το ΜΕΓΑΛΕΙΟ Του. Αυτός πήρε την ευθύνη να παραδώσει ολόκληρο τον Κόσμο στα «χέρια» των πονηρών εμπόρων και των άπληστων τοκογλύφων, τους οποίους ο Ίδιος πέταξε με τις κλωτσιές από τον ναό τής Ιερουσαλήμ …Στα «χέρια» αυτών, οι οποίοι αποφάσισαν και για τη δική Του Σταύρωση! Ολόκληρο το Σχέδιο του Θεού για τη Σωτηρία τού Ανθρώπου στηρίζεται στο Μυστικό τού Ιησού …Ένα Μυστικό, το οποίο δεν το γνώριζε κανένας άλλος εκτός από τον Ίδιο και τον Πατέρα Του …Ένα Μυστικό, το οποίο δεν θα ήταν ασφαλές εάν το μοιραζόταν με κάποια ομάδα συνεργατών και κάποια σέχτα μέσα στους αιώνες. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ένα «μυστικό», που το γνωρίζουν έστω και δύο άνθρωποι, παύει να είναι «μυστικό»! …Πόσο μάλλον ένα τέτοιο, το οποίο μπορεί να δώσει εξουσία ή δόξα σ’ αυτόν που θα το διαρρεύσει, θέτοντας σε κίνδυνο έναν θεϊκό Σχεδιασμό αιώνων.

Όπως ήταν φυσικό, τίποτε δεν απείλησε το Σχέδιο του Θεού και η εξέλιξή του οδήγησε στη φάση που προβλεπόταν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Αντίχριστος, τον οποίο όλοι φοβούνται, αλλά κανένας δεν υποπτεύεται καν ποιος πραγματικά είναι, ασκεί ΉΔΗ τη φοβερή παγκόσμια εξουσία Του …ΉΔΗ ασκεί την εξουσία Του με τον τρόπο που έχει περιγραφεί στις Γραφές και υποτίθεται πως γνώριζαν αυτοί που θα Τον πολεμούσαν. Οι Ιουδαίοι «επιτελείς» Του, ακόμα και χωρίς να γνωρίζουν τα «μυστικά» τού Σχεδιασμού, ήδη έχουν πάρει τον έλεγχο των πάντων …ΉΔΗ ασκούν ΜΟΝΟΙ τους —κι ανεξέλεγκτα— την εξουσία τού Αντίχριστου! …Έχουν πλέον στα χέρια τους ό,τι ακριβώς ονειρεύονταν ότι θα τους έδινε ο δικός τους «Μεσσίας», τον οποίο υποτίθεται ακόμα περιμένουν να εμφανιστεί. Οι Χριστιανοί επίσης «βλέπουν» την επιβεβαίωση των εφιαλτικών Προφητειών να ολοκληρώνεται μπροστά στα μάτια τους, χωρίς να μπορούν να σταματήσουν καμία από τις αρνητικές εξελίξεις που τους βασανίζουν, έστω κι αν αιώνες τώρα τις γνωρίζουν! …Ο Αντίχριστος «καλπάζει» επί Γης, χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει κανένας!

 

 

photo hosnysalah / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This