EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

24 Jun, 2024
Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Η συνέχεια του άρθρου

 

Με τα παγκόσμια «Πνευματικά Δικαιώματα» επάνω σε όλα τα προϊόντα, αυτός είναι που αποφασίζει ποιος θα μπορεί να πουλήσει και ν’ αγοράσει! …Αυτός είναι που αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει από την πείνα ή την αρρώστια …Αυτός είναι που αποφασίζει ποιος θα έχει τη δυνατότητα να τραφεί ή ποιος θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί με τα πανάκριβα φάρμακα. Ακόμα και οι καρποί τής φύσης έχουν γίνει ιδιοκτησία των ιουδαϊκών Μονσάντο. Το χρήμα —είτε καθαρό είτε «βρώμικο» είτε ηλεκτρονικό είτε σε υλική μορφή— το ελέγχουν απόλυτα οι τράπεζες των Ιουδαίων. Το παγκόσμιο real estate για πρώτη φορά στην ιστορία τού Κόσμου έχει περιέλθει στην κατοχή των ιουδαϊκών επιχειρήσεων εκμετάλλευσης ακινήτων. Κρατικά δίκτυα υποδομών, καλλιεργήσιμες εκτάσεις και εκατομμύρια ιδιωτικών κατοικιών σε ολόκληρο τον Κόσμο έχουν γίνει «assets» των εταιρειών αυτών. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία μπορούμε να μιλάμε για απόλυτη ιδιωτικοποίηση του Πλανήτη από έναν πολύ συγκεκριμένο λαό, ο οποίος είναι της ίδιας καταγωγής με έναν πολύ συγκεκριμένο Αυτοκράτορα …Έναν Αυτοκράτορα, που, ακόμα και στο συμβολικό επίπεδο, «σφράγισε» υποχρεωτικά την ανθρωπότητα με το εμβόλιο των Ιουδαίων Μπουρλάδων.

Αυτήν την τεράστια εξουσία ο Αντίχριστος την ασκεί μέσω Ιουδαίων, που ΟΥΤΕ οι ίδιοι γνωρίζουν ποιον αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα! Πολλοί μάλιστα εξ’ αυτών —και με το θράσος τού νεόπλουτου, που αγνοεί τα πάντα— θεωρούν τους εαυτούς τους «αυτοδημιούργητους», που έφτασαν μόνοι τους στην «κορυφή» τής παγκόσμιας ιεραρχίας, επειδή απλά ήταν «ικανοί» …Πολύ πιο «ικανοί» από τους απλούς ανθρώπους, τους οποίους τους θεωρούν «γκόιμ», που είναι περίπου «ζώα», τα οποία δημιουργήθηκαν από τον Θεό τους απλά και μόνον για να υπηρετούν τους Ιουδαίους.

Αυτοί λοιπόν οι νεόπλουτοι Σιωνιστές θεωρούν ότι ο Ιησούς δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ένας ακόμα Ιουδαίος επαναστάτης …όχι πολύ διαφορετικός από τους Μακκαβαίους προγόνους τους —αλλά και τους ίδιους— …Ένας ακόμα «ανώτερος» Ιουδαίος, που δεν τους φαίνεται παράξενο που κατάφερε κι έγινε Θεός των «κατώτερων» Χριστιανών …Ένας γενναίος πολέμιος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, αλλά σίγουρα όχι τόσο πετυχημένος όσο οι ίδιοι, οι οποίοι τελικά νίκησαν τους πάντες στο όνομα του Ιουδαϊσμού. Είναι μάλιστα τόσο βλάκες, που έφτασαν στο σημείο να ψάχνονται μεταξύ τους μήπως κάποιος απ’ αυτούς είναι ο Αντίχριστος και τους το κρύβει. Κάθε φορά, δηλαδή, που βλέπουν κάποιον ομοεθνή τους να «συνεισφέρει» —με κάποια ιδέα του ή κάποια απόφασή του— κάποιο κέρδος στα κοινά συμφέροντα, «ψάχνουν» να δουν μήπως είναι ο «αναμενόμενος» και τους το κρύβει, για να τους κάνει «έκπληξη». Μιλάμε ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ την άγνοια από ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται στην «κορυφή» τής παγκόσμιας ιεραρχίας τής εξουσίας!

Αυτήν την τεράστια παγκόσμια εξουσία την ασκούν οι διάφοροι Κίσινγκερ, Σβαμπ, Σόρος, Χαράρι κλπ. …Αυτών «αχυράνθρωποι» είναι εκείνοι που κυβερνούν τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα ΟΛΟΙ τους είναι «υποχείρια» του Αντίχριστου, τον οποίο όμως ΟΥΤΕ οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ποιος είναι! Όλοι τους εργάζονται γι’ Αυτόν, έστω κι αν ΔΕΝ γνωρίζουν τι αποτέλεσμα παράγεται από την εργασία τους! Περί αυτού πρόκειται …Δεν γνωρίζουν ούτε καν πώς έγιναν οι ίδιοι μεγιστάνες …Δεν γνωρίζουν καν πώς λειτουργεί το ίδιο το σύστημα μέσα στο οποίο «μεγαλούργησαν». Όταν μέσα σε μια βραδιά γίνονται δισεκατομμυριούχοι κάτι «αυτιστικοί», όπως ο Ζούγκεμπεργκ, ο Άλτμαν, o Πέιτζ, ο Μπριν, ο Γκέιτς ή ο Έλισον, οι οποίοι απλά γνώριζαν πέντε πραγματάκια στους υπολογιστές και τα οποία τα γνωρίζουν κι εκατομμύρια άλλοι όμοιοί τους, καταλαβαίνουμε ότι ΔΕΝ είναι οι προσωπικές τους ικανότητες που τους έκαναν μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας κοινωνίας. Αυτό, το οποίο τους έκανε τέτοιους, είναι το σύστημα εξουσίας, το οποίο αναγνωρίζει, κεφαλαιοποιεί και προστατεύει τα «Πνευματικά Δικαιώματα» σε ολόκληρο τον κόσμο και επιτρέπει σε κάποιον, ακόμα και με ένα «επιτυχές» «κλαψούρισμα», να γίνει μεγιστάνας!

Αυτός, δηλαδή, ο οποίος δημιούργησε και ελέγχει ένα σύστημα, το οποίο έχει αυτήν τη δυνατότητα και αυτήν την εξουσία, είναι Αυτός που «κατασκευάζει» στην επικράτειά Του μεγιστάνες με τον τρόπο που ο Ίδιος επιθυμεί …και Αυτός στην περίπτωσή μας είναι ο Αντίχριστος! …Αυτός, ο οποίος «έχτισε» το χριστιανικό σύστημα και του έδωσε τη δυνατότητα να «ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ» την τεχνογνωσία υλικών και άυλων προϊόντων, ώστε να μπορεί κάποιος σε ολόκληρο τον Πλανήτη καί να τα πουλάει καί να τ’ αγοράζει —…εάν, με αυτά τα οποία λέμε, θυμίζουμε κάτι στον αναγνώστη— είναι Αυτός που Κυριαρχεί επάνω στον Πλανήτη!!! …Αυτός είναι ο Ιουδαίος Αντίχριστος και Αυτός είναι που «κουβαλάει» όλους αυτούς τους Ιουδαίους μεγιστάνες στην «πλάτη» Του, χωρίς αυτοί ως άτομα να έχουν κάποια ιδιαίτερη αξία! …ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ;;;!!!

Από εκεί και πέρα όλοι αυτοί οι Ιουδαίοι μεγιστάνες τής πλάκας —με κεφάλαιό τους μια ιδέα, ένα πρόγραμμα υπολογιστή, ένα τραγουδάκι, μια εικόνα ή μια ατάκα— παριστάνουν τους μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας εξουσίας που δήθεν αποφασίζουν για τα «πάντα», ενώ στην ουσία δεν αποφασίζουν για τίποτε! …Δίνουν παραστάσεις εξουσίας στα διάφορα Νταβός κι απλά μάς «ανακοινώνουν» αυτά, τα οποία ο ίδιος ο Σχεδιασμός τα επιβάλει ως υποχρεωτικές εξελίξεις. Είναι σαν τα παιδάκια που οδηγούν τα αυτοκινητάκια τού Λούνα Παρκ και νομίζουν ότι τα κατευθύνουν μόνα τους, ενώ αυτά κινούνται επάνω σε ράγες, κάνοντας διαδρομές εξ αρχής επιλεγμένες από άλλους. Αυτοί οι νέοι κυρίαρχοι του Κόσμου —και για να προστατεύσουν την παγκόσμια Νέα Τάξη—, η οποία είναι ο «Ίππος» τού Αντιχρίστου, αρχίζουν τώρα να τον «χρωματίζουν» για να τον «μαρκάρουν» ως ιδιοκτησία τους …Αρχίζουν να τον «πρασινίζουν»! Γιατί; …Για να περάσουν την εξουσία από τον «Πυρρό Ίππο» τής κοκκινόμαυρης «απόχρωσης» της Χριστιανικής Αυτοκρατορίας στον δικό τους «Χλωρό Ίππο».

Πώς θα γίνει αυτό; …Με το μεγάλο «Reset» …Με τον επανα­προγραμ­ματισμό ολό­κλη­ρης της ανθρω­πότητας …Με την «αλλοί­ωση» της ιστορικής της «συνεί­δησης» μέσω της παραποίησης ιστορικών δεδομένων! …Την «αλλοίωση» ειδικά των ιστορικών δεδομένων που αφορούν τους μισητούς και αιώνιους εχθρούς τους, τούς Έλληνες. Δεν είναι τυχαία, δηλαδή, η εμμονή των Εβραίων στη δημιουργία μιας «Μακεδονίας» βουλγαρόφωνης και, λόγω μαρξισμού, εγγενούς ανθελ­ληνικής! …Δεν είναι τυχαία η «διεκδίκηση» του Αλεξάνδρου από τους γύφτικους καταυλισμούς των Σκοπίων! …Δεν είναι τυχαία η προπα­γάνδα τής «μαύρης» Κλεοπάτρας! …Δεν είναι τυχαία η —από τους Ιουδαίους χρηματοδοτούμενη— «αφύπνιση» των Αφρικανών, οι οποίοι έφτασαν να θεωρούν τους Έλληνες «αντιγραφείς» των γνώσεών τους και «κλέφτες» των επιτευγμάτων τους!

Όλα αυτά έχουν έναν και μόνον στόχο …Να εξαλείψουν οι Ιουδαίοι άπαξ την ελληνική απειλή! …Να εξαφανίσουν Αυτόν, ο οποίος μπορεί να τους πατήσει στο «κεφάλι»! Τώρα, που θεωρούν ότι ο «Υιός τής Γυναίκας» είναι ημιθανής, επιχειρούν να Τον «θάψουν» εκεί όπου γεννήθηκε! Επιθυμούν να Τον «θάψουν» στη Μακεδονία, ρίχνοντας επάνω του άπειρο «βαρβαρικό υλικό», το οποίο θα αποκόψει τον «ομφάλιο λώρο» Του από την Ελληνίδα «μάνα» Του. Θεωρώντας ότι δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, Τον παραδίδουν «λεία» σε βαρβαρόφωνους Σκοπιανούς, κομμουνιστές και γύφτους. Γι’ αυτόν τον λόγο οι νέοι επικυρίαρχοι επιθυμούν να «ξαναγράψουν» την ιστορία των ανθρώπων όπως τους βολεύει τους ίδιους και όχι όπως στην πραγματικότητα είναι, γιατί η αληθινή ΔΕΝ τους βολεύει! …ΔΕΝ τους βολεύει μια ιστορία, στην οποία οι μισητοί εθνικοί τους εχθροί ήταν τα λαμπερά της «αστέρια» και οι ίδιοι ήταν άσχετοι γιδοβοσκοί, που απλά τους «κουβαλούσε» ένας Θεός στην «πλάτη» Του, γιατί απλά Του ήταν χρήσιμα για το Σχέδιό Του τα άσχημα χαρακτηριστικά τους! …Οι «εκλεκτοί» τού Θεού έχουν βάλει σκοπό να εξοντώσουν τα «παιδιά» τού Θεού!

Αυτά όλα θα μονιμοποιηθούν μόνον με τον απόλυτο έλεγχο του Χριστια­νισμού και του ταυτό­χρο­νου αφανι­σμού τού απειλητικού  γι’ αυτούς Ελληνι­σμού. Αυτήν την πολιτική εξυπηρετεί η εισβολή των εκατομ­μυρίων νεαρών Ισλαμι­στών ΛΑΘΡΟ­μεταναστών μέσα στη γηρασμέ­νη Χριστιανική Αυτοκρα­τορία …Στην από δικές τους επιλογές γηρα­σμένη αυτοκρα­τορία! …Στην αυτοκρα­τορία που, όπως είδαμε στην αρχή τού κειμένου, «έσπρωξαν» τις γυναίκες της στις λάθος επιλογές, με σκοπό να «γονατίσουν» τις ίδιες τις κοινωνίες! Έτσι εξηγείται η «αγάπη» των Ιουδαίων για τη δημιουργία των «μοντέρ­νων» κοινωνικών προτύπων τού Χριστιανισμού, τον οποίο μισούν. Έτσι εξηγείται η επένδυσή τους στα ΜΜΕ τού Χριστιανισμού και στα social media, τα οποία αποτελούν τις μεγάλες «βιομηχανίες» παραγωγής προτύ­πων. Έτσι εξηγείται η μεγάλη «ευαισθησία» τού «φιλάνθρωπου» Σόρος για τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Ιουδαίοι επενδύουν τόσα πολλά στη μόδα και στις τάσεις της, που πρέπει πολύ συχνά ν’ αλλάζουν, για να «τρέχουν» οι «επενδύτριες» πίσω από αυτές.

Στόχος τους είναι ο εκφυλισμός, ειδικά του Χριστιανισμού, εφόσον ο Χριστιανισμός είναι που τους απειλεί και αυτόν έχουν στοχοποιήσει. Τους απειλεί, γιατί ο πλούτος τους οφείλεται καθ’ ολοκληρίαν στη λεηλασία του και ανά πάσα στιγμή μπορεί να «ξυπνήσει» και να διεκδικήσει τα απολεσθέντα!!! Γι’ αυτόν τον λόγο βασικός τους στόχος είναι να του προκαλέσουν «ανήκεστη» βλάβη …Βλάβη, η οποία να κάνει προβληματική την ίδια την επιβίωσή του! …Στόχος τους είναι να τον καταστήσουν «ανάπηρο» …Να τον κάνουν να μην μπορεί ν’ αντιδράσει …Να τον κάνουν να μην μπορεί να εργαστεί …Να μην μπορεί ν’ αναπαραχθεί …Να τον φτάσουν στο σημείο όχι απλά να μην μπορεί να αμυνθεί στους ξένους εισβολείς, αλλά αντίθετα να τους καλεί ο ίδιος να τον βοηθήσουν να λύσει το δημογραφικό του πρόβλημα, προκειμένου απλά να επιβιώσει!

 

 

Συνεχίζεται

 

photo AMRULQAYS / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This