EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

8 Jul, 2024
Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Η συνέχεια του άρθρου

 

 

Ο Χριστιανισμός είναι ο στόχος τους, γιατί επάνω στο σύστημα εξουσίας του θέλουν να χτίσουν την αυτοκρατορία τους. Θέλουν να εξουδετερώσουν για πάντα τον «Πυρρό Ίππο» τής Ρώμης, αλλά όχι να τον διαλύσουν, γιατί τους είναι απαραίτητος ο «σκελετός» του …Ο πανίσχυρος «σκελετός» του, που είναι Έργο τού Θεού! Το πράσινο χρώμα τού δικού τους «Χλωρού Ίππου» είναι η «χρωστική» που ήδη καταφτάνει στην Ευρώπη μέσω της τεράστιας ΛΑΘΡΟμετανάστευσης από τον χώρο τού Ισλάμ! …Το «κύμα», το οποίο οι ίδιοι οι Ιουδαίοι προκάλεσαν και «έπνιξαν» τη Δύση! …Το «κύμα» που προκάλεσαν, γιατί απλούστατα δεν φοβούνται το Ισλάμ. Θεωρούν δεδομένο ότι μπορούν να το ελέγχουν με όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους σε όλα τα πιθανά κι απίθανα σημεία τού Πλανήτη, στα οποία θα επιλέξουν να το χρησιμο­ποιήσουν. Θεωρούν ότι μπορούν να το ελέγχουν, εφόσον δικοί τους είναι οι προβοκατόρικοι και δολο­φονικοί μηχανισμοί τύπου Χαμάς-ISIS.

Ως φυσικοί απόγονοι και κληρονόμοι τού Αβραάμ, θεωρούν ότι έχουν τα τυπικά «δικαιώματα» —και άρα, χωρίς να προκαλούν— να μπουν επικεφαλής όλων των αβρααμικών θρησκειών …και, μέσω αυτών, να μπουν επικεφαλής τής νέας Υπερθρησκείας! …Της «ακέφαλης» Υπερθρη­σκείας ενός Θεού πολύ «γενικού» κι «αφηρημέ­νου» και της οποίας Υπερθρησκείας τον πραγμα­τικό ηγέτη όλοι αναζητούν, αλλά κανένας δεν τον γνωρίζει …Της Υπερθρησκείας που θα επισκιάσει όλες τις υπόλοιπες και θα «καλύψει» τον Πλανήτη!

Μια εθνική θρησκεία, των μερικών εκατομμυρίων πιστών, βάζει τον εαυτό της στον ίδιο «παρονο­μαστή» με τις μεγάλες θρησκείες των δισεκατομ­μυρίων πιστών και επιχειρεί να μπει επικεφαλής τους …Ένας στόχος, ο οποίος φαίνεται πως έχει ήδη επι­τευχθεί. Αφού το κατά­φε­ραν αυτό με τον πανί­σχυρο Χριστιανισμό —μετατρέποντας τη σκληρή Ρώμη σε «μαγαζάκι» τους—, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με το Ισλάμ …Ένα Ισλάμ, το οποίο, μετά την «πτώση» των Ελλήνων και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ελέγχεται απόλυτα από τους Σιωνιστές Ιουδαίους—. Με τον έλεγχο του Χριστιανισμού και του Ισλάμ θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον παγκόσμιο χώρο και αυτό δίνει το πράσινο χρώμα στον «Ίππο» τους, που είναι το ιερό χρώμα τού Ισλάμ. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει δυσκολία. Η Κίνα των βουδιστών, η Ινδία των Ινδουιστών ή η Ιαπωνία είναι απόλυτα ελεγχόμενες από την εποχή τής χριστιανικής αποικιοκρατίας! …Η κάθε μία με τον δικό της τρόπο, αλλά πάντα ελεγχόμενες!

Όλες αυτές τις θρησκείες μπόρεσαν και τις παρέκαμψαν με το «by-pass» τού μαρξισμού! …Τής δήθεν πανανθρώπινης ιδεολο­γίας, που υποτίθεται αντι­προ­σωπεύει στον ύψιστο βαθμό την ανθρώπινη πρόοδο …Που δήθεν εκφράζει την ανθρώπινη χειρα­φέτηση και τον «απογαλα­κτισμό» τού ανθρώπινου είδους από τον πατερναλισμό τού Θεού και βέβαια τις «ποιμενικές» θρησκείες …Τη δική τους ιδιόκτητη —κατά παραγγελία των τοκογλύ­φων κατασκευασμένη— ιδεολο­γία, που θεωρεί τις θρησκείες «όπια» των λαών και, ενώ είναι φασιστική, «λατρεύει» την ελληνική Δημο­κρα­τία. Στον μαρξισμό βρίσκεται η «πλατφόρμα» που τους επιτρέπει να «μαντρώσουν» όλες τις θρησκείες μέσα σε ένα «πλαίσιο» και να τις «καπελώσουν»!!! Μέσω του μαρξισμού διαπερνούν όλες τις άμυνες των πιστών αυτών των θρησκειών!!! Από εκεί και πέρα με τη βοήθεια του ιουδαϊκού τραπε­ζικού συστή­ματος, μπορούν να εκβιάζουν τις ηγεσίες τους. Ο έλεγχος του παγκόσμιου τραπεζικού συστή­ματος τους επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο των αντιδημο­κρατικών καθεστώτων …και αυτά είναι που με τη σειρά τους υποτάσσουν τις θρησκείες τους στους Ιουδαίους —με καλύτερο παράδειγμα αυτό της Κίνας—.

 Εύκολος είναι ο έλεγχος αυτός, όταν σου ανήκει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα …Όταν, μέσω αυτού, γνωρίζεις τα πάντα σ’ ό,τι αφορά την παγκόσμια δια­φθορά και το «ξέπλυμα» του «βρώμικου» χρήματος …Του χρήματος που διαθέτουν οι διεφθαρμένοι ηγέτες και των οποίων η αγωνία —για τη «δύσκολη ώρα»— είναι να το διαφυλάξουν εκτός των πατρίδων τους μ’ έναν τρόπο που μόνον οι διεθνείς τοκο­γλύφοι μπορούν να εξασφα­λίσουν. Ευνόητο είναι λοιπόν ότι ανθρώπους σαν τον Σι Τζινπίνγκ, τον Πούτιν, τον Ερντογάν, τη Φον Ντερ Λάιεν κλπ. τούς χειρίζεσαι ως άβουλα «υποχείριά» σου, όταν εσύ είσαι εκείνος που κρατάει τα «πορτοφόλια» τους, ως ο ιδιοκτήτης όλων των φορολογικών «Παραδείσων». Όταν ανά πάσα στιγμή —με τον έλεγχο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος και του παγκόσμιου εμπορίου— μπορείς να οδηγήσεις τα κράτη τους στην «ασφυξία» και τους ίδιους στην πτώση, ευνόητο είναι ότι μπορείς να τους εκβιάζεις, ελέγχοντας τα «κλοπιμαία» τους και την οδό «διαφυγής» τους προς τη Δύση.

Όλα αυτά τα συστήματα μαζί είναι ο « Ίππος» τής Νέας Τάξης! …Της παγκόσμιας Νέας Τάξης, η οποία στηρίζεται στην παγκόσμια διαφθορά! …Της Νέας Τάξης, που με τη «ρομφαία» τού Χριστιανισμού —και από την ιουδαϊκή Νέα Υόρκη— θα ελέγχουν απόλυτα! …Τη δική τους «Jew York», η οποία θα αποτελεί την ιουδαϊκή «Ρώμη» της αυτοκρατορίας τους. Αυτό ήταν το τελικό ζητούμενο του Σχεδιασμού, ο οποίος ξεκίνησε χιλιάδες χρόνια πριν —και λίγες στιγμές μετά τη Σταύρωση του «Υιού τού Ανδρός»—! Η Νέα Τάξη τού «νεκρού Ιησού», με «επιτελείς» τούς Ιουδαίους, είναι ο «Χλωρός Ίππος»! …Ο «Ίππος» που διαδέχθηκε τον «Πυρρό», εφόσον κατόρθωσαν και τον «δηλητηρίασαν» και ταυτόχρονα κατέστρεψαν τους Έλληνες «Ιππείς» του.

«Όλα τα έκαναν τέλεια οι νέοι Κοσμοκράτορες», θα έλεγε κάποιος …«Είναι τόσο ισχυροί, που δεν φοβούνται πλέον κανέναν». Εδώ ισχύει το «ναι μεν, ΑΛΛΑ»! Πράγματι, πανίσχυρος είναι ο «Ίππος» τους, ΑΛΛΑ εξίσου πανίσχυρα είναι και τα «εργαλεία» τού Θεού! Οι Έλληνες «παρακάμφθηκαν», ΑΛΛΑ δεν «εξαλείφθηκαν»! Ο κίνδυνος που αυτοί αντιπροσω­πεύουν συνεχίζει να είναι υπαρκτός! …Ασφαλείς είναι οι νέοι επικυρίαρχοι για όσο διάστημα αυτό το γνωρίζουν και τους αποφεύγουν! Ο «ίππος» τους είναι πανίσχυρος, αλλά απαιτεί από τους «ιππείς» του ν’ αποφεύγουν τις κακοτοπιές! …Να μην τον βάζουν να «καλπάζει» εκεί όπου μπορεί να «πληγωθεί»! …Υπάρχουν «λόγχες» κρυμμένες ανάμεσα στα «χορτάρια» των λαών, που είναι άθραυστες και μπορούν να τον «πληγώσουν» θανάσιμα!

Επειδή τόσο οι Έλληνες όσο και οι Ιουδαίοι ως λαοί είναι αθάνατοι, πάντα αναζητούμε την τοποθεσία όπου αυτοί βρίσκονται συγκεντρωμένοι, για να εντοπίσουμε το πού θα μπορούσε να προκύψει το πρόβλημα για τον αντίπαλό τους, σε περίπτωση που εκείνος κάνει το λάθος να επιτεθεί στα «τυφλά» …Το λάθος που έκανε ο «Πυρρός Ίππος», όταν με τον Τίτο επιτέθηκε στην Παλαιστίνη …Το λάθος που μπορεί να κάνει ο «Χλωρός Ίππος», εάν δεν προσέξουν οι «ιππείς» του. Όπως καθημερινά διαπιστώνουμε, οι νέοι «αυτοκράτορες» όχι μόνον δεν προσπαθούν ν’ αποφύγουν το λάθος, αλλά «φλερτάρουν» διαρκώς μ’ αυτό. Στην πραγματικότητα αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει, είναι μια ΑΚΡΙΒΗΣ επανάληψη των συνθηκών που οδήγησαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στο «λάθος», το οποίο τελικά τη «δηλητηρίασε» και την απείλησε με «θάνατο»!

Σήμερα βλέπουμε ΤΟ ΙΔΙΟ «λάθος» να επαναλαμβάνεται με τους ΙΔΙΟΥΣ πρωταγωνιστές σε αντίθετους όμως ρόλους. Τώρα ο «Ίππος» τού Άνδρα είναι ο κυρίαρχος …και αυτός είναι που διατρέχει τον κίνδυνο να καταστραφεί. Ρισκάρουν οι θνητοί κι ανεκπαίδευτοι «ιππείς» του, γιατί μπαίνουν στον πειρασμό να τον βάλουν να «ποδοπατήσει» τον «πεσμένο» αντίπαλό τους …Να τον βάλουν να εξοντώσει τον «Υιό τής Γυναίκας», προκειμένου ν’ απαλλαγούν άπαξ από τον κίνδυνο που αυτός αντιπροσωπεύει. Αγνοώντας τον κίνδυνο, προσπαθούν να λύσουν άπαξ το πρόβλημά τους με τους Έλληνες. Έχοντας «μεθύσει» από την ισχύ τους —και εξαιτίας τής αλαζονείας τους— έχουν «τυφλωθεί» και ΔΕΝ βλέπουν ότι βάζουν τον «Χλωρό Ίππο» να ποδοπατήσει ατσάλινες «λόγχες», που μοιάζουν με εθνικά «χόρτα», αλλά δεν είναι τέτοια …ΔΕΝ διδάσκονται από την ιστορία και ως άσχετοι «ιππείς» αγνοούν ότι και ο δικός τους «Ίππος» έχει την «αχίλλειο πτέρνα» του.

Κάποτε η πανίσχυρη Ελληνική Αυτοκρατορία έχασε τη «μάχη» της, γιατί ο κίνδυνος βρισκόταν σε μια «νησίδα» ιουδαϊκή, όπου ζούσαν δηλητηριώδη Ιουδαϊκά «φίδια» και ανάμεσα σ’ αυτά υπήρχε και ο Ιουδαίος Μεγάλος Όφις, που την οδήγησε στη «δηλητηρίαση» και στη συνέχεια στον «θάνατο». Έκανε μια ολέθρια επιλογή, γιατί —όπως έδειξε η ιστορία— η επιλογή αυτή αποτέλεσε την αρχή τού τέλους της, εφόσον από εκεί ξεκίνησε ο Ιησούς την πορεία Του για την άλωσή της και τη νίκη Του απέναντι στον Αλέξανδρο. Τώρα, η αυτοκρατορία αυτή, η οποία είναι πλέον καθαρά ιουδαϊκού τύπου, επιχειρεί να κάνει το ίδιο με την ελληνική «νησίδα». Οι «ιππείς» της, αγνοώντας τον κίνδυνο, βάζουν τον «Ίππο» τους να «καλπάσει» εκεί όπου ΔΕΝ πρέπει καν να «πλησιάσει»! Έχει όμως κι αυτός την «αχίλλειο πτέρνα» του! …Έχει και η δική τους αυτοκρατορία τον θανάσιμο εχθρό της εντός τής επικράτειάς της, εφόσον μέσα σ’ αυτήν —και ανάμεσα στους υπόλοιπους λαούς που ελέγχει— είναι παγιδευμένοι και οι «σιδερόφρακτοι» Έλληνες!

Όσο λάθος ήταν η επέμβαση του Τίτου στη «φωλιά» των Ιουδαίων, άλλο τόσο λάθος είναι η σημερινή επέμβαση των Ιουδαίων στη Μακεδονία. Γιατί; …Γιατί ΔΕΝ ξέρεις τι θα βρεις στη Μακεδονία, η οποία αποτελεί τη «μήτρα» τού Ελληνισμού και γνωρίζεις εξ αρχής ότι «κουβαλάει» το «σπέρμα» τού Υιού της! …ΔΕΝ ξέρεις τι έχει η Μακεδονία ΉΔΗ «γεννήσει» και άρα τι μπορεί να σε απειλήσει! …ΔΕΝ ξέρεις εάν με τις πράξεις σου «ξαναζωντανέψεις» αυτό, το οποίο ο Θεός έχει «μαρμαρώσει» μέχρι να ολοκληρωθεί ο χρόνος τού Σχεδιασμού Του! Θεωρούμε ΜΕΓΑ πολιτικό σφάλμα που οι Ιουδαίοι, μέσω Κίσινγκερ, Χόλμπρουκ, Ολντμπράιτ και Νίμιτς, δρομολόγησαν τη «Συμφωνία των Πρεσπών» με τρόπο τόσο ταπεινωτικό για τους Έλληνες. Γιατί; …Γιατί ενεργοποίησαν τα ένστικτα της επιβίωσής τους και τους «προσανατόλισαν» προς τους ίδιους …Τους «έστρεψαν»  προς κάποιον συγκεκριμένο εχθρό! …Έναν εχθρό, τον οποίο οι Έλληνες τους προηγούμενους αιώνες είχαν μόνιμα στο στόχαστρό τους και τον μάχονταν, αλλά που τον τελευταίο αιώνα μέσα στην «ομίχλη» τής προπαγάνδας περί «Ολοκαυτώματος» τον είχαν «ξεχάσει».

Μπορεί λοιπόν, όταν ο εχθρός αυτός τούς «χτύπησε» με τη «Συμφωνία των Πρεσπών», να μην είχαν τις δυνάμεις ν’ αντιδράσουν, αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ έχουν δυνάμεις!!! …Η Ελλάδα, με τη Μακεδονία στα «σπλάχνα» της, όσο κι αν την υποτιμούνε, δεν παύει να είναι επικίνδυνη. Οι Έλληνες είναι ακίνδυνοι για το σύστημα μόνον όταν βρίσκονται σε «διασπορά» …Όταν βρίσκονται σε διάσπαρτες κοινότητες μέσα σε αχανείς αυτοκρατορίες …Όταν δεν υπάρχουν οι συνθήκες να βρεθούν υπό πίεση και με την «πλάτη» στον «τοίχο». Όμως, όταν για τον οποιονδήποτε λόγο βρεθούν συγκεντρωμένοι εντός ενός «κλειστού» ομοιογενούς συστήματος, γίνονται επικίνδυνοι, ακόμα κι αν είναι ελάχιστοι! Μάλιστα, όσο πιο λίγοι είναι, τόσο πιο γρήγορα και τόσο πιο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν. Γιατί; …Γιατί ο Θεός τούς έχει δώσει χαρακτηριστικά, τα οποία τους κάνουν φονικούς για τις αυτοκρατορίες!

Οι Έλληνες είναι «άκαμπτοι» και «ατσάλινοι» και «ματώνουν» τις αυτοκρατορίες! …Δεν είναι σαν τους «δηλητηριώδεις» Ιουδαίους! …Είναι «κοφτεροί» σαν «ξίφος»! Γι’ αυτόν τον λόγο είναι επικίνδυνοι. Οι αυτοκρατορίες «πέφτουν» με γνώσεις και δεν απαιτούν απαραιτήτως στρατεύματα εκατομμυρίων στρατιωτών …και οι Έλληνες ΕΧΟΥΝ τέτοιες Γνώσεις!!! Εάν τους πιέσεις άκαιρα, άστοχα και τους φέρεις σε αδιέξοδο, θα αντιδράσουν! Από τη στιγμή που, ως λαός, είναι αθάνατο Θείο Δημιούργημα, είναι «άθραυστοι» και άρα, όταν τους πιέσεις, εσύ θα πληγωθείς και δεν θα συμβεί το αντίθετο! Υπό αφόρητη πίεση μπορούν να «πυρακτωθούν» και να μετατραπούν στον τρομερό «Λευκό Ίππο» των Γραφών!!! …και, όπου υπάρχει ο «Ίππος» αυτός, πολύ πιθανό είναι κάπου εκεί κοντά να βρίσκεται και ο «Ιππέας», τον οποίο φοβούνται οι Ιουδαίοι! …Ο «Ιππέας», ο οποίος τους διαχειριστές τού Αντίχριστου μπορεί να τους λιώσει σαν τα «σκουλήκια» …μιας και είναι «γεννήματα εχιδνών»! …Ο «Υιός τής Γυναίκας», που, από την εποχή τού Προπατορικού Αμαρτήματος, τα φίδια τα πατάει στο «κεφάλι»!

 

Συνεχίζεται

 

 

photo hosnysalah / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This