ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 1, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα υπηρετήσει την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον Σεπτέμβρη

11 Jul, 2022

Στο κλείσιμο της 46ης Κληρικολαϊκής Συνέλευσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ανακοίνωσε την απόφαση της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου να τον ορίσει μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου από τον προσεχή Σεπτέμβριο και για ένα έτος.

“Η απόφαση αυτή του Πατριάρχη μας αποτελεί, ασφαλώς, ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά η τιμή αυτή αντανακλά ταυτόχρονα και στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής, η οποία ενωμένη, ανανεωμένη και αφοσιωμένη στον Οικουμενικό Θρόνο περνά το κατώφλι της δεύτερης εκατονταετηρίδος του ιστορικού βίου της,” δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Είναι η πρώτη φορά που ο Σεβασμιώτατος θα ασκήσει καθήκοντα υπό την ιδιότητα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, παρά το γεγονός ότι έχει υπηρετησει τον ύπατο θεσμό της Μητρός Εκκλησίας ως Κωδικογράφος, Υπογραμματέας, Αρχιγραμματέας, αλλά και ως συνοδικός υπό την ιδιότητα του Μητροπολίτη Προύσης.

 

 

 

Photo: GOARCH / Brittainy Newman

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This