ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Γεώργιος Καραγιάννης

Ο Γεώργιος Καραγιάννης παρεχώρησε συνέντευξη στον Δημοσιογραφο Αχιλλεα Παπαδιονυσιου

23 Nov, 2021

Συνέντευξη του Διεθνώς γνωστού κινηματογραφιστή και ιδιοκτήτη των Στούντιο Κάππα κ Γεώργιος Καραγιάννης παρεχώρησε συνέντευξη στον Δημοσιογραφο Αχιλλεα Παπαδιονυσιου

Ο Πατριάρχης του Ελληνικού κινηματογράφου του βίντεο και των στούντιο ΚΑΠΠΑ από τα καλύτερα στούντιο στην Ευρώπη, Γεώργιος Καραγιάννης , μίλησε για τον τόπο καταγωγής του, τα παιδικά του χρόνια , για το σκεπτικό του να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο το βίντεο και την τηλεόραση, για την συνεργασία του με τον Φίνο, με την Σκούρα Φίλμ, για το άνοιγμα στις ξένες αγορές, για την συνεργασία του με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη ,για την συνεργασία του με τον Γιάννη Δαλιανίδη, με μεγάλους ηθοποιούς, για την γνωριμία του και τον γάμο του με την κ Ναυσικά, για την συνεργασία του με πρόσωπα της ιδιωτικής τηλεόρασης, για την δημιουργία και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην Τρίπολη και άλλα Πολλά.

Στην εκπομπή ομιλεί ο Δημοσιογράφος και Συγγραφέας της βιογραφίας του κ Γιώργου Καραγιάννη κ Πάνος Καλουδάς και τα παιδιά του Γιάννης και Μαριαλλένα Καραγιάννη, Παρεμβαίνουν ο Καταξιωμένος παρουσιαστής –Ερμηνευτής κ Κώστας Βενετσάνος και η γνωστή ηθοποιός κ Έφη Πίκουλα

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This