EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Δήμος Ψαρών

Ο ηρωικός Δήμος Ψαρών εντάχθηκε στην Ψηφιακή Πλατφόρμα «ΙΡΙΔΑ»

22 Feb, 2022

Σε έναν  από τους πιο μικρούς και ακριτικούς Δήμους της Χώρας, της Ηρωικής Νήσου, τον Δήμο Ψαρών ξεκίνησε στις 31-1-2022 η παραγωγική λειτουργία του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων «ΙΡΙΔΑ» .

Το Υπουργείο Εσωτερικών συνεχίζει να προσφέρει εντελώς Δωρεάν την ψηφιακή πλατφόρμα «ΙΡΙΔΑ» και την τεχνική υποστήριξη αυτής,  στους ΟΤΑ Α` και Β` Βαθμού και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας.

Σε διαδικτυακή επικοινωνία με το Δήμαρχο Ψαρών κ. Κώστα Βρατσάνο, τόσο ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, όσο ο κ. Κώστας Ιωάννου προϊστάμενος του Τμήματος Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών, ανέφεραν τα πολλαπλά οφέλη της ηλεκτρονικής διακίνησης των εγγράφων και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Με τη χρήση του συστήματος ΙΡΙΔΑ ο Δήμος Ψαρών:

  • Αποκτά ένα σύγχρονο οργανωτικό περιβάλλον διαχ/σης εγγράφων με που λειτουργεί ταχύτητα, με ακρίβεια και διαφάνεια με μηδενικό κόστος προμήθειας και δωρεάν 24ωρη υποστήριξη
  • Εξασφαλίζει το συντονισμό των υπηρεσιών του και τη δυνατότητα παραγωγής έργου από οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα, εφόσον απαιτείται.
  • Συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς μειώνεται το λειτουργικό κόστος και ελαχιστοποιείται η ανάγκη εκτύπωσης εγγράφων
  • Ανταλλάσσει αυτοματοποιημένα έγγραφα με κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία που διαθέτει σύστημα ΙΡΙΔΑ, λειτουργία που αναμένεται να επεκταθεί και για τις λοιπές Δημόσιες υπηρεσίες με την έναρξη λειτουργίας του Κεντρικού Σύστηματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων που αναπτύσσεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο  Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, επισήμανε χαρακτηριστικά ότι με τη χρήση του «ΙΡΙΔΑ», μειώνονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, γίνεται αποτελεσματικότερη η παρακολούθηση των υποθέσεων χρεώνονται στους  υπάλληλους και προσφέρονται  γρήγορες, αποδοτικές και ποιοτικές υπηρεσίες τόσο εσωτερικά στον οργανισμό όσο και στους πολίτες.

(Στην φωτογραφία, ο κύριος  Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Δήμαρχος Ψαρών)

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This