ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ο παρουσιαστής ήταν περικυκλωμένος απο τους Ταλιμπάν και τον ανάγκασαν να τους επαίνεση

Ο παρουσιαστής ήταν περικυκλωμένος απο τους Ταλιμπάν και τον ανάγκασαν να τους επαίνεση

2 Sep, 2021

Photo: Kathimerini CyΈνας παρουσιαστής απο το Αφγανιστάν έζησε μια τραγική στιγμή κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Ο παρουσιαστής ήταν περικυκλωμένος απο τους Ταλιμπάν και τον ανάγκασαν να τους επαίνεση.

Υπάρχει βίντεο που ο παρουσιαστής είναι τρομαγμένος υπο την απειλεί των Ταλιμπάν και έχει προβληθεί πάνω απο 1εκ. Φορές.

Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη κατάσταση επικρατεί στο Αφγανιστάν και αυτή η επίθεση δεν την περίμενε ο Αφγανός παρουσιαστής των ειδήσεων.

Η Βρετανική εφημερίδα σχολίαζει ότι: «Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας Αφγανός παρουσιαστής ειδήσεων διαβάζει τα πρωτοσέλιδα ενώ περιβάλλεται από ένοπλους ληστές των Ταλιμπάν»

Το επίμαχο βίντεο δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο απο το τηλεοπτικό δίκτυο της Καμπούλ. Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε με σκοπό να ευαισθητοποίηση τον δημοσιογραφικό κόσμο για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν. Ο Γλίανταν Χακίμ του BBC έγραψε στο Twitter αναφορικά με το βίντεο που γυρίστηκε το απόγευμα της Κυριακής: «Αφγανιστάν TV – σουρεαλιστικό».

Δίνοντας πλάνα απο την αίθουσα ειδήσεων, ο Ζακί Νταριάμπι, ο εκδότης του Etilaatroz και του KabulNow, έγραψε στο στο Twitter: «Αυτό είναι που ο @Etilaatroz δεν μπορεί να δεχτεί… Αν ναι, θα σταματήσουμε τη δουλειά μας».

Aπο την άλλη πλεύρα ο Ιρανός δημοσιογράφος, Μασίχ Αλινετζάντ, έκανε retweet στο βίντεο γράφοντας ότι: «Αυτό είναι σουρεαλιστικό… Οι μαχητές των Ταλιμπάν ποζάρουν πίσω από αυτόν τον αποσβολωμένο τηλεπαρουσιαστή ειδήσεων κραδαίνοντας όπλα και τον αναγκάζουν να πει ότι οι Αφγανοί πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται το Ισλαμικό Εμιράτο».

Επίσης προσθέτει ότι: «Οι ίδιοι οι Ταλιμπάν είναι συνώνυμο του φόβου στο μυαλό εκατομμυρίων πολιτών. Αυτό είναι απλώς μια ακόμη απόδειξη»

Οι Ταλιμπάν και το Ισλαμικό κράτος έχουν χαρακτηριστέι απο την Ρωσία και απο άλλες χώρες τομοκρατική οργάνωση. Έτσι έχει απαγορεύτει η είσοδος των Ταλιμπάν και στο Ισλαμικό κράτος απο την Ρωσία και απο πολλές χώρες.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This