ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ο Πρόεδρος Joe Biden ανακοίνωσε νέα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μεγάλη αντίδραση από τους Ρεπουμπλικάνους, που βρίσκουν το διάταγμα Ο Πρόεδρος Joe Biden ανακοίνωσε νέα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μεγάλη αντίδραση από τους Ρεπουμπλικάνους, που βρίσκουν το διάταγμα αντισυνταγματικό.αντισυνταγματικό.

Ο Πρόεδρος Joe Biden ανακοίνωσε νέα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μεγάλη αντίδραση από τους Ρεπουμπλικάνους, που βρίσκουν το διάταγμα αντισυνταγματικό.

10 Sep, 2021

O Πρόεδρος Joe Biden την Πέμπτη έθεσε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους ομοσπονδιακούς εργαζόμενους, σε εταιρείες με πάνω από 100 υπαλλήλους, και στο προσωπικό του τομέα της υγείας. Αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να επηρεάσουν περίπου 100 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Ο Πρόεδρος Biden δήλωσε:” ήμασταν για πάρα πολύ καιρό υπομονετικοί, αλλά η υπομονή μας εξαντλείται, με όλους εκείνους που αρνούνται να εμβολιαστούν. Η άρνηση σας κοστίζει σε όλους μας. Αρνούνται το εμβόλιο παρά τα ισχυρά στοιχεία ασφαλείας που παρέχει πλήρη πιστοποίηση του εμβολίου της Pfizer από το FDA.”

Επίσης, ο Πρόεδρος Biden υπέγραψε ένα προεδρικό διάταγμα, που απαιτεί από όλους τους κυβερνητικούς υπαλλήλους να είναι εμβολιασμένοι,. χωρίς πλέον να έχουνε τη διέξοδο να αποφύγουν το εμβόλιο μέσω τακτικών τεστ. Τα ίδια μέτρα ισχύουν και σε υπαλλήλους εργολάβων, που δουλεύουν μαζί με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Τα μέτρα αυτά έφεραν μεγάλη αντίδραση από τη μεριά των Ρεπουμπλικανών, που τα χαρακτηρίζουν εντελώς αντισυνταγματικά.
Είναι εντελώς αντισυνταγματικό” ανέφερε ο Rep. Thomas Massie, R-Ky., “Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι η απάντηση, αν θα κάνεις το εμβόλιο, είναι μεταξύ του ασθενούς και του Ιατρού του, όχι απόφαση της Κυβέρνησης”, είπε ο Rep. Neal Dunn, R-Fla. Ο Rep. Robert Aderholt, R-Ala ανέφερε ότι “Είναι αντισυνταγματικό. Το σύνταγμα πουθενά δεν δίνει στον Πρόεδρο αυτού του είδους την εξουσία. Πουθενά στο δεύτερο άρθρο του συντάγματος δεν θα βρείτε τίποτα, το οποίο θα δίνει στον Πρόεδρο αυτή την δύναμη”..

 

 

Photo: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.