ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 9, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Gus Bilirakis

Ο Gus Bilirakis κερδίζει επανεκλογή στη 12η περιφέρεια του Κογκρέσου

9 Nov, 2022

Ο εν ενεργεία βουλευτής των ΗΠΑ Gus Bilirakis, Ρεπουμπλικανός, εκπροσωπεί τώρα την κομητεία Citrus στην Ουάσιγκτον, DC

Με την υιοθέτηση από τη Φλόριντα ενός νέου χάρτη του Κογκρέσου νωρίτερα αυτό το έτος, η 12η περιφέρεια του Κογκρέσου μετατοπίστηκε βόρεια. Περιλαμβάνει πλέον όλες τις κομητείες Citrus και Hernando καθώς και τη συντριπτική πλειοψηφία της κομητείας Pasco.

Ο Gus Bilirakis κέρδισε εύκολα την αμφισβήτησή του, τη Δημοκρατική Walker. Ο Gus Bilirakis συγκέντρωσε 200.421  ψήφους (69,7%) ενώ η Walker έλαβε  86.888 (30,2%) των ψήφων.

«Είμαι υπερήφανος από την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι ψηφοφόροι και ευχαριστώ τον αντίπαλό μου για έναν πολιτικό διάλογο σχετικά με το πώς να βελτιώσουμε τις ζωές των γειτόνων μας ενισχύοντας παράλληλα την κοινότητα και τη χώρα μας», δήλωσε ο Gus Bilirakis.

 Image: https://bilirakis.house.gov/

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This