ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 5, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ολίβια Νιούτον Τζον

Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον

9 Aug, 2022

Πέθανε την Δευτέρα 8 Αυγούστου, η ηθοποιός Ολίβια Νιούτον Τζον, σε ηλικία 73 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Την γνωρίσαμε από το Grease, το κινηματογραφικό μιούζικαλ του 1978. 

Η Ολίβια Νιούτον Τζον γεννήθηκε στην Αγγλία αλλά μεγάλωσε στην Αυστραλία, βραβευμένη με 4 Grammy, αλλά και σύμβολο ελπίδας για ασθενείς που έπασχαν από καρκίνο του μαστού, αφού μοιραζόταν τα τελευταία 30 χρόνια τις εμπειρίες της. Στο ίδρυμα που φέρει το όνομά της ζητήθηκε να γίνουν δωρεές προς τιμή της, αντί στεφάνων, όπως ζήτησε η οικογένειά της.

Ο σύζυγός της, Τζον Ίστερλινγκ, έγραψε στο διαδίκτυο: “Πέθανε ειρηνικά στο ράντσο της, στην νότια Καλιφόρνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της”.

 

 

photo marca.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This