ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης

Πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης

2 Sep, 2021

Ένας από τους εμβληματικότερους σύνθετες,  ο οποίος έχει συνδεθεί με τη Νεότερη Ιστορία της Ελλάδος,  ο Μίκης Θεοδωράκης,   έφυγε σε ηλικία 96 ετών.

Η αιτία θανάτου,  σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας,  ήταν καρδιακή ανακοπή.  Η τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί στο Γαλατά Χανίων.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του,  η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα εκτεθεί σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα,  στη Μητρόπολη Αθηνών.  Το λαϊκό προσκύνημα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου,  από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ.  την Πέμπτη  9 Σεπτεμβρίου από τις 10πμ έως 2:00 μ.μ..  Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών στις 3:00 μ.μ.  Για αποστολή στεφανιών μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 210 80 88000.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος,  Κυριάκος Μητσοτάκης, κήρυξε τριήμερο Εθνικό πένθος για την απώλεια του μεγάλου μουσουργού.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον μεγάλο δημιουργό από το σπίτι του,  την ώρα που μεταφέρθηκε η σορός του και φωνάζανε “Αθάνατος”.

Mordo Avrahamov, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This