EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Παιδόφιλοι

Παιδόφιλοι και άλλα κακά του κόσμου που ζούμε…

6 Jul, 2023

Σαφέστατα και δεν μπορώ να τοποθετηθώ ως ειδικός. Προφανώς και δεν μπορώ να επιβάλλω εγώ την οποιαδήποτε ποινή.
Μπορώ όμως ως μάνα, ως πολίτης, να εκφράσω την άποψή μου, χωρίς εννοείται να μου τη ζητήσει κάποιος γιατί όταν ως κοινό θέμα προβάλλεται μια τέτοια κατάσταση, τέτοιες απόψεις, νιώθω πως είναι υποχρέωσή μου να υπερασπιστώ τα παιδιά μου, τον θεσμό της οικογένειας, την ιερότητα της θρησκείας και της πατρίδας μου. Τα παιδιά του κόσμου ετούτου που, αν μη τι άλλο, έχουν γίνει βορά στο έλεος κάποιων «δήθεν», κάποιων που με την τέχνη που εξασκούν νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να τα ισοπεδώνουν όλα.
Χωρίς να ονοματίσω, παραθέτω μια είδηση για κάποιον σκιτσογράφο, που ούτε λίγο ούτε πολύ, με το έτσι θέλω προβάλει ως φυσιολογικά, το να ντύνουν στα Pride την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού με LGBT χρώματα, έναν άντρας ντυμένο καλόγρια να τραγουδάει κοροϊδευτικά “Jesus Christ” και να πιάνει τους όρχεις του, που θέλει το κάψιμο ελληνικής σημαίας που συμφωνεί με τις απόψεις των παιδόφιλων και δεν θεωρεί την παιδεραστία ως κάτι ανώμαλο, και επικροτεί τους γονείς που θέλουν να βιάζουν τα υιοθετημένα παιδιά τους, που το σκίτσο με έναν εντελώς γυμνό παιδόφιλο άντρα κι ένα κοριτσάκι μικρότερο των δέκα ετών, στον διάλογο «να σου φέρω ένα παγωτό να διώξεις την γεύση;» εννοώντας από το στοματικό, το κοριτσάκι συμφωνεί λέγοντας «αμέ», το θεωρεί γελοιογραφία.
Και πόσα άλλα που δεν έχει νόημα να τα παραθέσω αφού ήδη έχετε καταλάβει κατά πού κινείτε αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας που κυκλοφορεί ελεύθερο.
Θα ήθελα να μπορώ να παρακαλέσω να τον κλείσουν μέσα, τόσο βαθιά που να μην ξαναδεί το φως του ήλιου. Να του κόψουν και τη γλώσσα και να μην έχει ξανά ο ίδιος γεύση, να του κόψουν και τους όρχεις αφού η χρήση τους είναι για κακό. Ναι, θα μπορούσα να παρακαλέσω για τέτοια πράγματα. Όμως μέσα μου, η ψυχή μου που δεν αντέχει την παιδική εκμετάλλευση και κακοποίηση, θέλει να απαιτήσει πιο αυστηρή ποινή, την αυστηρότερη όλων, και να σταματήσει αυτή η ασυδοσία και η ισοπέδωση των πάντων προκειμένου να βγουν στην δημοσιότητα τέτοιες εγκληματικές απόψεις.
Όποιος μου πειράζει τους θεσμούς με τους οποίους μεγάλωσα, τη θρησκεία μου, την πατρίδα μου, την ιερή έννοια της οικογένειας και δη τα παιδιά, πρέπει κάποιοι -εσείς οι αρμόδιοι, ακούτε; – να του βάζουν φρένο, να του αφαιρούν τον λόγο, να τον κατεβάζουν αποκεί που έχει ανέβει ή τον ανεβάζουν οι όμοιοί του.

photo
geralt / https://pixabay.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This