ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Κυκλάμινο μη μαραθείς

Παρουσίαση βιβλίου: “Κυκλάμινο μη μαραθείς”

28 Apr, 2022

Την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 18.30 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου “Κυκλάμινο μη μαραθείς” της Σωτηρίας Κυρμανίδου.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Cafe Bar Chocolat, στην Καβάλα.

 

Το παραμύθι μιλά για ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της ζωής μας, αυτής της ασθένειας και δη της παιδικής ασθένειας. Είναι δίγλωσσο, (ελληνικά κ αγγλικά), με την υπέροχη εικονογράφηση της Εμμανουέλας Κακαβιά.

Το βιβλίο είναι βραβευμένο από τον ΕΠΟΚ.

 

Στην παρουσίαση θα συμμετέχει η Αθηνά Παναγιωτίδου, ενώ συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Μαρία Παπαδοπούλου.

Στη διάθεσή των βιβλίων, θα υπάρχουν και τα άλλα παραμύθια της Σωτηρίας Κυρμανίδου, από την Ευαγγελία Αρετογλίδου-Φωληά.

Χορηγός επικοινωνίας στην παρουσίαση, είναι το τοπικό τηλεοπτικό  κανάλι TV CENTER.

 

Θυμίζουμε ότι το βιβλίο αυτό μπορείτε να το προμηθευτείτε σε ebook και έντυπη  μορφή στο https://greekbooksfl.com

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα