ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Παράτα με

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Βαρβαρήγου “Παράτα με”

30 Nov, 2022

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης, οι εκδόσεις Υδροπλάνο και το βιβλιοπωλείο Αναζήτηση, διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου “Παράτα με” του Δημήτρη Βαρβαρήγου.

Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, και η πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO ΤΛΕΕ, Νίνα Διακοβασίλη.

Θα παρουσιάσουν οι: Πάνος Σόμπολος (δημοσιογράφος – συγγραφέας), Μιχάλης Σπέγγος (συγγραφέας).

Θα διαβάσουν κείμενα οι ηθοποιοί: Δημήτρης Βερύκιος, Νένα Καραγιάννη.

Κιθάρα – τραγούδι: Λεωνίδας Καλογεράς.

Μετά το πέρας της παρουσίασης του βιβλίου, θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και την σεξουαλική παρενόχληση, με τους: Ασπασία Θεοφίλου (ιδρύτρια του Συλλόγου STRONG ME), Πάνο Σόμπολο (δημοσιογράφο), και Καρμελίτα Ρούσσου  (ψυχολόγο).

Την εκδήλωση, συντονίζει ο Νίκος Γρηγόρης.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This