ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
ναζιστικό χαιρετισμό

Πειθαρχική δίωξη για τον ναζιστικό χαιρετισμό

29 Sep, 2022

Ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Κώστα Πλεύρη, πατέρα του Υπουργού Υγείας, για τον ναζιστικό χαιρετισμό στην δικαστική αίθουσα του Εφετείου, όπου εκδικάζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η δίωξη ασκήθηκε από τον πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Ζήση Κωνσταντίνου.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει η δίωξη, είναι η πειθαρχική ανάκριση, οπότε και αναμένονται περισσότερα στοιχεία για την “υπόθεση”.

Ο δικηγόρος και συνήγορος του Γ. Λαγού στην δίκη δεν ήταν ο μόνος που προχώρησε σε αυτή την έκφραση, καθώς η δίκη είχε αρκετά σημεία έντασης. Ο χαιρετισμός αυτός έγινε την ώρα που αποχωρούσαν οι κατηγορούμενοι, μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ δέχονταν επευφημίες από τους παριστάμενους.

 

 

photo tanea.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This