ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Πολύνεκρη έκρηξη στο Αφγανιστάν

Πολύνεκρη έκρηξη στο Αφγανιστάν

2 Sep, 2022

21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 23 τραυματίστηκαν στην πολύνεκρη έκρηξη στο Αφγανιστάν. Η έκρηξη έγινε σε τέμενος, ενώ ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται και ιερωμένος προσκείμενους στην παράταξη των Ταλιμπάν.

Το γεγονός συνέβη στην πόλη Χεράτ στα δυτικά της χώρας. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Χεράτ ανακοίνωσε πως ανάμεσα στους νεκρούς ήταν ο Μουτζίμπ Ραχμάν Ανσάρι, ο ιερωμένος που πήγαινε προς το τέμενος για την προσευχή της ημέρας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Al Jazeera ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών, ενώ ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του ιερέα. Μάλιστα, δήλωσε ότι οι δράστες θα λάβουν τιμωρία.

 

 

photo https://indianexpress.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This