EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ? FORMEDIA

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ? FOR MEDIA

8 Jan, 2024

Ενώ, αυτή τη στιγμή, αυτή η ημέρα είναι μια ανεπίσημη ημέρα, παραμένει η ελπίδα του Παγκόσμιου Κινήματος Καλοσύνης να επιτύχει το καθεστώς επίσημης αναγνώρισης από τα Ηνωμένα Έθνη. Εάν καταφέρουν να το επιτύχουν αυτό, τότε θα συμμετάσχουν στην αναγνωρισμένη Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης ως αναγνωρισμένη ημέρα εορτασμού.

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Που την είδατε, θα πει η ψυχή μου και θα απαντήσει η καρδιά μου, να εκεί, αλλά μην την ενοχλείς, τώρα τα χώνει και έχει όλα τα δίκια της , γιατί της την καταπάτησαν και της την κατήντησαν μειονέκτημα ,παρά αρετή, όπως η ίδια το πιστεύει πάντα.

Αλήθεια είσαι σοβαρή, θα της ρωτήσει η αξιοπρέπειά μου, καθώς βάλθηκε από βλήματα ροπής αναλήθειας και ψεύδους, σ αυτή τη ζωή, που δύσπεπτα τους φέρθηκε και τους απομάκρυνε .

Τέτοιας κατηγορίας με μιας με τους εγωισμούς, αλλά και τους παραπεταμένους εχθρούς της, τα μοναδικά στοιχεία, είρωνες, παρτάκηδες, μα πάνω απ όλα μυθομανείς σ όλο το μεγαλείο της σύγκρουσης της λογικής της με την παράνοιά τους.

Αλήθεια φωνάζει ο εγωισμός της, είμαι κι εγώ εδώ ,γιατί με αφήνετε εκτός συζήτησης και αντιτίθεται η καλοσύνη σ αυτό το σημείο , ώστε συνθηκολογεί από καμιά φορά , η δήθεν κατανόηση με την επιθυμία της οπισθοχώρησης, γιατί αν της το επέτρεπε η κτήτοράς της ,θα τους γράφανε όλα τα μέσα ενημέρωσης και θα ηχούσαν τα τύμπανα εμφυλίου πολέμου συν τω χρόνω και τω καιρώ.

Συναισθήματα που η καρδιά μου δεν αντέχει και δεν άντεξε να της τα παραβλέψουν, ώστε και η ψυχή μου να αντιδράσει και η φωνή μου να παρακουστεί στα πέρατα της ανορθόδοξης τακτικής σχέσης και υπόσχεσης, με προστριβή των θέλω και των πρέπει τους, σε αντίφαση και αντίστροφη μέτρηση με τη δική μου και καλοσύνη και αυτάρκεια.

Επιρρεπείς το νευρικό μου σύστημα, διώκει και καταδιώκει, μα επιδιώκει τη λύτρωσή του και τον αυθορμητισμό του, παρά το παραφέρσιμό του και την εναντίωση σε μια καλοσύνη που ελάχιστα αξιώθηκε των τιμών που θα της έπρεπαν και θα της στόλιζαν το διάβημα ζωής και ανάθεσης της αλήθειας της στο ανώτατο βάθρο της επίγειας ανακάλυψης ,αγάπης ,που πάντα θα χει όχι στόχο και σκοπό, μα αξία και αρετή μέσα της.

ΠΟΝΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΑΧΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΣΩ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ.

Τέτοια καλοσύνη έχουν όλοι τους εκεί κάτω!

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

 

 

 

 

photo xusenru / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This