ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 9, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
πιάνο

Προβολή της Ελλάδας με ένα πιάνο

26 Jan, 2022

Ταξιδεύοντας σε πανέμορφα μέρη της χώρας μας,με ενα πιάνο και μέσω της μουσικής προσπαθούμε να προωθήσουμε την φυσική και πολιτιστικη κληρονομιά του τόπου μας.

Πως ξεκίνησε το project.

Το πρώτο lockdown λόγω κορονοϊού και η αδράνεια που προκάλεσε, δημιούργησε μια ανάγκη για δημιουργία,Αναζητώντας την ιδέα να βρούμε έναν διαφορετικό τρόπο παρουσίασης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, καταλήξαμε στην πιο δύσκολη.
Να μεταφέρουμε το πιάνο μας στα σημαντικότερα και πιο εντυπωσιακά πολιτιστικά και φυσικά μνημεία της χώρας

Ένα πιάνο ζυγίζει πάνω από 250 κιλά και χρειάζεται ειδικός τρόπος μεταφοράς, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να μεταφερθεί. Επίσης μεταφέρεται στα πιο απίθανα και δυσπρόσιτα μέρη, που πολλές φορές χρειάζεται γερανός. Είναι μια δύσκολη και κοστοβόρα διαδικασία». Μια άλλη δυσκολία είναι οι καιρικές συνθήκες. Τα γυρίσματα των Μετεώρων, μάλιστα, αναβλήθηκαν δυο φορές λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων το project.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This