EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Stop World Control

Προειδοποίηση από την Stop World Control

21 Aug, 2023

Στο πλαίσιο της δημιουργίας των νέων City Lines, η Stop World Control προειδοποιεί αναλύοντας την ατζέντα όσων έχουν βάλει σκοπό να ελέγξουν την ανθρωπότητα, όπως αναφέρει.

Στην αναφορά της η οργάνωση τονίζει: Είμαστε το 99%, οι τύραννοι είναι μόνο το 1%. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουν τίποτα. Η πλειοψηφία αρνείται ακόμη και να δει αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη μύτη της. 

Και αναφορικά με τις λεγόμενες Έξυπνες Πόλεις, η οργάνωση λέει χαρακτηριστικά: αν δεν κάνουμε τίποτα γι’ αυτές και “παραμείνουμε σε αυτή την κραυγαλέα κατάσταση ανοησίας, θα βυθιστούμε στον πιο φρικτό εφιάλτη που έχει δει ποτέ αυτός ο κόσμος”.

Η Stop World Control ονομάζει αυτές τις πόλεις “διαδίκτυο σωμάτων”, λόγω των έξυπνων συσκευών που θα φέρουν οι πολίτες, οι οποίοι θα βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο των αρχών. Ένα αστικό περιβάλλον με υψηλή τεχνολογία παρακολούθησης και συλλογής προσωπικών δεδομένων, θα καταγράφει τις δρατηριότητες κάθε πολίτη. Η δικαιολογία για την δημιουργία τους, κατά την οργάνωση, είναι η κλιματική αλλαγή, αλλά αυτό είναι μόνο η αφορμή.

Οι συσκευές που θα φέρουν οι πολίτες, θα εφαρμόζουν στο σώμα συλλέγοντας πληροφορίες, ενώ υπάρχει πρόβλεψη μελλοντικά να εμφυτεύονται εσωτερικά. Οι πληροφορίες αυτές στο σύνολό τους θα δημιουργήσουν το Internet of Bodies, ένα διαδίκτυο δηλαδή πληροφορίας στα χέρια παγκόσμιων εταιρειών, κυβερνήσεων κ.λπ.

Η έξυπνη πόλη έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η μέγιστη μετακίνηση να έχει διάρκεια 20 λεπτά, ενώ εκτιμάται κατά την οργάνωση, ότι για μεγαλύτερες αποστάσεις θα χρειάζεται έγγραφη άδεια, προτρέποντας τους πολίτες να μένουν ικανοποιημένοι εντός των ορίων της έξυπνης πόλης μη αναζητώντας διεξόδους στην φύση. Κινούμενη με την τεχνολογία 5G η πόλη -όπως αναφέρει η οργάνωση- είναι ένα πεδίο παρέμβασης στο νευρικό σύστημα των κατοίκων.

Άρθρο στο Forbes από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αναφέρει την εμπειρία ενός κατοίκου της Έξυπνης Πόλης: “Πώς και δεν το σκεφτήκαμε ποτέ αυτό πριν;” Ο κάτοικος αναφέρεται στην πόλη σαν να ήταν ο παράδεισος, στον οποίο όμως δεν του ανήκει προσωπικά τίποτα. Στο τέλος της εμπειρίας του, αναφέρει: “Κάποιες φορές εκνευρίζομαι με το γεγονός ότι δεν έχω πραγματική ιδιωτική ζωή. Δεν μπορώ να πάω πουθενά και να μην καταγραφώ. Ξέρω ότι κάπου καταγράφονται όλα όσα κάνω, σκέφτομαι και ονειρεύομαι. Ελπίζω μόνο ότι κανείς δεν θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μου. Συνολικά, είναι μια καλή ζωή”.

Σε ό,τι αφορά την συλλογή προσωπικών δεδομένων, η οργάνωση αναφέρεται στην πρόσφατη εφαρμογή του συστήματος αυτού από χώρες όπως η Κίνα, τονίζοντας πως πλέον είναι η νέα μορφή δύναμης. Πρώην μηχανικός της Silicon Valley (Aman Jabbi) δήλωσε τα εξής: “Δίνοντάς τους τα δεδομένα σου, τους δίνεις τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να αξιολογούν τη συμπεριφορά σου, η οποία μπορεί πλέον να μετατραπεί σε ένα κοινωνικό credit score. Αυτή η βαθμολογία χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να καθορίσει ποια προνόμια δικαιούστε και ποια όχι στη νέα κοινωνία των σκλάβων”.

Η Κίνα που εφάρμοσε αυτό το μέτρο, περιορίζει τις δαπάνες όσων γκρινιάζουν, ενώ τους μπλοκάρει από συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί ανησυχία είναι η χρήση φωτισμού LED παντού στην έξυπνη πόλη, η οποία κατά την οργάνωση μπορεί να παρεμβαίνει στο ανθρώπινο γονιδίωμα, να ενεργοποιεί το mRNA στο ανθρώπινο σώμα κ.ο.κ. Κατά τον Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, είναι μέσα στην ατζέντα του η παρέμβαση σε ό,τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, ενώ ο σύμβουλος του Φόρουμ Yuval Harari άμεσα δηλώνει ότι η ελίτ θα διαχωριστεί από τους υπόλοιπους ανθρώπους στους οποίους θα γίνει γονιδιακή παρέμβαση.

Ήδη η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα καταστρέψει 3000 αγροκτήματα για να δημιουργήσει μια έξυπνη πόλη, την TriState City Network για 40 εκατ. ανθρώπους από το Βέλγιο, την Γερμανία και την Ολλανδία. Η δήλωση της κυβέρνησης αναφέρει ότι έτσι θα μειωθεί το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπουν αυτά τα αγροκτήματα. Στην Αυστραλία επίσης, για περιοχές οι οποίες μετρούνται να έχουν τοξίνες, υπολογίζεται να γίνει μεταφορά των κατοίκων στις έξυπνες πόλεις.

Κλείνοντας την δήλωσή της η οργάνωση Stop World Control, αναφέρει πως ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτή η καταστροφική ατζέντα, είναι να εκπαιδευτούν οι άνθρωποι για να ξεκινήσουν να αντιδρούν. Το 99% έναντι του 1%, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

 

πηγή https://primenews.press/ / photo kalhh / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This