ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 5, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Πρόγραμμα MBA International

Πρόγραμμα MBA International

24 Mar, 2022

Μια επιστολή προς την Α.Ε. τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Φλόριντα των ΗΠΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, περιγράφει το νέο πρόγραμμα MBA International, Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να ελέγξουν το ενδεχόμενο συμμετοχής τους.

Όπως φαίνεται και από την επιστολή, την οποία επισυνάπτουμε εδώ, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα το διεθνές πρόγραμμα MBA International έχει δεχθεί συμμετοχές φοιτητών από 30 χώρες, σε τμήματα – είτε 27 μηνών (απογευματινά), είτε 16 μηνών (ολοήμερα).

Τα μαθήματα γίνονται πλήρως στην αγγλική γλώσσα, και αποτελούν μια εγγύηση για όσους φοιτητές θελήσουν να συμμετέχουν στην εκπαίδευση Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, καθώς είναι ένας επί πλέον αυξητικός παράγοντας για το βιογραφικό τους.

Το περιβάλλον της Ελλάδας είναι φυσικά δεδομένο ότι θα ευνοήσει τους συμμετέχοντος τόσο από άποψη φιλοξενίας, όσο και από άποψη ενδιαφέροντος.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μην διστάσετε να αρπάξετε την ευκαιρία.

 

Πρόγραμμα MBA International

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This