ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΠΥΡΙΝΟΣ Ο κ. ΠΑΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

27 Aug, 2021

Με ξεκάθαρες θέσεις, τάσσεται ενάντια στην υποχρεωτικότητα. Την οποία και χαρακτηρίζει, ως το πλέον φασιστικό μέτρο  και ο γνωστός καθηγητής του Δ.Π.Θ. κ. Γιώργος Παύλου. Μιλώντας σε συγκέντρωση στήριξης για τους υγειονομικούς, οι οποίοι από την 1 Σεπτεμβρίου, βγαίνουν σε αναστολή, αν δεν εμβολιαστούν. Χωρίς περιστροφές,  ο κορυφαίος αυτός επιστήμονας, αναφέρθηκε στους τεράστιους κινδύνους που ενέχει ο εμβολιασμός με το αδόκιμο και επικίνδυνο σκεύασμα, του mRNA λέγοντας καθαρά πως έχουμε να κάνουμε με ένα βιολογικό όπλο, σε έναν πόλεμο, που χρησιμοποιεί το εμβόλιο ώς μέσο εξόντωσης των μαζών. Ο κορυφαίος μας αυτός, καθηγητής της φυσικής, ο κ. Γ Παύλου, είπε ευθέως πως έχουμε να κάνουμε με ένα εμβόλιο δολοφόνο. Με ένα πρωτόλειο πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα. Καλώντας τους παρευρισκόμενους να προστατέψουν τα παιδιά τους. Και με ιδιαίτερη επιμονή, να αποφύγουν να τα εκθέσουν σε έναν τέτοιο ολέθριο κίνδυνο Αλλιώς, όπως είπε, σε λίγα χρόνια θα τα δούμε να αρρωσταίνουν με καρκίνους και εγκεφαλικά.  Είπε χαρακτηριστικά : <<Είναι τόσο καλά στημένο αυτό το παιχνίδι, που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται. Ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα, όλες τις μελέτες που υπάρχουν και είμαι πια πεπεισμένος γι αυτό. Και εκτίθεμαι δημόσια και λέω, ότι αυτό το εμβόλιο, είναι δολοφόνος Είναι βιολογικό όπλο. Ένα πείραμα που γίνεται πάνω στην ανθρωπότητα. Και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει. Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται, έχουν πέσει σε μια παγίδα γιατί έχουν πιστέψει σε ένα ψέμα. Και μόνο το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να βάζεις στο σώμα σου, ουσίες που δεν ξέρεις, αυτό από μόνο του συνιστά ένα έγκλημα. Δεν θα έπρεπε κανείς να το δέχεται. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στον άνθρωπο, να κάνει πάνω στο σώμα του, οτιδήποτε. Θα πρέπει να φυλάμε το σώμα μας, όπως φυλάμε τις εκκλησίες μας. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπουμε σε κανέναν γιατρό η πολιτικό, να αγγίζει το σώμα μας τόσο βάναυσα. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα όπου η δημογραφία έχει καταρρεύσει, έρχονται τα εμβόλια, να αποτελειώσουν τον Ελληνικό λαό. Είναι πολύ χειρότερο από τι συνέβη το 1940 Από ότι συνέβη με τις γενοκτονίες. Τώρα δολοφονούν όλη την ανθρωπότητα.  Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν. Θα πρέπει να δικαστούν κάποια στιγμή. Και να μπουν φυλακή..>>
Γώγο, Βασιλακόπουλε, Παγώνη, Τσιόδρα, Εξαδάκτυλε. Το ακούτε; Για σας τα λέει ο κορυφαίος αυτός καθηγητής της φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Περιμένετε να δείτε.  Αναγκάζετε τον κόσμο να γίνει Ταλιμπάν απέναντί σας.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.