EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Θερμοπύλες

Πόλεις “Θερμοπύλες” Β’ μέρος

28 Jul, 2022

Το αμερικανικό μεταπολεμικό «παράδειγμα».

 

Χωρίς να εμβαθύνουμε ιδιαίτερα, εφόσον σε άλλα κείμενά μας έχουμε αναλύσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο —και στα οποία ο αναγνώστης μπορεί ν’ ανατρέξει—, θα αναφερθούμε σ’ αυτόν μόνον επιγραμματικά, για να τον «συνδέσουμε» με το θέμα μας. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια τεράστια συνωμοσία των Προτεσταντικών Δυνάμεων και του Σιωνιστικού Συστήματος εις βάρος όλου του Χριστιανισμού και όχι μόνον. Σε έναν ψευδοπόλεμο μεταξύ τής Βρετανίας και της Γερμανίας, τον οποίο χρηματοδότησε το παγκόσμιο σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα, ενέπλεξαν ολόκληρη την Ευρώπη με έναν και μόνον στόχο: …Να την ισοπεδώσουν …Να ισοπεδώσουν τις πόλεις της …Να καταστρέψουν τις υποδομές της.

Επειδή το συνωμοτικό τους σχέδιο προέβλεπε πολύ αίμα και πολύ πόνο για τους λαούς, δεν εξαίρεσαν κανέναν από τα κόστη τού πολέμου …Ούτε καν τους εαυτούς τους εξαίρεσαν οι Εβραίοι. Γιατί; …Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευαν με αφανισμό, εάν αποκαλυπτόταν ότι ξένοι δρομολόγησαν ένα ενδοχριστιανικό «μακελειό», το οποίο δεν έχει προηγούμενο σε ένταση και αριθμό θυμάτων. Εάν δεν πλήρωναν και οι ίδιοι έναν στοιχειώδη «φόρο»-αίματος, κινδύνευαν να αφανιστούν σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε βάση τού σχεδίου τους. Τα πάντα ήταν επικίνδυνα, γιατί ο κόσμος την εποχή εκείνη «έβλεπε» τι συνέβαινε. Είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι οι Εβραίοι είχαν ξεκινήσει τα βρόμικα παιχνίδια εις βάρος του. Η εμπλοκή τους στο θέμα τής «ρωσικής» επανάστασης, η χρηματοδότηση του παγκόσμιου κομμουνισμού, τα «Αρχεία των Σοφών τής Σιών» κλπ., ήταν όλα φήμες —φοβερές και τρομερές— εις βάρος των Εβραίων …Ήταν ενδείξεις συμμετοχής τους σε εγκλήματα, τα οποία εύκολα γίνονταν αποδείξεις. Μια απευθείας σύνδεση και εμπλοκή τους στη συνωμοσία τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και στο πανχριστιανικό «μακελειό» μπορεί να σήμαινε το τέλος τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο «σκηνοθέτησαν» την παράσταση του «Ολοκαυτώματος» …«Αυτοτραυματίστηκαν», για να μπουν κι αυτοί ανάμεσα στα θύματα του Πολέμου, ώστε μέσα στον πανικό να χαθούν τα «ίχνη» τους, άσχετα αν τα φανερά κέρδη που θα εισέπρατταν —εξαιτίας αυτού— θα ήταν μυθικά. Υποτίθεται θα ήταν «αποζημιώσεις» θυμάτων τού Πολέμου. Η «παράσταση» του «Ολοκαυτώματος», δηλαδή, έγινε, για να προστατευτεί ο εβραϊκός λαός από πράξεις αντεκδίκησης και όχι για να εξοντωθεί. Ακόμα και τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» ήταν χρηματοδοτούμενα από τις σιωνιστικές τράπεζες των ΗΠΑ …Ήταν όμοια με τα ελληνικά «ξερονήσια», όπου το «παραμύθι» των δωσίλογων συνεργατών των κομμουνιστών προσπαθούσε να πείσει τον λαό ότι αυτά ήταν «μέσο τιμωρίας» των εγκληματιών τού Εμφυλίου, ενώ στην πραγματικότητα ήταν «μέσο οργανωμένης προστασίας» τους, εφόσον σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να φύγουν από την Ελλάδα, για να μην πέσουν θύματα αντεκδίκησης των θυμάτων τους.

Κάτι ανάλογο έγινε και με το «Ολοκαύτωμα», μέσω του οποίου οι Εβραίοι απέκτησαν «άλλοθι» για την τεράστια ευθύνη τους στο τεράστιο αυτό «μακελειό». Στα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» —τα οποία ήταν ακριβώς αυτό το οποίο περιγράφουν— συγκεντρώθηκαν οι Εβραίοι, για να σωθούν από το πανευρωπαϊκό μακελειό και όχι το αντίθετο …Για να βρίσκονται κατά τον χρόνο τής γερμανικής επίθεσης στα ασφαλή μετόπισθεν του πολέμου και όχι στα «μέτωπά» του …Καθ’ όλη τη διάρκεια του «στημένου» Πολέμου «πίσω» από τους Ναζί και μέσα σε μια ασφαλή Γερμανία …και, όταν έχασαν οι Ναζί, «πίσω» από τους Αμερικανούς και μέσα σε μια ασφαλή Ευρώπη …Ούτε μία μέρα απροστάτευτοι. Όλο το μυστικό τους ήταν η προστασία που απολάμβαναν από τους Ναζί, οι οποίοι παρίσταναν δήθεν τους θανάσιμους εχθρούς τους. Οι Ναζί ήταν «υπάλληλοι» των Σιωνιστών και με τα στρατόπεδα αυτά προστάτευσαν τους Εβραίους, και όχι το αντίθετο. Εάν οι Εβραίοι αφήνονταν στις εστίες τους, θα έπεφταν θύματα αντεκδίκησης των λαών, οι οποίοι ήδη ήταν «υποψιασμένοι» για τον ρόλο τους και τις σχέσεις τους τόσο με τον κομμουνισμό όσο και με τον ναζισμό. Όπως καταλαβαίνουμε καί στις δύο αυτές «παραστάσεις», τις οποίες περιγράψαμε με το «Ολοκαύτωμα» και τα ελληνικά «ξερονήσια», ακολουθήθηκε το ίδιο «σενάριο», γιατί απλούστατα οι «σκηνοθέτες» ήταν οι ίδιοι…

…Ήταν οι «σκηνοθέτες» τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και της δημιουργίας τού Ανατολικού «Μπλοκ» …Του ιδιόκτητου —για τους Εβραίους κομμουνιστές— κομμουνισμού. Αυτό το «Μπλοκ» ήταν που έδωσαν ως «αντιπαροχή» στους Αμερικανούς, για να γίνουν συνέταιροι σε μια «κοσμοκρατορία», η οποία στηριζόταν στην αντιπαλότητα αυτών των δύο ιδεολογικών πόλων. Εδώ εύλογα θ’ αναλογιστεί κάποιος τον λόγο που οι πανίσχυροι Προτεστάντες —είτε ως Βρετανοί είτε ως Αμερικανοί είτε ως Γερμανοί— έκαναν συνέταιρούς τους τούς Εβραίους …Τον λόγο που είχαν ανάγκη τους Εβραίους και την τεχνογνωσία τους, για να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά τους. Τι σχέση μπορεί να είχαν κάποιοι πανίσχυροι άνθρωποι, οι οποίοι κατείχαν στρατιωτικά ένα μεγάλο μέρος τού Πλανήτη, με τα «παράσιτα» εκείνα, τα οποία επί αιώνες λαθροβιούσαν στα γκέτο των μεγάλων χριστιανικών πόλεων;

Αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι το εξής: Οι Προτεστάντες πράγματι είχαν υπό τον έλεγχό τους ένα μεγάλο μέρος τού πλανήτη, αλλά δεν είχαν το «φιλέτο» του …Το «φιλέτο» του ήταν η Ευρώπη και το «φιλέτο» τής Ευρώπης ήταν το μερίδιο του Καθολικισμού και βέβαια και της Ορθοδοξίας …Το «φιλέτο» τής Ευρώπης ήταν εκείνο που «ακουμπούσε» στη Μεσόγειο …Το «φιλέτο» του ήταν μια τεράστια και ποθητή ακτογραμμή τύπου « Promenade Des Anglais», στην οποία λάτρευαν να «ξεχειμωνιάζουν» οι πλούσιοι Άγγλοι, Αμερικανοί και Γερμανοί, κι αυτό το «φιλέτο» το έλεγχαν άλλοι …Το «Άγιο Δισκοπότηρο» για τους Προτεστάντες, εφόσον εκεί «εδράζονταν» τόσο η Ρώμη όσο και η Νέα Ρώμη …Η διπλή «καρδιά» τού Χριστιανισμού …Η «καρδιά» των πάντων για τους Χριστιανούς …Το «διαβατήριο» για την απόλυτη εξουσία εντός του Χριστιανισμού και ο «δρόμος» για την κορυφή τού Κόσμου.

Οι Προτεστάντες στον έλεγχο και την εκμετάλλευση του «φιλέτου» αυτού είχαν πρόβλημα με τα υπόλοιπα Χριστιανικά Δόγματα …Με τα δόγματα όμως αυτά δεν μπορούσαν να κάνουν απ’ ευθείας πόλεμο και να τα κατακτήσουν ως κατακτητές …Δεν μπορούσαν σ’ αυτά να φερθούν όπως φέρθηκαν στους Ινδιάνους, στους Αφρικανούς ή στους Ινδούς, για παράδειγμα, και ν’ αφαιρέσουν το κεφάλαιο από τους λαούς τους. Άρα έπρεπε να το κάνουν μ’ έναν πιο ύπουλο τρόπο …κι εκεί τούς ήταν χρήσιμοι οι Εβραίοι …Οι Εβραίοι θα τους έδιναν την «τεχνογνωσία» να τους «κατακτήσουν», χωρίς να τους κατακτήσουν …Οι Εβραίοι, οι οποίοι ήταν έμπειροι στις αλητείες τού δρόμου και των γκέτο.

Στην εβραϊκή γνώση αναζητούμε τα μυστικά τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Προτεστάντες —υπό την καθοδήγηση των έμπειρων αλητών τού δρόμου— θα έστηναν μεταξύ τους —και άρα χωρίς έλεγχο— έναν πόλεμο και θα προσπαθούσαν να παρασύρουν σ’ αυτόν —ως συμμάχους ομοϊδεάτες ή αντιπάλους— κι όλους τους υπόλοιπους Χριστιανούς —ανεξαρτήτως δόγματος—, οι οποίοι δεν θα γνώριζαν τι έκαναν …και στην πραγματικότητα θα έβαζαν μέσα στις πατρίδες τους έναν πόλεμο, του οποίου το ζητούμενό ούτε καν που υποπτευόταν ποιο θα μπορούσε να ήταν. Οι Προτεστάντες θα έστηναν έναν «καυγά» μεταξύ τους και —είτε έμπαιναν στα κράτη ως καταστροφείς είτε ως σύμμαχοι— θα τα ισοπέδωναν. Σαν τη δήθεν φασαρία που κάνουν μεταξύ τους κάποιοι πληρωμένοι αλήτες, για να καταστρέψουν ένα μαγαζί υπέρ των συμφερόντων κάποιου ανταγωνιστή του …Η δήθεν φασαρία, η οποία μπορεί να γίνει, για να επωφεληθούν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι θα τον δανείσουν χρήματα για να την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών. …Ζημιών, οι οποίες, εάν δεν υπήρχαν, δεν θα υπήρχε και ανάγκη για δανεισμό. Απλά πράγματα …Όταν κάποιοι αλήτες χαλάνε το μαγαζί ενός νοικοκύρη, πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι επωφελούνται απ’ αυτήν την καταστροφή …Από τους τοκογλύφους μέχρι τους εμπόρους οικοδομικών υλικών και τους εργολάβους. Κάποιοι επωφελούνται τόσο πολύ, που δεν θα τους ήταν πρόβλημα να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι τη φασαρία.

Μια τέτοια αλητεία —κόστους εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών για την ανθρωπότητα— ήταν ο Πόλεμος μεταξύ τής Αμερικανοβρετανίας και της Γερμανίας —που ήταν δήθεν ο πυρήνας τής σύγκρουσης του Πολέμου— …Ο πιο ύπουλος κι αιματηρός πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία. Μια αλητεία, η οποία «σκηνοθετήθηκε» από τους Εβραίους με μεγάλο ρίσκο και γι’ αυτόν τον λόγο συγκέντρωσαν τον λαό τους στην «καρδιά» τού Προτεσταντισμού ως την πιο καλή εγγύηση ασφαλείας. Ποιο ήταν το ζητούμενο αυτής της πρωτοφανούς πολεμικής επιχείρησης; …Να χρηματοδοτήσουν τη γενική ανοικοδόμηση των ισοπεδωμένων από τον πόλεμο ευρωπαϊκών κρατών και να χρηματοδοτήσουν την εκ νέου ανάπτυξη της οικονομίας τους …Να μετατρέψουν δηλαδή την Ευρώπη και τα κράτη της σε αποικίες χρέους …Να μετατρέψουν την Ευρώπη σε έναν τρομοκρατημένο «όμηρο» χρέους, τον οποίο θα τον απειλούσαν μέρα-νύχτα με το φόβητρο της δικής τους Σοβιετικής Ένωσης …Χρέους απέναντι στους Σιωνιστές τοκογλύφους …Χρέος σε δολάρια, τα οποία έγιναν το υποχρεωτικό αποθεματικό νόμισμα για ολόκληρη την Ευρώπη και ταυτόχρονα έγιναν το αποκλειστικό νόμισμα για την εξασφάλιση του «ζωοδότου» για τις ευρωπαϊκές οικονομίες πετρελαίου.

Η νεκρή σχεδόν Ευρώπη «αλυσοδέθηκε» με συνοπτικές διαδικασίες με τις αμερικανικές «βοήθειες», οι οποίες γρήγορα μετατράπηκαν σε αμερικανικά «δάνεια» από τις σιωνιστικές τράπεζες. Αυτό ήταν το ζητούμενο του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου, που μετέτρεψε την πιο πλούσια περιοχή τού κόσμου σε μια κατεστραμμένη αποικία χρέους. Όμως, το γεγονός ότι ο «πυρήνας» τού νέου ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ είχε να κάνει με τα χρέη —και άρα με την τραπεζική λειτουργία—, δημιουργούσε νέα δεδομένα. Υποβάθμιζε κατά πολύ τη στρατιωτική τεχνογνωσία, η οποία ήταν το δυνατό «χαρτί» των στρατοκρατών Προτεσταντών σε σχέση με τους Εβραίους συνεταίρους τους. Στην πραγματικότητα τοποθέτησε τους Προτεστάντες «κάτω» από τους Εβραίους, γιατί αυτοί θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι πραγματικά θα τον διαχειρίζονταν. Οι Προτεστάντες μπορεί να ήταν κυρίαρχοι —πολιτικά και στρατιωτικά— στον κόσμο, αλλά ο ιμπεριαλισμός τους ήταν τραπεζικός και άρα τον λόγο δεν τον είχαν οι στρατηγοί ή οι πολιτικοί, αλλά οι Σιωνιστές τραπεζίτες …Με επιτόκια και όχι με βόμβες θα απειλούσαν τα θύματά τους !!!

Όμως, αυτό σημαίνει ότι τον σχεδιασμό και στην πραγματικότητα τον έλεγχο εκείνης της μεταπολεμικής Τάξης Πραγμάτων θα τον είχαν οι Εβραίοι τού «παρασκηνίου» και όχι οι θριαμβευτές Προτεστάντες. Αυτό δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές γι’ αυτούς κι ούτε εκείνη την ώρα τους προβλημάτιζε …Δεν ήταν η μοναδική περίπτωση που ένας «ταπεινός» διευθυντής αναλάμβανε ως CEO μια τεράστια επιχείρηση, και στην ουσία την «έτρεχε» μόνος του, αγνοώντας παντελώς την ιδιοκτησία …Η «ιδιοκτησία» κέρδη θέλει, κι αυτά είναι που ένας CEO τής υπόσχεται να φέρει …Οι εξειδικευμένοι CEO τής PAX AMERICANA έγιναν οι Εβραίοι …Οι CEO αυτοί, οι οποίοι όμως στη διοίκηση είχαν άσχετους «συνεταίρους-αφεντικά» και άρα ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν μεταξύ τους πολυεπίπεδες συγκρούσεις συμφερόντων. Αρχικά, όμως, όλα ξεκίνησαν σε «κλίμα» απόλυτης εμπιστοσύνης, εφόσον ο Σιωνιστής «διευθυντής» φαινόταν ότι γνώριζε πολύ καλά τη δουλειά του. Άλλωστε, από την εποχή τού Ρούσβελτ αυτός ο CEO είχε και τον έλεγχο του «ταμείου» της επιχείρησης, εφόσον οι Εβραίοι έλεγχαν απόλυτα τη FED και άρα τύπωναν δολάρια κατά βούληση.

Την ώρα λοιπόν που η Ευρώπη «επούλωνε» τις πληγές της με τα ψεύτικα «δολάρια», οι Εβραίοι ξεκινούσαν τη φάμπρικα μέσα από τις ΗΠΑ …Ξεκινούσαν τον δικό τους «πόλεμο» για την «κατάκτηση» της κορυφής και θα ξεκινούσαν από εκεί που τους ήταν εύκολο, γιατί έλεγχαν την εξουσία …και άρα από τις ΗΠΑ …Εκεί θα έκαναν το «πείραμα» του απόλυτου ελέγχου τής κοινωνίας, γιατί το θεωρούσαν πιο εύκολο και ασφαλές. Θα ξεκινούσαν από τις ΗΠΑ των «αφελών» και «άπειρων» Αμερικανών και, αποκτώντας την απαραίτητη εμπειρία —όταν θα ερχόταν η ώρα—, θα δοκίμαζαν να κάνουν το ίδιο και στην Ευρώπη των έμπειρων και πολύ πιο πονηρών και υποψιασμένων στα παιχνίδια τής εξουσίας λαών.

Με τους συνέταιρούς Αγγλοσάξονες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Δεν ήταν δύσκολο να «ρίξουν» τους νικητές τού Πολέμου στη μοιρασιά. Έχοντας το «πάνω χέρι» —από πλευράς γνώσης και ρόλου— από τους Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ, ξεκίνησαν την πονηρή τους πορεία προς την «κορυφή» …Τη δική τους «κορυφή», την οποία την ήθελαν μόνον για τους εαυτούς τους και δεν επιθυμούσαν να τη μοιραστούν με κανέναν άλλο …Η απόλυτη δικαίωση …Οι «Γύφτοι» τής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας θα έκαναν τη μεγάλη «πειρατεία» και θα την άρπαζαν από τους αφελείς νέους κυρίαρχούς της …Οι «Γύφτοι», τους οποίους επί αιώνες τούς υποτιμούσαν και τους περιέπαιζαν στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, θα έπαιρναν τελικά την εκδίκησή τους …Θα τα έπαιρναν όλα και θα άφηναν όλους τους Χριστιανούς «ξεβράκωτους» …Το απόλυτο όνειρο του Σιωνισμού …Ένα όνειρο, το οποίο η ισχύς των Προτεσταντών —γενικά— και η αφέλεια των Αγγλοσαξόνων —ειδικά— το έκανε εφικτό.

Πριν λοιπόν φτάσουν στο σημείο να «ρίξουν» τους ισχυρούς Αμερικανούς, θα έπρεπε να τους «παγιδεύσουν» …Να τους δώσουν κάποιο «καρότο» σαν κέρδος, ώστε να τους εμπιστευτούν και να μην αντιδρούν σε επεμβάσεις, οι οποίες μέχρι εκείνη την ώρα απαγορεύονταν από το χριστιανικό «λειτουργικό» και οι οποίες δεν αφορούσαν μόνον το Προτεσταντικό Δόγμα …Θα ξεκινούσαν από τον λαό των ΗΠΑ και μετά θα κατέληγαν στους WASP συνεταίρους τους …Θα «έριχναν» πρώτα τον λαό και μετά τους συνεταίρους τους. Ποιος ήταν ο στόχος τους σ’ εκείνη την πρώτη φάση τού μεταπολεμικού σχεδιασμού; …Να «καταστρέψουν» τις πόλεις των ΗΠΑ. Αυτό, το οποίο είχαν κάνει κυριολεκτικά με τον Πόλεμο στην Ευρώπη, θα το έκαναν μεταφορικά στις ΗΠΑ. Ποιο ήταν το ζητούμενο αυτού του στόχου; …Να μην επωφεληθούν οι απλοί πολίτες των ΗΠΑ από την «επιτυχία» τού κράτους τους …Να μην καρπωθούν σε πλούτο οι κάτοικοι των πόλεων την τρομερή και παγκόσμια ανάπτυξη των ΗΠΑ …Να μην γίνουν καταθέσεις τα απίστευτα για την εποχή «μεροκάματά» τους …σε μια εποχή που παγκοσμίως μόνον η αμερικανική βιομηχανία είχε επιβιώσει του πολέμου …Να μην γίνουν κεφάλαιο τα υπάρχοντα σπίτια και οι περιουσίες τους στις πόλεις τους …Την επιτυχία να την «καρπωθούν» εξ’ ολοκλήρου οι Προτεστάντες Αγγλοσάξονες βιομήχανοι και οι Σιωνιστές Εβραίοι τραπεζίτες.

Τη στιγμή λοιπόν που οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ξαναχτίσουν τα γκρεμισμένα σπίτια τους, οι Εβραίοι έψαχναν τρόπους να βάλουν καί τους Αμερικανούς στον ίδιο «παρονομαστή». Θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να ξαναφτιάξουν σπίτια καί οι Αμερικανοί —τους οποίους η καταστροφή εκείνη τη στιγμή δεν τους αφορούσε—. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος να τους «φορτώσουν» κι αυτούς με νέα δάνεια …Δάνεια για ανάγκες τεχνητές, εφόσον οι Αμερικανοί δεν είχαν πραγματικές ανάγκες να καλύψουν …Δεν είχαν ν’ αποκαταστήσουν πολεμικές καταστροφές …Δεν είχαν ανάγκη από στεγαστικά δάνεια, γιατί δεν είχαν γκρεμιστεί τα σπίτια τους από τις βόμβες …Δεν είχαν ν’ αντικαταστήσουν κατεστραμμένες —λόγω πολέμου— οικοσκευές. Όλα στα σπίτια τους και στις γειτονιές τους ήταν όπως ακριβώς ήταν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.

Αυτοί οι Αμερικανοί ήταν που έπρεπε να «παγιδευτούν» σε τεχνητές ανάγκες μεγάλου κόστους, σαν να επρόκειτο γι’ ανθρώπους, οι οποίοι υπήρξαν θύματα πολεμικών καταστροφών. Αυτός ήταν ο «πόλεμος» στις ΗΠΑ …Ο «πόλεμος» αυτός, ο οποίος θα τοποθετούσε καί τον αμερικανικό λαό ανάμεσα στα θύματά του και ο οποίος θα έπρεπε να πληρώσει «απώλειες». Γιατί θα τους κήρυτταν τον «πόλεμο» οι Εβραίοι; …Για να δώσουν τρομερά κέρδη στους Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ εις βάρος τού αμερικανικού λαού και ταυτόχρονα οι ίδιοι να «επιτεθούν» στις πόλεις τους. Στόχος τους ήταν ο έλεγχος και η οικειοποίηση όλου εκείνου του οικονομικού κέρδους, το οποίο θα πρόκυπτε από τον θρίαμβο που είχαν πραγματοποιήσει και τους έδωσε την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία …Αυτός ήταν «πόλεμος», ο οποίος θα γινόταν μέσα στις ΗΠΑ για το ποιος θα εισέπραττε το κέρδος τής αμερικανικής «πλανηταρχίας»;

Εάν οι αμερικανικές πόλεις στην πλανηταρχική «θητεία» των ΗΠΑ γίνονταν οι νέες Ρώμες, τα Λονδίνα τής Βικτώριας, τα Παρίσια τού Ναπολέοντα ή οι Βαρκελώνες τής Ισαβέλλας, οι κάτοικοί τους θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα εισέπρατταν την υπεραξία τής PAX AMERICANA στο real-estate …Οι δικές τους γειτονιές θα γίνονταν Belgravia ή Champs-Élysées ή La Rambla. Έτσι έγινε σε όλες τις πόλεις των ισχυρών κρατών στην περίοδο που αυτά κυριαρχούσαν στον κόσμο και έτσι θα γινόταν και στις ΗΠΑ …εάν βέβαια ήταν αυτές φυσιολογικό κράτος. Οι ΗΠΑ, όμως, δεν ήταν φυσιολογικό κράτος …Είχε κάποιους, οι οποίοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους ιδιοκτήτες του και τον αμερικανικό λαό επέμεναν να τον βλέπουν σαν «φιλοξενούμενη φτωχολογιά» απ’ όλον τον κόσμο. Άρα; …Άρα, την «υπεραξία» από το real-estate —ολόκληρη— δεν ήθελαν να τη μοιραστούν με ΚΑΝΕΝΑΝ. Θα σχεδίαζαν την κατάσταση έτσι, ώστε να την εισέπρατταν μόνοι τους.

Εκεί κάπου τους «δούλεψαν» οι Εβραίοι. Τους έδωσαν το «καρότο» τού κέρδους και τους πήραν τις πόλεις. Ενεργοποίησαν την απληστία τους και κι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Αγγλοσάξονες υποτιμούσαν όλες τις άλλες μειονότητες των ΗΠΑ και άρα δεν τους θεωρούσαν πολίτες πρώτης κατηγορίας. Οι Εβραίοι τούς υποσχέθηκαν να εισπράξουν όλο το κέρδος τού real-estate τής μεταπολεμικής εποχής και αυτοί δέχθηκαν. Όμως, δεν γνώριζαν ότι οι Εβραίοι είχαν τη δική τους ατζέντα …Δεν γνώριζαν ότι οι Εβραίοι θα τους έδιναν μερικά «πέτσινα» δολάρια από αυτά που τύπωναν μόνοι τους στη FED και σταδιακά θα τους άρπαζαν όλο το «κεφάλαιο»-κράτος …Αυτό ήταν το μεγάλο κόλπο. Η απόλυτη ειρωνεία. Οι Εβραίοι αρχικά θα τους έδιναν ΠΟΛΛΑ, για να τους τα πάρουν ΟΛΑ στο τέλος …Θα «έριχναν» τους Αγγλοσάξονες, στηριζόμενοι στα δικά τους μέσα και στη δική τους συνεργασία …Θα τους υπόσχονταν τεράστια κέρδη με την «εκκένωση» των πόλεων και την ανάπτυξη των suburbs, αλλά οι ίδιοι στην ουσία θα «κατακτούσαν» τις αμερικανικές πόλεις εις βάρος των συνεταίρων τους …Των συνεταίρων αυτών, οι οποίοι ούτε καν υποπτεύονταν τι σημαίνει —πολιτικά και στρατηγικά— η εκκένωση των πόλεων …Τι σημαίνει η «αναπηρία» τους και ποιος τελικά θα επωφελούνταν απ’ αυτήν, γιατί είχε τις γνώσεις να επωφεληθεί. Οι Αγγλοσάξονες το είχαν «καταπιεί» το «δόλωμα». Θα στόχευαν στο μεγάλο μέρος τού real-estate και οι Εβραίοι έκαναν πρόβες τής στολής τού «αυτοκράτορα» …Μιλάμε για «δούλεμα» …Με τις δυνάμεις και την ισχύ των Αγγλοσαξόνων άρχισαν οι Εβραίοι το «ξήλωμα» όλων των αστικών πληθυσμών των ΗΠΑ!!!

Με συνοπτικές διαδικασίες οι Εβραίοι απομόνωσαν τα κέντρα ΟΛΩΝ των πόλεων και τα «πάγωσαν» στην ανάπτυξή τους. Πώς το κατάφεραν αυτό; …Με πολύ απλό τρόπο …Με τον τρόπο που πάντα γνώριζαν οι Εβραίοι, και επιταχύνεται όταν υπάρχει τραπεζική χρηματοδότηση: …Δημιούργησαν τη «μόνωση» της εγκληματικότητας, η οποία δεν επέτρεπε στην πόλη να «ζει» και ν’ αναπτύσσεται με φυσιολογικό τρόπο …Αγόραζαν ολόκληρες γειτονιές στις παρυφές των μεγάλων αμερικανικών πόλεων και, αφού τις υποβάθμιζαν, αγόραζαν και τις διπλανές τους περιοχές, μέχρι να περικυκλώσουν το κέντρο. Κουβαλούσαν όπου τους βόλευε μερικούς μαύρους Αμερικανούς κι έδιωχναν τα λευκά «πρόβατα» έξω από τα όρια του down-town. Στην κυριολεξία έδιωξαν με τις «κλωτσιές» από τις γειτονιές τους στις πόλεις τούς λευκούς πληθυσμούς. Αγοράζοντας ολόκληρα μπλοκ απολύτως απαξιωμένων πολυκατοικιών, μπορούσαν να τα διαχειρίζονται όπως βόλευε τα συμφέροντά τους.

 

 

Η εβραϊκή τεχνογνωσία είχε βρει τον χώρο να κάνει την απόλυτη εφαρμογή της. Εφόσον τα συμφέροντά τους ήταν να φύγουν οι λευκοί πληθυσμοί από μια συγκεκριμένη περιοχή, γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν. Παραχωρούσαν σε φτωχούς μαύρους διαμερίσματα στα όρια των πόλεων και τα υποβάθμιζαν …Πάντα η φτώχεια υποβαθμίζει τα πάντα και δυστυχώς αυτή η υποβάθμιση χρεώνεται στους φτωχούς. Ανάμεσα στους πολλούς αυτούς φτωχούς —και άρα «ενοχλητικούς» μαύρους— «φύτεψαν» και κάποιους βίαιους ομοίους τους …Μαύρους, οι οποίοι ενθαρρύνονταν —με χρήματα— να είναι εχθρικοί κι επιθετικοί απέναντι στους λευκούς γείτονές τους. Κοντά σ’ αυτούς τοποθετούσαν και όλους τους μικροεγκληματίες, οι οποίοι δημιουργούσαν τη «ελαφριά» εγκληματικότητα, η οποία όμως «λερώνει» μια περιοχή και ενοχλεί τους κατοίκους της …Νταβατζήδες, «βαποράκια», πορτοφολάδες κλπ., δημιουργούν ένα «μίγμα» βρομιάς, την οποία δεν την αντέχει ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

 

Κανένας δεν θέλει να μένει σ’ ένα σπίτι, στο πεζοδρόμιο του οποίου κάνει «πιάτσα» μια πόρνη. Κανένας δεν θέλει να γυρνάνε τα παιδιά του στο σπίτι και να περνάνε ανάμεσα από ναρκομανείς κι εμπόρους ναρκωτικών. Κανένας δεν θέλει να γυρίζει στο σπίτι και τις περισσότερες φορές να του λείπει το πορτοφόλι του. Μπορεί να μην κινδυνεύει να τον σκοτώσουν, αλλά δεν μπορεί να ζει συνέχεια κάτω από αυτήν την πίεση και τον εκνευρισμό που προκαλεί η «ελαφριά» εγκληματικότητα …Δεν μπορεί κάποιος να ζει με την αγωνία τού «τι άλλο θα συμβεί», είτε στον ίδιο είτε στα μέλη τής οικογένειάς του …Φεύγει από εκεί και ησυχάζει.

Οι Εβραίοι όλα αυτά τα γνωρίζουν, γιατί αυτές ήταν οι δουλειές που έκαναν επί αιώνες στην Ευρώπη …Είναι αυτό που είπαμε με τον «συφιλιδικό», ο οποίος «διώχνει» τον κόσμο από κοντά του. Έχοντας την υποστήριξη των Αγγλοσαξόνων και των κρατικών μηχανισμών, άφησαν τη «ελαφριά» εγκληματικότητα ν’ «ανθίσει» …Έδωσαν «γραμμή» στην αστυνομία να μην κυνηγάει με ιδιαίτερο πάθος το «ελαφρύ» έγκλημα και να παίρνουν και κάποιοι του «χαρτζιλίκι» τους, για να μπορούν να εκβιάζονται και οι ίδιοι. Υπό συνθήκες ατιμωρησίας συγκέντρωσαν στα κοντινά τού κέντρου προάστια όλη την κοινωνική «σαβούρα» …Εβραίοι ήταν οι πολιτικοί εκείνοι, οι οποίοι έδιναν «γραμμή» στην αστυνομία και Εβραίοι ήταν κι όλοι οι δικηγόροι των πορνών, των εμπόρων ναρκωτικών κλπ. …Δικό τους το «καρπούζι» τής παρανομίας και δικό τους και το «μαχαίρι» τού νόμου. Με τον τρόπο αυτόν μετέτρεπαν τις παρυφές τής πόλης σε «Ελντοράντο» των εγκληματιών και των μικροεγκληματιών.

Έχοντας απόλυτη εξοικείωση με το έγκλημα αυτού του είδους, «επένδυαν» οι ίδιοι στην υποβάθμιση αυτών των περιοχών …Γνώριζαν ΤΙ έπρεπε να κάνουν ΠΟΥ και ΠΟΤΕ. Απ’ όπου έφευγαν οι λευκοί κάτοικοι, αυτοί πήγαιναν κι αγόραζαν για «ψίχουλα» τα εγκαταλειμμένα κι άρα απαξιωμένα κτίρια …ΟΛΕΣ οι πόρνες, οι έμποροι ναρκωτικών, οι μαχαιροβγάλτες κλπ., ήταν ενοικιαστές των Εβραίων. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς έμεναν στους χώρους εκείνους χωρίς ενοίκιο, εφόσον πήγαιναν εκεί όπου βόλευε τους Εβραίους. Άδειαζαν μερικά διαμερίσματα σε μια πολυκατοικία και οι Εβραίοι έβαζαν χωρίς ενοίκιο μέσα σ’ αυτά πόρνες, ναρκομανείς και πορτοφολάδες …και μέσα σε λίγους μήνες άδειαζε ολόκληρη η οικοδομή. Ποιος θ’ αγοράσει μια εγκαταλειμμένη οικοδομή σε μια τέτοια γειτονιά, εκτός από αυτόν που ελέγχει την κατάσταση;

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο γνωρίζουμε …Οι λευκοί Αμερικανοί εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και τις πόλεις τους, οι οποίες μέχρι εκείνη την ώρα ήταν φυσιολογικές …Κλασσικές χριστιανικές πόλεις, όπως όλες οι πόλεις τού ανεπτυγμένου κόσμου …«Μεγαλειώδες» !!! …Παγκόσμιο ρεκόρ των ΗΠΑ και του λαού τους !!! Ούτε που κατάλαβαν οι Αμερικανοί ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τους «δούλευαν» τόσο πολύ και τόσο απροσχημάτιστα …Αυτοί, οι οποίοι τους φέρονταν σαν «Ινδιάνους» —που ξεγελιούνταν με «χάντρες» και «καθρεφτάκια»—. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι ανάλογο στην παγκόσμια ιστορία. Αντί οι «ανώτεροι» λευκοί να περιορίσουν τους «κατώτερους» μαύρους σε καταυλισμούς, προκειμένου ν’ απολαύσουν μόνοι τους και με ασφάλεια την πόλη τους, έκαναν το αντίθετο …Παρέδωσαν την πόλη στους φτωχούς μαύρους, στα βαποράκια και στις πόρνες και οι ίδιοι έφυγαν στους καταυλισμούς.

Σαν να μπει κάποιος εισβολέας στο σπίτι σου και, αντί να τον διώξεις —ή για λόγους ανθρωπισμού να τον φιλοξενήσεις στο σπιτάκι τού κήπου σου—, τού επιτρέπεις να κάνει κατάληψη στο σαλόνι σου κι εσύ πηγαίνεις να ζήσεις με αντίσκηνο στην αυλή σου …Για την ασφάλειά σου …Για να μην τον πετύχεις μεθυσμένο και σε μαχαιρώσει στη μέση του σαλονιού, το οποίο το έχει καταλάβει …Να μην πέσει γυμνός επάνω στη γυναίκα σου, γιατί του αρέσει να κυκλοφορεί και γυμνός μέσα στο σπίτι. Σαν ν’ αποφασίσουν οι Λονδρέζοι να φέρουν τους μαύρους στο Kensington και στο Knightsbridge και να πάνε οι ίδιοι να κατοικήσουν σε καταυλισμούς στο Brixton. Αυτό είναι που έκαναν οι Αμερικανοί σε όλες τις πόλεις τους …Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο εγκατέλειψαν ΟΛΕΣ τις πόλεις τους και πήγαν να κατοικήσουν σε καταυλισμούς με ξύλινα σπίτια.

Στην πραγματικότητα παρέδωσαν στους μαύρους τούς τύπους εκείνων των αστικών κατοικιών, οι οποίοι χαρακτήριζαν τις μεγαλουπόλεις όλων των ανεπτυγμένων κρατών των αρχών τού προηγούμενου αιώνα …Τους τύπους εκείνων των αστικών κατοικιών, τους οποίους μισό αιώνα μετά οι Αμερικανοί ζηλεύουν στην Ευρώπη …Τους τύπους εκείνων των αστικών κατοικιών, οι οποίοι έδιναν πολιτισμικό χαρακτήρα στις αμερικανικές πόλεις. «Βομβάρδισαν» στην κυριολεξία τις κατοικήσιμες περιοχές των πόλεων, για να διώξουν τους λευκούς «πελάτες» τους. Προκαλούσαν πυρκαγιές σε ολόκληρες συνοικίες, χωρίς ν’ αποκαθιστούν τις ζημιές, προκειμένου να τις υποβαθμίσουν και να μην τολμάει κανένας λευκός να κατοικεί κοντά στα χαλάσματα, τα οποία προσέλκυαν φτωχούς μαύρους κι όλα τα περιθωριακά στοιχεία των μεγαλουπόλεων.

Με τον τρόπο αυτόν ταύτισαν τη διαβίωση εντός των πόλεων με τους φτωχούς και τους μαύρους κι έτσι «θωράκισαν» τον αστικό ιστό από κάθε διεκδίκηση …Και να ήθελαν δηλαδή οι Αμερικανοί να επιστρέψουν στις πόλεις τους, δεν μπορούσαν. Απαξίωσαν παντελώς όλες τις αστικές περιοχές, οι οποίες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν κατοίκους και στη συνέχεια τις εξαγόρασαν οι ίδιοι για «ψίχουλα», προκειμένου να ελέγχουν απόλυτα τους κατοίκους τους. Αυτό ήταν το σχέδιό τους. Τον λαό τον «έβγαλαν» με τη βία από τις πόλεις, στέλνοντάς τον στα «λιβάδια» των suburbs, που στην πραγματικότητα ήταν ένας τύπος «καταυλισμών». Τα suburbs δεν είναι προάστια, γιατί δεν «ακουμπούν» το άστυ …Δεν «ακουμπούν» τα κέντρα των πόλεων. Διαχωρίζονται από τις πόλεις με μια «ζώνη» υψηλής επικινδυνότητας, μη-κατοικήσιμης για τους απλούς πολίτες. Τα suburbs είναι καθαροί «καταυλισμοί» …«Καταυλισμοί», που έπεισαν τους αγράμματους και τους άσχετους πως ήταν για το «καλό» τους να μένουν εκεί …Να μην κάθονται μαζί με μαύρους γείτονες στις εγκαταλειμμένες οικοδομές των φτωχογειτονιών των πόλεων, όπου —εκτός όλων των άλλων— κινδύνευε και η ζωή τους.

Όλα για το «καλό» τους έγιναν από τους «καλούς» «ιδιοκτήτες» των ΗΠΑ, οι οποίοι «νοιάζονταν» για τον λαό τους !!! …Τόσο «καλοί», που τους έδιναν και δάνεια, για ν’ αποκτήσουν το σπίτι για τη νέα τους ζωή …«Ευεργετικά» δάνεια με μόνη εγγύηση το ίδιο τους το σπίτι …Να πάνε στον καθαρό αέρα τής υπαίθρου και να μένουν σε δικό τους «εξοχικό» —για την υγεία τους— !!! …Να πάνε να κατοικήσουν στους «καταυλισμούς» για την ασφάλειά τους …Τους συνέφερε να κατοικούν με ομοίους τους …Με όμοιούς τους θρησκευτικά και κυρίως φυλετικά. Με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκαν «εξειδικευμένοι» καταυλισμοί …Αλλού να κατοικούν οι «χρυσοθήρες», αλλού οι «γελαδάρηδες» κι αλλού οι «εργάτες» και οι «αγρότες» …Έγιναν «καταυλισμοί» λευκών, μαύρων, κίτρινων πολιτών, που —εκτός όλων των άλλων— συντηρούσαν όλους τους κοινωνικούς διαχωρισμούς και «τάιζαν» τον κοινωνικό ρατσισμό …«Καταυλισμοί», οι οποίοι θ’ αντιπροσώπευαν το «αμερικανικό όνειρο» των φτωχών, που θα τους εξασφάλιζε «μίνι-έπαυλη» στην αμερικανική «εξοχή» …Θα τους εξασφάλιζε ένα «κομμάτι» γης με γκαζόν …Ένας σχεδιασμός, που, όπως καταλαβαίνουμε, ήταν εξ’ αρχής υστερόβουλος και βέβαια ρατσιστικός !!!…

…Ένας σχεδιασμός, τον οποίο τον σκέφτηκε και τον επέβαλε ο πιο διάσημος developer των suburbs …Ο περίφημος Γουίλιαμ Λέβιτ …Αυτός, ο οποίος —σύμφωνα με το περιοδικό Time— ήταν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους τού 20 αιώνα, γιατί ήταν ο «πατέρας» των suburbs …Ο «εμπνευστής» αυτού, το οποίο στη συνέχεια ονομάστηκε «αμερικανικό όνειρο». Αυτός ήταν από τους πρωταγωνιστές αυτού του τρομερού οικιστικού εγκλήματος εις βάρος των Αμερικανών. Αυτός ήταν που επέβαλε την υποχρεωτική χρήση τού γκαζόν. Αυτός ήταν που έστελνε την αστυνομία στην πόρτα τού πολίτη εκείνου, ο οποίος δεν συντηρούσε το γκαζόν όπως προβλεπόταν κι απ’ τα ίδια τα συμβόλαια αγοράς των σπιτιών. Κατά «σύμπτωση» αυτός ο ρατσιστής ήταν Εβραίος. Πόσο ρατσιστής; …Τόσο, ώστε να βάζει τους λευκούς πελάτες του να υπογράφουν στα συμβόλαια αγορών των σπιτιών τους ότι: …δεν θα τα μεταπουλήσουν ΠΟΤΕ σε μαύρους …Τέτοια συμβόλαια συνέτασσε αυτός ο «σημαντικός» Εβραίος —και μάλιστα γερμανικής καταγωγής— λίγα χρόνια μετά το υποτιθέμενο —για ρατσιστικούς λόγους— «Ολοκαύτωμα των Εβραίων».

 Το καλό μ’ αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι ότι όλα φαίνονται, καθώς έχουν μικρό ιστορικό «βάθος» …Ακόμα βρίσκονται εν ζωή κάποιοι από τους πρωταγωνιστές αυτής της κατάστασης. Ας ψάξει κάποιος να δει σε ποιους ανήκουν ΟΛΕΣ οι ιδιοκτησίες των αμερικανικών αστικών κέντρων …Σε ποιους ανήκουν οι ουρανοξύστες και τα παλιά ακίνητα των αμερικανικών αστικών κέντρων. Στην κυριολεξία ανήκουν μόνον σε WASP και Εβραίους …Ανήκουν σ’ αυτούς, οι οποίοι επέβαλαν τον νέο τότε μεταπολεμικό σχεδιασμό και άρα ήξεραν εκ των προτέρων πώς και πού έπρεπε να επενδύσουν …«Πετυχημένοι» με «σκονάκια» μόνον αυτοί, οι οποίοι γνώριζαν εκ των προτέρων αυτό, το οποίο ΟΛΟΙ οι άλλοι αγνοούσαν …και, οι υπόλοιποι Αμερικανοί «τακτοποιημένοι» στα λιβάδια των «καταυλισμών» τού «οne family, one house» !!!

Καθόλου δύσκολο δεν ήταν για τους έμπειρους Εβραίους να παρασύρουν τους —νεοεισελθόντες στο παγκόσμιο προσκήνιο— αφελείς Αμερικανούς …«Piece of cake», που θα έλεγε κάποιος Αμερικανός. Οι Εβραίοι στη μακραίωνη —έστω και άδοξη ιστορία τους—επιβίωσαν ως παράσιτα στην τρομερή Ρώμη, την πονηρή Κωνσταντινούπολη, το συνωμοτικό Λονδίνο και θα είχαν πρόβλημα στη Νέα Υόρκη των αγράμματων μεταναστών, οι οποίοι πανηγύριζαν που τους επέτρεψαν απλά να περάσουν από τον έλεγχο του Ellis island; …Για πλάκα τούς είχαν τους μετανάστες, οι οποίοι παρίσταναν τους «νεοφώτιστους» Αμερικανούς …Τα θηρία των ευρωπαϊκών γκέτο για πλάκα είχαν την αγράμματη φτωχολογιά, η οποία συνέρρεε με τρομερούς ρυθμούς στις νεόπλουτες ΗΠΑ.

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε κουβάλησαν μεταπολεμικά στις ΗΠΑ «κάθε καρυδιάς καρύδι» απ’ όλον τον κόσμο. Θα χρησιμοποιούσαν τους πληθυσμούς των φτωχών μεταναστών, για να «σπρώξουν» τους Αμερικανούς στα suburbs. Κατέβαιναν από τα πλοία οι μετανάστες κι αρχικά τούς στοίβαζαν στα υποβαθμισμένα «μαύρικα» προάστια …Να υπάρχει μεγάλη «μάζα» λευκών, που να υποβαθμίζει επίσης τα αστικά προάστια των μεγάλων πόλεων …Μια «μάζα», της οποίας οι ανάγκες τη μετέτρεπαν αναγκαστικά σε εστία μόλυνσης. Απελπισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι βρέθηκαν στην ανάγκη να πάνε στην άλλη άκρη τού κόσμου για να επιβιώσουν …Απολύτως απελπισμένοι, όπως είναι σήμερα οι άστεγοι του Λος Άντζελες και του Σαν Φραντζίσκο, οι οποίοι στήνουν τους πάνινους «καταυλισμούς» τους στα πολυτελή προάστια των πόλεων.

Άσχετα όμως με την απελπισία τους ή με το δίκιο τους, δεν έπαυαν —και μόνον με την ύπαρξή τους— να υποβαθμίζουν τους χώρους στους οποίους πρόχειρα φιλοξενούνταν. Όταν μετατρέπεις ολόκληρες γειτονιές σε υπαίθρια ουρητήρια κι αφοδευτήρια, ευνόητο είναι ότι κάποιοι δεν το αντέχουν αυτό κι απομακρύνονται. Αυτοί, οι οποίοι απομακρύνονταν, ήταν οι Αμερικανοί …κι εκείνοι, που τους έδιωχναν —έστω κι άθελά τους— ήταν οι φτωχοί μετανάστες, τους οποίους οι Εβραίοι τούς επέβαλαν ως αναγκαστικούς γείτονες. Έτσι χειρίστηκαν το μεγάλο μεταπολεμικό μεταναστευτικό ρεύμα προς τις ΗΠΑ, το οποίο το προκάλεσαν οι ίδιοι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Η τοπική εγκληματικότητα «υποδέχθηκε» τη φτώχεια των μεταναστών και οι πρώην κάτοικοι των πόλεων έφυγαν τρέχοντας.

Από εκεί αυτούς τους μετανάστες τούς έπαιρναν «πακέτο» οι Εβραίοι και τους έστελναν στα suburbs, για να γευτούν άμεσα το «American dream» …Να μην «καθυστερούν» στις πόλεις …Στις πόλεις «κινδύνευαν» από τους μαύρους …Έτσι τους έλεγαν …«Κινδύνευε» ο σκληρός Σικελός ή ο αγροίκος μετανάστης από τη Ρωσία από τον φουκαρά τον μαύρο, ο οποίος δεν τολμούσε καν να τον κοιτάξει στα μάτια, γιατί ακόμα υπήρχαν νόμοι που το απαγόρευαν. Αυτό ήταν όμως το «παραμύθι» …Όλοι αυτοί πίστευαν ότι τους τους συνέφερε να πάνε στα suburbs …Να πάνε στους «καταυλισμούς» των ομοίων τους …Εκεί όπου υπάρχουν κι άλλοι συμπατριώτες τους από την Ευρώπη …Εκεί όπου μιλάνε την ίδια γλώσσα …Έχουν το ίδιο Χριστιανικό Δόγμα …Μιλάνε ελληνικά ή ιταλικά ή πολωνικά κι έχουν τις εκκλησίες τους …Τόσο «καλοί» άνθρωποι ήταν αυτοί, οι οποίοι τους «στοίβαζαν» στα προάστια !!! Οι λευκοί μετανάστες με τον τρόπο αυτόν έγιναν άθελά τους οι «λαγοί», οι οποίοι θα «παράσερναν» και τους λευκούς Αμερικανούς μακριά από τις πόλεις τους. Μιλάμε για μεγάλο «δούλεμα» !!!

Αυτήν την «τεχνογνωσία» ελέγχου απελπισμένων «κινούμενων» μειονοτήτων «πούλησαν» οι Εβραίοι στους Αγγλοσάξονες και τους «δούλεψαν» μετά τον Πόλεμο …Υποσχέθηκαν στους WASP να τους παραδώσουν ΟΛΑ τα κέρδη τού αμερικανικού ιμπεριαλισμού εις βάρος όλων των υπολοίπων εθνικών μειονοτήτων των πολυεθνικών ΗΠΑ …Τους υποσχέθηκαν να τους πουλήσουν εκατομμύρια νέα σπίτια σε νέους καταυλισμούς …Τους υποσχέθηκαν να γεμίζουν ΟΛΑ τα προάστια με αυτοκίνητα …Να μην χωράνε τα γκαράζ τους από τα αυτοκίνητα …Όχι ένα για κάθε οικογένεια, αλλά τρία και τέσσερα !!! …Τους υποσχέθηκαν φαραωνικού τύπου οδικά έργα, για να επικοινωνούν οι καταυλισμοί με τα κέντρα και να περνάνε οι κάτοικοί τους με γέφυρες «πάνω» από τις «μονωτικές» ζώνες τής εγκληματικότητας.

Με τον τρόπο αυτόν θα πήγαιναν όλα τα κέρδη τής μεταπολεμικής επιτυχίας των ΗΠΑ στις «τσέπες» των ισχυρών τους. Θα σχεδίαζαν επάνω σε «λευκό χαρτί» μια κατάσταση, η οποία θα έθετε υπό την ομηρία τους τον αμερικανικό λαό, ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής. Θα ήταν όλοι μόνιμα εξαρτώμενοι από τις δικές τους υπηρεσίες και τα δικά τους προϊόντα. Έτσι εξηγείται και η χρονική αφετηρία τής καταστροφής των αμερικανικών πόλεων και η κολοσσιαία αλλαγή στον οικιστικό τους σχεδιασμό. Όλα έγιναν μετά τον Πόλεμο και με τους πονηρούς Εβραίους να πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την αλλαγή …Οι Εβραίοι τής κλάψας άρχισαν να γίνονται κυρίαρχοι της αμερικανικής κοινωνίας …Άρχισαν να μη φοβούνται τίποτε και να αυτονομιμοποιούνται σε οτιδήποτε κι αν έκαναν με το άλλοθι του «Ολοκαυτώματος». Χωρίς κανέναν έλεγχο μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν εις βάρος όποιου ήθελαν. Εάν τολμούσε κάποιος να τους αμφισβητήσει, θα γινόταν αυτόματα «αντισιωνιστής» και «ρατσιστής» και θα έμπαινε σε «μαύρα» κατάστιχα.

Αυτοί ήταν που κατέστρεψαν την αμερικανική κοινωνία και τη «γκετοποίησαν» μέσα στην ίδια της την πατρίδα. Αυτοί αφαίμαξαν την αμερικανική κοινωνία μέχρι θανάτου. Αυτοί διέλυσαν την αμερικανική οικογένεια, εφόσον δεν της επέτρεψαν ποτέ να ζήσει συγκεντρωμένη σ’ ένα οίκημα. Ο Αμερικανός πάντα θα έφτιαχνε το σπίτι του χιλιόμετρα μακριά απ’ αυτά των συγγενών του. Η «απόσταση» και ο αμερικανικός τρόπος ζωής «χαλάρωναν» παντελώς τις οικογενειακές σχέσεις και τους δεσμούς κι αυτό ήταν ένα από τα ζητούμενα του «one family home». Δεν υπήρχε η γιαγιά από δίπλα ή κάτω από το σπίτι, που θα έκανε babysitting στα εγγόνια της. Οι Αμερικανοί θα πλήρωναν κάποιον ξένο άνθρωπο να το κάνει αυτό. Οι συγγενείς ούτε που θα γνωρίζονταν μεταξύ τους.

 «Σπάζοντας» οι Εβραίοι τους οικογενειακούς δεσμούς των Αμερικανών, στην πραγματικότητα «έσπαζαν» τη χριστιανική νοοτροπία, η οποία ήταν η «κεντρομόλος» δύναμη που δημιουργούσε και συντηρούσε τις χριστιανικές πόλεις. Το «σπάσιμο» των οικογενειακών δεσμών δημιουργούσε φυγόκεντρες τάσεις κι απομάκρυνε τους ανθρώπους μεταξύ τους …Τους έκανε «κινούμενους», όπως τους Εβραίους και όχι «στατικούς», όπως τους Χριστιανούς …Τους έκανε ν’ αναζητούν «καταυλισμούς» και όχι πόλεις …Τους έστελνε μόνιμα στα suburbs. Αυτή η «κίνηση» της κοινωνίας ήταν το ζητούμενο του σχεδιασμού, και αυτό ήταν που επιθυμούσαν. Με την αναγκαστική μετακίνηση του Αμερικανού από το σπίτι των δικών του ξεκινούσε μια ασταμάτητη «πορεία» ζωής. Οι Αμερικανοί στην πραγματικότητα με την πολιτική τού «one family home» δεν είχαν ποτέ «δεσμούς» με την οικογένειά τους, το σπίτι τους, τη γειτονιά τους ή τους γείτονές τους.

Ως εκ τούτου είχαν μια σχέση «χαλαρή» με τον «καταυλισμό» όπου μεγάλωσαν και την πόλη όπου υποτίθεται βρισκόταν ο «καταυλισμός» αυτός …Την Πολιτεία όπου βρισκόταν αυτή η πόλη και τελικά την πατρίδα …Όλα «χαλαρά» κι αφηρημένα, γιατί ο πυρήνας τής αγάπης για την πατρίδα ξεκινάει από τον τοπικισμό …Αγαπάμε το σπίτι μας, τη γειτονιά μας και την πόλη μας κι όλα αυτά είναι η Πατρίδα στο μέρος που μας αφορά. Αυτό, το οποίο προσπάθησαν να «περάσουν» στους Αμερικανούς οι «πατέρες» των ΗΠΑ, τους το «αφαίρεσαν» οι Εβραίοι.

Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο οι Εβραίοι —ως έμπειροι στην «κίνηση»— να ελέγξουν πληθυσμούς «κινούμενων» «ερασιτεχνών». Έτσι ξεκίνησαν τον έλεγχο της αμερικανικής κοινωνίας και με τον τρόπο αυτόν μονιμοποίησαν το χαρακτηριστικό τής κίνησης, ακόμα κι όταν τα δεδομένα δεν ευνοούσαν έναν τέτοιο χειρισμό. Ξεκίνησαν, ελέγχοντας τους «κινούμενους» πληθυσμούς των ξένων μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονταν σ’ ένα ξένο μέρος και σε κατάσταση φόβου και συναγερμού επιβίωσης …και στη συνέχεια μετέτρεψαν μόνιμα σε «μετανάστες» τούς Αμερικανικούς μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Αυτόν, ο οποίος έφτανε στη Νέα Υόρκη από την Ιταλία ή την Πολωνία κι έψαχνε να βρει πού θ’ «ακουμπήσει», τον διαδέχθηκε εκείνος, ο οποίος έφτανε στη Νέα Υόρκη από το Μπρούκλιν ή το Λόνγκ Άιλαντ. Όλοι έφευγαν από το «one family home» όπου γεννήθηκαν —και το οποίο πλέον δεν τους «χωρούσε»— κι αναζητούσαν το μέρος όπου θα πάνε να «εγκατασταθούν» …Οι νέοι settlers, οι οποίοι αναπαράγονται αιωνίως μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Από εκεί και πέρα μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα. Οι ειδικοί τής κίνησης —«περιπλανώμενοι» Εβραίοι— θα έβαζαν τον αμερικανικό λαό να «κινείται» σε όλη του τη ζωή μέχρι εξαντλήσεως. Όποια κι αν ήταν η «προέλευσή» του —και άρα η «αφετηρία» του—, θα «κινούνταν» …Θα «κινούνταν», γιατί, κάθε φορά που θα το έκανε αυτό, οι Εβραίοι θα τον «άρμεγαν» …Θα του «πουλούσαν» νέο σπίτι, νέο αυτοκίνητο ή θα του έδιναν νέο δάνειο. «Κίνηση» σημαίνει «έξοδα» για κάποιους και «έσοδα» για κάποιους άλλους. Ο Αμερικανός, επειδή αυτό βόλευε τους Εβραίους τοκογλύφους, συνεχώς βρισκόταν σε «κίνηση». Όταν δεν θα έψαχνε για ένα παράπηγμα —για να κοιμηθεί απλά ως άνεργος λαθρομετανάστης—, θα έψαχνε για σπίτι, επειδή βρήκε νόμιμη δουλειά ως νόμιμος εργάτης. Στη συνέχεια θα έψαχνε για νέο σπίτι, επειδή βρήκε καλύτερη δουλειά και μετά για ακόμα καλύτερο, επειδή έγινε επιχειρηματίας. Αναζητώντας την ατομική επιτυχία, πάντα θα «κινείται», γιατί αυτό προκαλεί ο σχεδιασμός των καταυλισμών των ομοίων …Όταν «προχωράς» με βάση την οικονομική σου κατάσταση, οι «όμοιοί» σου είναι συνεχώς διαφορετικοί και άρα διαφορετικά είναι και τα μέρη όπου θα τους «συναντήσεις». Αυτό είναι που κάνει ο Αμερικανός σε όλη του τη ζωή.

Οι ειδικοί των γκέτο και των καταυλισμών, εφόσον κατόρθωναν κι έβαζαν τους Αμερικανούς στους καταυλισμούς των suburbs, δεν φοβούνταν καμία αντίδραση …Δεν υπάρχει αντίδραση στα γκέτο, γιατί εκεί ισχύει κι ακούγεται μόνον ό,τι θέλουν τ’ αφεντικά τους …Ακούγεται μόνον ό,τι θέλουν τα εβραϊκά αφεντικά τύπου Ζούγκεμπεργκ. Με τον τρόπο αυτόν οι Αγγλοσάξονες και οι Εβραίοι τα πήραν ΟΛΑ και δεν άφησαν ούτε «ψίχουλο» στον αμερικανικό λαό να εκμεταλλευτεί από την παγκόσμια «επιτυχία» των ΗΠΑ …Μια «επιτυχία», η οποία αναγκαστικά θα «αποτυπωνόταν» —εκτός όλων των άλλων— και στις πόλεις τους, οι οποίες όμως πλέον είχαν «χαθεί» …ΔΕΝ υπάρχουν πλέον πόλεις στις ΗΠΑ !!! Στην κυριολεξία οι Αμερικανοί δεν έχουν πόλεις …Ο λαός τους δεν κατοικεί σε πόλεις …Στη συντριπτική του πλειοψηφία κατοικεί σε «καταυλισμούς»…

…«Καταυλισμούς», όπως αυτοί στους οποίους κατοικούσαν οι Ινδιάνοι, οι έποικοι, οι χρυσοθήρες, οι πρόσφυγες, αλλά και οι γύφτοι στις παρυφές των πραγματικών πόλεων …«Καταυλισμούς» γύρω από κάποια κέντρα, τα οποία παριστάνουν τις πόλεις αλλά δεν είναι τέτοιες, γιατί δεν έχουν το σύνολο των λειτουργιών που χαρακτηρίζουν μια πόλη …Δεν έχουν το βασικότερο χαρακτηριστικό μιας πόλης, που είναι οι κάτοικοι …Οι μόνιμοι κάτοικοι …Αυτοί, οι οποίοι κατοικούν στις γειτονιές της …Αυτοί, οι οποίοι περπατάνε στους δρόμους της, γιατί απλά ζούνε εκεί …Γιατί εκεί είναι η αγορά τους …Γιατί εκεί πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά τους …Γιατί εκεί γυμνάζονται. Όλα αυτά δεν υπάρχουν στο «κέντρο», το οποίο ονομάζουν «πόλη» οι Αμερικανοί.

Οι «πόλεις» των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από μια συστάδα ουρανοξυστών, που απλά αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν τη γενική λειτουργία τής τεράστιας κατοικημένης περιοχής που τις περιβάλει στον τομέα των υπηρεσιών …Υπηρεσιών ΟΛΩΝ των ειδών, είτε νόμιμων είτε παράνομων …Συστάδα μεταλλικών κατασκευών με ελάχιστη συμμετοχή στο θέμα τής αστικής κατοικίας …Μια ολιγομελής «παρέα» σιδερένιων «γιγάντων» στη μέση ενός τεράστιου «κοπαδιού» ξύλινων «νάνων» …Μια υψηλή «νησίδα» υπηρεσιών στη μέση ενός «ωκεανού» «γυμνών» από πλευράς υπηρεσιών καταυλισμών …Ένα τεράστιο Mall μέσα σ’ ένα χάος κατοικιών. Αυτές είναι οι κατ’ ευφημισμό «αμερικανικές πόλεις»…

…Όλες ίδιες μεταξύ τους και διαφέρουν μόνον στο Skyline, που τις κάνει αναγνωρίσιμες …Το Skyline, που είναι για να το βλέπουν από δεκάδες χιλιόμετρα μακριά οι υποτιθέμενοι πολίτες τους …Να τις βλέπουν όπως οι χωρικοί βλέπουν ένα Λούνα-Παρκ, το οποίο εγκαταστάθηκε έξω από το χωριό τους και θέλουν να το επισκεφτούν …Να το βλέπουν όπως έβλεπαν οι χρυσοθήρες την πόλη τής άγριας Δύσης …Εκεί όπου είναι η τράπεζα, ο σερίφης, το ουίσκι, οι πόρνες και οι πράσινες τσόχες των χαρτοπαικτών …Εκεί όπου είναι το «fun». Οι Αμερικανοί, δηλαδή, αυτό, το οποίο ονομάζουν «πόλη», είναι κάτι διαφορετικό απ’ αυτό το οποίο αντιλαμβάνονται ως όρο όλοι οι υπόλοιποι λαοί …Πολύ διαφορετικό απ’ αυτό το οποίο έχουμε περιγράψει έως τώρα.

Έχουν δημιουργήσει ένα αστικό κέντρο, για να στεγάσουν τις υπηρεσίες τους και από εκεί και πέρα τον κόσμο τον σκορπίζουν σε «καταυλισμούς» γύρω από το αυτό …«Καταυλισμούς», οι οποίοι εκτείνονται σε απόσταση και «βάθος» δεκάδων χιλιομέτρων από το κέντρο αυτό …Τα λεγόμενα down-towns έγιναν φωτεινά «Mall», για να εξυπηρετούν τους πολίτες των «καταυλισμών», οι οποίοι έγιναν «πελάτες» των φωτισμένων «Mall» …«Φάροι», οι οποίοι τους κατευθύνουν προς το μέρος τους, όπως τα φώτα έλκουν τα έντομα …«Φάροι», οι οποίοι «οδηγούν» προς τη δουλειά ή προς την «απόλαυση» …Εκεί βρίσκονται τα γραφεία τους, τα μαγαζιά τους, αλλά και τα πορνεία, οι έμποροι ναρκωτικών κλπ. …Εκεί όπου κάνεις ό,τι θέλεις —όσο «βρόμικο» κι αν είναι— και μετά γυρίζεις πίσω στον καθαρό «καταυλισμό» …Εκεί όπου συνυπάρχεις με τους «διαφορετικούς» μέχρι να γυρίσεις στον «καταυλισμό» με τους «ομοίους».

Αυτή είναι η «πόλη» με τη «σφραγίδα» των Εβραίων. Αυτή είναι η «πόλη» τής Νέας Τάξης Πραγμάτων …Της εβραϊκής Τάξης Πραγμάτων, η οποία «κατάκτησε» τις πρώην χριστιανικές πόλεις των ΗΠΑ και τις μετάλλαξε …Ένα τεράστιο γύφτικο «Λούνα-Παρκ» στο κέντρο ενός τεράστιου «καταυλισμού» …Ένα «Λούνα-Παρκ», το οποίο έχει τα πάντα …Ό,τι μπορεί να εξυπηρετήσει ή να ευχαριστήσει τους κατοίκους των γύρω «καταυλισμών». Αυτό, όμως, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι πόλη και έτσι είναι ΟΛΕΣ οι αμερικανικές «πόλεις» …Όλες τους είναι «ανάπηρες», γιατί ήταν άσχετοι κι εγκληματίες αυτοί που τις σχεδίασαν ως πόλεις της Νέας Τάξης.

Τώρα πρέπει να θυμηθεί ο αναγνώστης τι είπαμε πιο πάνω για την «αναπηρία» των πόλεων. Πότε είναι «ανάπηρες» οι πόλεις; …Όταν δεν προσφέρουν στους κατοίκους τους το υπερπολύτιμο αγαθό τού ΧΡΟΝΟΥ. Η παράμετρος του ΧΡΟΝΟΥ είναι αυτή, η οποία αποκαλύπτει την «αναπηρία» τού αστικού σχεδιασμού των άσχετων τοκογλύφων. Έβγαλαν τους Αμερικανούς από τις πόλεις κι αυτό τούς κοστίζει σε ΧΡΟΝΟ. Δεν φτάνει που τους έβαλαν σε όλη τους τη ζωή να εργάζονται σαν δούλοι, για να ξεπληρώσουν τα σπίτια που ουσιαστικά δεν είχαν ανάγκη, τους έβαλαν να οδηγούν κι ένα μεγάλο μέρος τής ημέρας τους. Το χειρότερο που τους έκαναν με τον απάνθρωπο αυτόν σχεδιασμό, δηλαδή, ήταν που τους έβαζαν συνέχεια μέσα στο αυτοκίνητο.

Στην κυριολεξία οι Αμερικανοί ένα μεγάλο μέρος τής ζωής τους το περνάνε μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο, επάνω σε τεράστιους αυτοκινητόδρομους, που ούτε τα χάμστερ στους περιστρεφόμενους τροχούς δεν αντέχουν να το κάνουν αυτό για μια ολόκληρη ζωή. Ακόμα κι αυτά, όταν βαριούνται, τον παρατάνε τον τροχό. Οι Αμερικανοί ούτε αυτό μπορούν να κάνουν …Θέλουν δεν θέλουν, καταλαβαίνουν δεν καταλαβαίνουν, θα ανέβουν στον «τροχό» των αυτοκινητόδρομων, για να επαναλάβουν την ίδια κίνηση μέχρι να πεθάνουν. Ούτε μία ημέρα σε όλη τους τη ζωή δεν μπορούν να σταματήσουν. Δεν μπορούν να σταματήσουν, γιατί, ακόμα κι αν δεν έχουν πρόβλημα με το μεροκάματο —και άρα το χρήμα— μένουν σε καταυλισμούς, από τους οποίους πρέπει να βγουν για τις «προμήθειες» της ημέρας.

Αυτό ήταν το χειρότερο που τους έκαναν οι Εβραίοι με τον σχεδιασμό τους …Τους έβαλαν να εργάζονται σαν δούλοι μέρα-νύχτα, για να ξεπληρώσουν τα «καθρεφτάκια» που οι ίδιοι τους πούλησαν, αλλά ταυτόχρονα τους «έφαγαν» κι ένα σοβαρό μέρος τής ζωής τους στο «πήγαινε-έλα» …Τους έβαζαν να εργάζονται μέρα-νύχτα για να τους ξεπληρώσουν και μετά τους κρατούσαν ως δούλους σ’ ένα «κελί» με δερμάτινα καθίσματα και κλιματισμό, για να τους «φάνε» κάθε ημέρα κι ένα τεράστιο «ποσό» χρόνου από τη ζωή τους …Με την «κατάκτηση» των αμερικανικών πόλεων «έφαγαν» από τους Αμερικανούς το πιο πολύτιμο αγαθό για έναν θνητό άνθρωπο, που είναι ο ΧΡΟΝΟΣ του !!!

Έτσι την «πάτησαν» οι Αγγλοσάξονες, χάνοντας ένα «παιχνίδι» με «αυτογκόλ» εντός έδρας …«Τζάμπα» τα Χάρβαρντ και τα Γέιλ που πλήρωναν «χρυσάφι» …Οι πιο ΑΧΡΗΣΤΟΙ κι ΑΝΙΚΑΝΟΙ των Χριστιανών …Οι πιο άσχετοι «Ρωμαίοι» διαχειριστές τής κεντρικής εξουσίας τής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας έχασαν τη «μάχη» με τους «γύφτους» …Οι «στρατηγοί», που τους πήραν τα όπλα οι γύφτοι, για να τα πουλήσουν για παλιοσίδερα. Έχασαν με συνοπτικές διαδικασίες τον έλεγχο και την ιδιοκτησία τής δικής τους επικράτειας …Είχαν γίνει «συνέταιροι» με αλλόθρησκους απατεώνες κι έχασαν το «σκάφος» τους από «πειρατεία». Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα κινδύνευε —εξαιτίας τους— όλος ο Χριστιανισμός. Ήταν θέμα χρόνου οι «πειρατές» να στραφούν εναντίον των υπόλοιπων κρατών και ν’ αρπάξουν την εξουσία στο σύνολο του Χριστιανισμού. Ήταν θέμα χρόνου να επαναλάβουν την επιτυχημένη τακτική τους στο σύνολο των πόλεων. Άλλωστε το δικό τους Χόλυγουντ είχε εξοικειώσει την παγκόσμια κοινωνία με τις νέες εβραϊκού τύπου μεγαλουπόλεις …Εκεί όπου δήθεν τα «όνειρα» γίνονται πραγματικότητα …Τα όνειρα βέβαια των γύφτων και των απατεώνων …Εκεί όπου μπορούσες να «τρυπώσεις» σαν ξένος μικροεγκληματίας και να γίνεις μεγιστάνας !!!

 

 

(Συνεχίζεται)…

photo https://en.wikipedia.org 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This