EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Σάρωσε τα βραβεία η Νομική Αθηνών

Σάρωσε τα βραβεία η Νομική Αθηνών

9 Apr, 2024

Η Νομική Αθηνών ξεπέρασε τις αντίστοιχες Σχολές της Οξφόρδης και του Κέϊμπριτζ στον 17ο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Ρωμαϊκού Δικαίου, που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη στις 3-6 Απριλίου.

Την ομάδα αποτελούσαν οι φοιτήτριες Δανάη Αργυροπούλου, Μαρία Μαργαρίτη (2ο βραβείο καλύτερης αγόρευσης), Ροδάνθη Καραβασίλη και Μαρία Φεφέ. Η ομάδα βρισκόταν υπό την εποπτεία της καθηγ. Αθηνάς Δημοπούλου, ενώ προπονήθηκε από τους φοιτητές Χαράλαμπο Βεργαδή, Αναστάσιο Δρόσο, Ακριβή Οικονόμου και Δέσποινα Πολυζώη (βραβείο 2023 στη Νάπολη), και την δικηγόρο Αρτεμησία Παπαδάκη.

Η ομάδα προκρίθηκε μαζί με το Πανεπιστήμιο του Κέϊμπριτζ στα προκριματικά, ενώ στους ημιτελικούς επικράτησε της Οξφόρδης. Στον μεγάλο τελικό όμως, που πραγματοποιήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστρίας υπό την προεδρεία του Προέδρου Δικαστηρίου prof. Dr Georg Kodek, διαγωνίστηκε έναντι της Λιέγης και κατέκτησε την πρώτη θέση, φέρνοντας και την Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ στην πρώτη θέση κατάταξης επάθλων μεταξύ των 8 Πανεπιστημίων από έξι χώρες που μετέχουν σε αυτό τον διαγωνισμό.

Κριτήρια για την κατάταξη, ήταν αφ’ ενός οι γνώσεις των μελών της ομάδας στην νομική, η νομική υπαγωγή των πραγματικών περιστατικών, η ρητορική δεινότητα, οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν από τους κριτές, η δικηγορική δεοντολογία, και η ικανότητα τήρησης του χρόνου αγόρευσης.

 hjghdjkfghdjksghsjkhtje4kh3jkhjdfhghghg1

source: https://www.dinfo.gr/

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This