ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Πούτιν

Σκάκι με τον Πούτιν

24 Mar, 2022

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε την Τετάρτη 23 Μαρτίου στην Gazprom την απόφασή του να πληρώνεται μόνο σε ρούβλι, και όχι σε δολλάρια ή σε ευρώ, από τις «εχθρικές» χώρες που προμηθεύονται φυσικό αέριο.

Εν τω μεταξύ, η τιμή του φυσικού αερίου αυξήθηκε πάνω από 30%.

Με τον τρόπο αυτό, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, χρησιμοποιεί το φυσικό αέριο ως μέσο πίεσης στις χώρες της Δύσης, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτό που πρακτικά σημαίνει η απόφασή του, είναι ο εξαναγκασμός των εταιρειών της Δυτικής Ευρώπης να στηρίξουν το ρούβλι, το οποίο λόγω της κατάστασης βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση, εξ αιτίας των κυρώσεων από πλευράς της Δύσης.

Επομένως στην σκακιέρα της εξωτερικής πολιτικής και της οικονομίας, αυτή την στιγμή ο Πούτιν φαίνεται να προχωρά σε κίνηση ματ, αφού με μια απόφασή του διαμορφώνει και την τιμή στο ρούβλι, αλλά και την τροποποίηση στις κυρώσεις προς την Ρωσία.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα