ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
στεγαστική κρίση

Η στεγαστική κρίση άγγιξε την Ιρλανδία

18 Aug, 2022

Μια δημοσίευση στο twitter από τον Ιρλανδό Conor Finn, μας περιέγραψε με σαφήνεια την στεγαστική κρίση που έχει αγγίξει την Ιρλανδία.

Ο Ιρλανδός, μαζί με άλλα 150 άτομα, περίμεναν μέχρι την δύση του ήλιου για να δουν ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο, στο Δουβλίνο

Το ενοίκιο του ακινήτου, 1.850 ευρώ – και όπως αναφέρει ο Finn,ο ίδιος έφυγε, λίγο πριν δύσει ο ήλιος, χωρίς να έχει καταφέρει να δει το ακίνητο, καθώς η ουρά μεγάλωνε.

Ενώ η χώρα βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση, φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι στις εταιρείες που επωφελούνται του χαμηλού φορολογικού συντελεστή, όπως η τεχνολογία και οι φαρμακευτικές, δημιουργούν αυξημένη ζήτηση για στέγαση. Οι τιμές στα ακίνητα στην χώρα έχουν εκτιναχθεί, και αυτό δημιουργεί μια κατάσταση ιδιάζουσα για την Ιρλανδία, κυρίως με την εμφάνιση της έλλειψης ακινήτων, όσο η ζήτηση συνεχίζει να ανεβαίνει. 

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This