ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

September 27, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Στην Νέα Υόρκη ο δήμαρχος Αθηναίων

Στην Νέα Υόρκη ο δήμαρχος Αθηναίων

29 Aug, 2022

Στην Νέα Υόρκη ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης το Σαββατοκύριακο, όπου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Έρικ Άνταμς.

Συζητώντας για θέματα τουρισμού, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ικανοποιημένος για τον αριθμό ταξιδιωτών που έρχονται στη χώρα μας, κυρίως από την Νέα Υόρκη. Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν επίσης την προοπτική ενίσχυσης του εισερχόμενου τουρισμού της Αθήνας, με τρόπους που θα προσελκύσουν περισσότερους Αμερικανούς ταξιδιώτες.

Ένας τέτοιος τρόπος είναι η στήριξη των απ’ ευθείας πτήσεων από τις ΗΠΑ προς την Αθήνα.

Στην ατζέντα της συνομιλίας των δύο δημάρχων, υπήρχαν και θέματα δράσεων, όπως π.χ. για την κλιματική αλλαγή, ενεργειακή κρίση κ.λπ. Ο Κ. Μπακογιάννης κάλεσε τον δήμαρχο Ν. Υόρκης να ταξιδέψει στην Αθήνα στο προσεχές διάστημα, πρόσκληση που έγινε δεκτή.

Οι δύο δήμαρχοι συμμετείχαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ομογένεια στην Κοίμηση της Θεοτόκου του Σαουθάμπτον.

Ο Κ. Μπακογιάννης απευθύνθηκε σε σύναξη ομογενών τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην Ελλάδα, ενώ το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη έκλεισε με επίσκεψη στο Ground Zero και την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο σημείο του ατυχήματος των δίδυμων πύργων.

 

 

πηγή in.gr

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This