ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ”ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ” ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

26 Aug, 2021

Photos: Μητσοτάκης/Τσίπρας

Σήμερα με έπιασε το… μαζοχιστικό μου. Ήθελα να εκνευριστώ.
Κι έτσι παρακολούθησα λίγο σόου βουλής. Με όλες τις μαριονέτες παρούσες, να δίνει η κάθε μια τη δική της παράσταση. Τον θεσμό όπως τον ορίζει το σύνταγμα, τον σέβομαι και τον τιμώ. Κι έχω αγωνιστεί γι’ αυτόν. Όπως όμως, τον έχουν αυτοί οι σαλταδόροι μετατρέψει, τον φτύνω και τον απαξιώ. Να είναι καλά ο καφές που είχα κι έπινα. Κι έπαιρνε αυτός, όλο το βάρος της οργής μου. Έκλεισα την τηλεόραση και σηκώθηκα από εκεί, μόλις ανέβηκε στο βήμα ο Βαρουφάκης. Διότι όσο κι αν είσαι έτοιμος να φας στη μάπα τις μακακίες του αιώνα. Κάπου σηκώνεις λευκό πανί και παραδίνεσαι Γιατί το κόκκινο του θυμού, σου ψεκάζει το κρανίο. Το πόσο είναι εκτός τόπου και χρόνου ο φελλός αυτός, εγώ πως να το περιγράψω; Που και οι λέξεις μουρλαίνουν, στη περιγραφή του ατόμου. Ήταν μια κλασική επιθεωρησιακή παράσταση, Που θα τη ζήλευε και ο κορυφαίος Τσιφόρος. Μια παράσταση με μπόλικη επικοινωνιακή διαχείριση. Όπου το κάθε κοκόρι έδινε το προσωπικό του στίγμα. Με τις κοτούλες από κάτω, να χειροκροτούν. Μη και το ”απουσιολόγιο” του ενός κόκορα, ή του άλλου, καταγράψει αποχή από τη ζητωκραυγή. Για τις κραυγές όμως των πυροπαθών, τάφος. Μούγκα από όλους. Εκτός από τον Βελόπουλο που όρθωσε ανάστημα και θέσεις ουσίας. Για να είμαι δίκαιος και ακριβής. Άγγιξε τολμηρά τον πυρήνα του θέματος Και είπε φωναχτά, το γιατί τελικά κάηκε όλη η Ελλάδα με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο.. Και πως αντί τις θαλάσσιες γεωτρήσεις, για φυσικό αέριο που είναι ανώδυνο και οικολογικό, αυτοί έκαψαν και εξακολουθούν να καίνε την Ελλάδα, για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες Κάτι που έμμεσα το παραδέχτηκε και ο πρωθυπουργός, που είπε πως από τις ενάλιες εγκαταστάσεις Αιολικών Πάρκων πιο συμφέρουσες είναι οι επίγειες. Και πως η χώρα αναγκαστικά πια θα προχωρήσει στην εγκατάστασή τους, για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της σε ενέργεια. Όσοι είχατε την υπομονή, (βίτσιο το θεωρώ,) να τους ακούσετε, όπως εγώ, σίγουρα λάβατε την απάντηση στο γιατί κάηκε η Ελλάδα. Απάντηση ”μελωδικά” ντυμένη, με κροκοδείλια δάκρυα και ”συγνώμες” του αέρα. Για να μην πω του πρωκτού. Ένα ”δακρύβρεχτο” σόου, που μόνο οργή παρήγαγε και θυμό. Από όλα αυτά τα ρεμάλια που τα τρέφει με χρυσάφι ο Ελληνικός λαός.. Για να τον υπονομεύουν και να του καίνε την πατρίδα του.

Είδα λοιπόν, έτσι από βίτσιο, σήμερα, την βουλή. Σε μια ”παράσταση” που έδινε η εθνική μας γραφικότητα. Μια ”παράσταση”, που είχε για μια φορά ακόμα, την τιμητική του, το αίσχος και η προδοσία… Ελλάδα κρίμα. Σε δολοφονούν. Και συ με σταυρωμένα τα χέρια, τους παρακολουθείς, βουβή κι απελπισμένη..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This