ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
αρχικά της βασίλισσας

Στολή χωρίς τα αρχικά της βασίλισσας, για τον Χάρι

18 Sep, 2022

Πηγές από το Παλάτι ανέφεραν ότι ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε ο μικρότερος γιος του να φορέσει στολή για την αγρυπνία, παρόλο που του έχει αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα μετά το Megxit.

Σιγή επικράτησε στο Αβαείο του Ουεστμίνιστερ, όταν η πομπή των 8 εγγονιών της βασίλισσας Ελισάβετ, εισήλθε στον χώρο προκειμένου να τελέσουν αγρυπνία προς τιμήν της.

Προς έκπληξη πολλών, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε με τη στρατιωτική του στολή.

Πηγές από το Παλάτι ανέφεραν ότι ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε ο μικρότερος γιος του να φορέσει στολή για την αγρυπνία, παρόλο που του έχει αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα μετά το Megxit.

Οι βασιλικοί παρατηρητές προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισης του πρίγκιπα Χάρι, κατά την Αγρυπνία των Πριγκίπων, διαπίστωσαν ότι από τη στολή του είχαν αφαιρεθεί τα αρχικά «ER» (Elizabeth Regina) της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, όταν ο πρίγκιπας Χάρι κατάλαβε ότι έλειπαν τα αρχικά της γιαγιάς του καταρρακώθηκε.

Η θλίψη του οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος, επίσης, δεν εργάζεται στο παλάτι, έχει διατηρήσει τα αρχικά στη στολή του αντιναυάρχου.

Τα αρχικά «ER» φοριούνται παραδοσιακά μόνο από εκείνους που «υπηρετούν» τον μονάρχη, και έτσι η απουσία οφείλεται στους κανονισμούς ενδυμασίας.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η απόγνωση του Χάρι ήταν τέτοια που σκέφτηκε να φορέσει κοστούμι, προκειμένου να αποφύγει την «ταπείνωση».

«Είναι συντετριμμένος. Η αφαίρεση των αρχικών έγινε σκόπιμα», είπε φίλος του στην εφημερίδα.

https://www.thetimes.co.uk/ 

httpsL//in.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This