ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Οι δράστες πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη

Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Οι δράστες πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη

28 Aug, 2021

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δήλωσε την Παρασκευή πως οι δράστες που ευθύνονται για την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ πρέπει να «οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», καταδικάζοντας έτσι αυτή την απαράδεχτη ενέργεια εναντίον πολιτών.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΗΕ αναφέρει: «Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας υπογράμμισαν την ανάγκη να λογοδοτήσουν οι δράστες, οργανωτές, χρηματοδότες και χορηγοί των εγκληματικών τρομοκρατικών ενεργειών και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.»

«Η σκόπιμη στοχοθέτηση των αμάχων και του προσωπικού που βοηθά στον απεγκλωβισμό πολιτών είναι ιδιαίτερα ειδεχθής και πρέπει να καταδικαστεί. «Καμιά οργάνωση ή Αφγανός δεν πρέπει να στηρίξει τους τρομοκράτες που δρουν σε οποιαδήποτε χώρα», σημείωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας.

Την Πέμπτη το Ισλαμικό Κράτος, μια τζιχαντιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 180 ανθρώπους.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας ζήτησε από «όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να σεβαστούν και να διευκολύνουν τον απεγκλωβισμό με πλήρη ασφάλεια των πολιτών».

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This