ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Γιώργο Κριμιζάκη

Συνέντευξη με τον Γιώργο Κριμιζάκη, τον Διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη

17 Nov, 2021

Η συνέντευξη με τον Διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κριμιζάκη που προβληθηκε στην τηλεόραση του Αχελώου και πάρθηκε με αφορμή το βιβλίο του Μουσικοσυνθέτη //Αξίες που με Αξίωσαν//.

Ο κ Κριμιζάκης μας μιλάει στον δημοσιογράφο και συνεργάτη του σταθμού www.greekradiofl.com και στην ελληνική εφημερίδα www.greekradiofl.com της Florida-Miami Αχιλλέα Παπαδιονησιου αναφερε λίγα λόγια για το βιβλίο του, για τα σπουδαιότερα γεγονότα κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του, για τις συνεργασίες του που με ους μεγάλους ερμηνευτές Τόλη Βσσκόπουλο, Μαρινέλλα Χάρυ Κλίν, Ρένα Κουμιώτη, Μιχάλη Βιολάρη, Νίκο Νομικό , με τους συνθέτες Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, για την συνεργασία του με τον σπουδαίο μας Θεατράνθρωπο Αλέκο Σακελλάριο και άλλους πολλούς.

Mιλούν για τον Γιώργο Κριμιζάκη ο γνωστός ερμηνευτής κ Μιχάλης Βιολάρης και ο Πρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων κ Ιωάννης Μαρωνίτης

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This