ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
δολοφόνοι του υπουργού άμυνας της Ουκρανίας

Συνελήφθησαν επικείμενοι δολοφόνοι του υπουργού άμυνας της Ουκρανίας

9 Aug, 2022

Η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας δήλωσε ότι συνελήφθησαν δύο επικείμενοι δολοφόνοι του υπουργού άμυνας της χώρας, οι οποίοι εργάζονταν για την στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, η ουκρανική SBU κατηγορεί την ρωσική πλευρά και την υπηρεσία πληροφοριών GRU ότι σχεδίαζε δολοφονία του Ολέξηι Ρέζνικοφ και του επικεφαλής της SBU, Κιρίλο Μπουντάνοφ. 

Η ρωσική πλευρά δεν έχει ακόμη κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά, παρ’ όλα αυτά η SBU υποστηρίζει ότι οι δύο συλληφθέντες εισέπραξαν 150.000 δολλάρια για να διαπράξουν την δολοφονία.

Οι δηλώσεις αυτές της SBU συμβαίνουν μετά και από την αντικατάσταση του επικεφαλής της υπηρεσίας από πλευράς Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πριν από εβδομάδες, για λόγους εκκαθαρίσεων.

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This