ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ;) Η ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ

23 Aug, 2021

.Το σχέδιο ολικής καταστροφής της χώρας, βρίσκεται σε εξέλιξη. Όλα πάνε καλά, για τους εμπρηστές. Που κατά γράμμα εκτελούν τις εντολές που λαμβάνουν. Το ολοκαύτωμα συνεχίζεται Και με αλματώδεις ρυθμούς, η χώρα μετατρέπεται σε κρανίου τόπο. Ικανοποιώντας τους στόχους που έχουν μπει Και αυτούς που τους εκτελούν με τόση… συνέπεια. Οι κραυγές που ακούγαμε στα Γεράνεια, στην Αιγιαλεία, στην Ηλεία, στην Βαρυπόμπη, στην Εύβοια, για λίγη βοήθεια. Για λίγη εναέρια στήριξη, για έλεος.. Οι ίδιες αυτές κραυγές, εξακολουθούν να μας σχίζουν την καρδιά, για έκτη πια μέρα στα Βίλια Μιας και το ίδιο Μακιαβελικό σκηνικό   συνεχίζεται. Αφανίζοντας κυριολεκτικά την Αττική. Οι εναέριες δυνάμεις, στις ίδιες συντεταγμένες, με όλες τις προηγούμενες ”παραστάσεις”. Ένα ελικόπτερο με έναν κουβά από κάτω που κατουράει. Κι ένα καναντέρ που έχει εντολή, αλλού να είναι η εστία κι αλλού να ρίχνει. Όπως τουλάχιστο όλοι μας βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Όσο για τις επίγειες δυνάμεις η εντολή και εδώ είναι, να μην υπάρξει ανθρώπινο θύμα. Και μόνο αυτό. Για να μην υπάρξει και η σύγκριση με τα 102 θύματα του Τσίπρα στο Μάτι της Αττικής. Είναι ήσυχοι. Γιατί τα ανθρώπινα θύματα θα τα δημιουργήσουν τον χειμώνα οι πλημμύρες. Που μοιραία θα υπάρξουν με όλη αυτή την αποψίλωση. Με την βιβλική αυτή καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα μας. Από τους εγκληματίες αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες του λαού. Που δυο χρόνια τώρα κατευθύνουν  συνεχώς το καράβι στα βράχια. Με μια ωμότητα πρωτόγνωρη. Και με μια τελείως πια απροκάλυπτη βαρβαρότητα. Κρίμα τη χώρα. Κρίμα αυτό το μεγαλείο άλλοτε, που όλη η ανθρωπότητα το θαύμαζε. Ήρθαν αυτοί οι φονιάδες να την τελειώσουν. Κι ότι δεν καταφέρουν με τα εμβόλια να το πετύχουν με την πύρινη λαίλαπα που μας έχει ζώσει. Το υπέροχο εκείνο παρθένο δάσος, των Βιλίων έχει ολοκληρωτικά καεί. Στον οικισμό Προφήτης Ηλίας, έχουν καεί και σπίτια. Οι φλόγες τρώνε το δάσος με ένα μέτωπο που ξεπερνάει το ενάμιση χιλιόμετρο μήκος Ενώ από το μέσημέρι ξέσπασε και νέο μέτωπο στην περιοχή Κάζα. Τα δε Βίλια έχουν ήδη εκκενωθεί. Μια απίστευτη τραγωδία, όλη η Ελλάδα. Σήμερα.. Τώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, η κατάσταση ηθελημένα;;; είναι εκτός ελέγχου. Χωρίς εξήγηση η κυβέρνηση έδιωξε τις ξένες δυνάμεις πυρόσβεσης, που είχαν κληθεί να συνδράμουν τις Ελληνικές. Που όπως έδειχναν τα μέσα τουλάχιστο, οι τηλεοπτικοί δέκτες, είχαν εντολή ..πραότητας, ώς προς τη δράση τους. Μια ανεξήγητη για κάθε λογικό άνθρωπο ”πραότητα” Που μόνη ερμηνεία της υπήρχε στις τραγικά εγκληματικές προθέσεις των πυρομανών που προφανώς εκτελούσαν εντολές. Δεν μπορώ να εξηγήσω τίποτα. Δεν θέλω να εξηγήσω τίποτα γιατί η κάθε εξήγηση θα απαιτούσε αρμονική συνοχή του πάζλ. Και μια τέτοια συνοχή γεγονότων θα με έκανε και μένα και όλους μας τρελούς  Για άλλη μια φορά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του να τελειώνουμε με αυτούς .. Είναι εγκληματικά επικίνδυνοι.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.