EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Τάκης Θεοδωρικάκος

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Όλα στο φως για τα τέρατα που διέπραξαν τέτοιο έγκλημα»

13 Oct, 2022

Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους ανεξαρτήτως κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης
Υποκρισία από τον ΣΥΡΙΖΑ που μείωσε τις ποινές για τους βιαστές

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στην ενημερωτική εκπομπή του Mega «Live news». Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο αναφέρθηκε στην υπόθεση της παιδεραστίας στα Σεπόλια χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις για τους ανθρώπους που τραυμάτισαν με τον χειρότερο τρόπο μια αθώα ψυχή, ένα 12χρονο κορίτσι.

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Αποτροπιασμός και αγανάκτηση

Προτού μιλήσω ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αισθάνομαι την απόλυτη ανάγκη να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι. Είμαι γονιός, είμαι πατέρας 2 παιδιών και το πρώτο πράγμα που νιώθω είναι αποτροπιασμός και αγανάκτηση για αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας. Είναι ένα έγκλημα το οποίο δεν περνάει από ανθρώπινο μυαλό και το οποίο σφραγίζει με τον πιο τραγικό τρόπο τη ζωή ενός 12χρονου παιδιού.

Θα μάθουμε όλη την αλήθεια

Η Ελληνική Αστυνομία μέχρι στιγμής έχει κάνει τη δουλειά της με άψογο τρόπο. Έχει κινηθεί με επαγγελματισμό, με αρτιότητα, με μυστικότητα γιατί έτσι πρέπει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, για να μπορεί να είναι αποτελεσματική στη δουλειά που κάνει. Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας θα πάει μέχρι το τέλος. Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Όποιοι και όποιες εμπλέκονται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο σε αυτήν την υπόθεση θα αποδοθούν στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία γι αυτό. Άπλετο φως και η δικαιοσύνη στο τέλος θα μιλήσει. Αυτήν τη στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει πάνω από αυτήν την υπόθεση. Τα εγκληματολογικά κάνουν μια ενδελεχή ερεύνα σε κινητά τηλεφώνα, σε λάπτοπ, σε οτιδήποτε έχει σχέση από τεχνική άποψη με αυτήν την υπόθεση. Θα ξετινάξουν τα πάντα να μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό και θα βρουν τα πάντα και όταν θα υπάρξει αυτό θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Το εγγυώμαι προσωπικά και το εγγυούμαστε ως κυβέρνηση και ως Ελληνική Αστυνομία αυτό. Τα πάντα θα έρθουν στη δημοσιότητα, θα μάθουμε όλοι την αλήθεια, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για οτιδήποτε διαφορετικό. Όπως έγινε και

Μιλούν αυτοί που μείωσαν τις ποινές

Δεν μας ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα ούτε του συγκεκριμένου δράστη, ούτε οποιουδήποτε. Για αυτή την Κυβέρνηση και για την ηγεσία αυτού του Υπουργείου, ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους. Δεν διαφέρει κατά τίποτα η κομματική ταυτότητα. Αλλά θέλω να σας πω και κάτι. Έλεος σε αυτή τη Χώρα επιτέλους. Δεν μπορεί, μια τόσο τραγική και ξεκάθαρη απ’ ότι φαίνεται ιστορία, να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και μάλιστα από αυτούς που στο παρελθόν ως Κυβέρνηση μείωσαν τις ποινές για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα.

 

 

 

photo https://real.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This