ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 1, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
με τον Δημήτρη Βαρβαρήγο

Ταξιδεύοντας με ένα βιβλίο, με τον Δημήτρη Βαρβαρήγο

2 Jul, 2022

Στην εκπομπή του Pemptousia.tv “Ταξιδεύοντας με ένα βιβλίο”, παρακολουθήσαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δημήτρη Βαρβαρήγο.

Πρόκειται για μια εκπομπή για το βιβλίο, την φιλαναγνωσία, και τη λογοτεχνική επικαιρότητα. Η Δήμητρα Μπαρώτα και η Ναταλία Δανδόλου συζήτησαν με τον Δημήτρη Βαρβαρήγο, για την σημερινή εποχή, για το βιβλίο, για την ανάγνωση, για το κοινό που πάντα αναζητά βίβλια για να διαβάσει.

Η μακρά παρουσία του Δημήτρη Βαρβαρήγου στον κόσμο του βιβλίου έδωσε στην εκπομπή το στίγμα της. Μπορείτε να δείτε την εκπομπή, εδώ:

https://www.pemptousia.tv/view/b/category/Programs/subCategory/taxideyontas_me_ena_biblio_nOICs/id/taxideuontas_me_ena_biblio_me_kalesmeno_ton_dimitri_barbarigo_9FIkD/lang/el_GR

 

 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This