EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
τα νέα σε τίτλους

Τα νέα σε τίτλους

11 Aug, 2022

Τα νέα σε τίτλους, από όλο τον κόσμο, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022.

 

ΕΛΛΑΔΑ. Το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου ξέσπασε φωτιά στην Θάσο, στην περιοχή Σκάλα Ποταμιάς. Στην περιοχή υπάρχουν κατασκηνώσεις, οι οποίες με βάση την Πυροσβεστική δεν κινδύνεψαν.

ΕΛΛΑΔΑ.  Φωτιές στον Μύτικα Άρτας και στα Λιθαράκια Ηλείας. Συνολικά, 46 δασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες.

ΕΛΛΑΔΑ. Επίθεση με καυστικό υγρό προς την πρώην γυναίκα του έκανε ένας άντρας στην Μεσσήνη, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο μάτι, το οποίο η γυναίκα κινδυνεύει να χάσει. Ο άντρας συνελήφθη από την αστυνομία.

ΕΛΛΑΔΑ. Την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητά ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ. “Εκθέσατε διεθνώς την χώρα”, δήλωσε μεταξύ άλλων. Στο μεταξύ η Washington Post αναφέρει το όλο γεγονός ως το “ελληνικό Watergate”.

ΕΛΛΑΔΑ. Οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης σε κοινή ανακοίνωση ανέφεραν την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία, “λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας”.

ΤΑΪΒΑΝ. “Μόνον ο λαός της Ταϊβάν μπορεί να αποφασίσει το μέλλον του” δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, Τζόαν Όου, αφού ξανά η Ταϊβάν στρέφεται κατά της Κίνας απορρίπτοντας το πλάνο “μία χώρα με δύο συστήματα”, που δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Αυγούστου. Στην Ταϊπέι γίνονται στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

ΜΕΞΙΚΟ. Παραμένουν παγιδευμένοι οι εργαζόμενοι στο ορυχείο, που κατέρρευσε πριν μία εβδομάδα. Προσπάθεια δύτη να προσεγγίσει το σημείο υπόγεια, δεν ήταν επιτυχής.

Η.Π.Α. 4.000 σκυλιά που θα χρησιμοποιούνταν για πειράματα σώθηκαν μετά από επιχείρηση διάσωσης των αμερικανικών αρχών.

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This