ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Τα νέα της ημέρας

Τα νέα της ημέρας σε τίτλους

22 Apr, 2022

Μεγάλη Παρασκευή για όλους τους Έλληνες σήμερα

Τα νέα της ημέρας σε τίτλους, με μια ματιά:

 

ΕΛΛΑΔΑ . Πιθανόν να έχουμε το πρώτο κρούσμα παιδικής ηπατίτιδας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή. Αναμένονται νεώτερα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. Δεκαπέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακ Κάν, οι Πορτογαλικές αρχές ονόμασαν “επίσημα ύποπτο” για την υπόθεση. Αν και δεν κατονομάστηκε επίσημα, υπάρχουν υποψίες ότι πρόκειται για τον Γερμανό Christian Brueckner, ο οποίος ήδη κρατείται για χρήση ουσιών και για τον βιασμό μιας 72χρονης γυναίκας.

 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Στο Ντονέτσκ και γύρω από αυτό μαίνονται ακόμα οι μάχες, με τους Ρώσους να προσπαθούν να προχωρήσουν περισσότερο, προς το Λουχάνσκ. Ο Δήμαρχος της Μαριούπολης εξέδωσε έκκληση για πλήρη εκκένωση της πόλης, ενώ η Ρωσία επιμένει πως την έχει καταλάβει πλήρως, εκτός από το εργοστάσιο Αζόφσταλ, για το οποίο η Ρωσία έχει δώσει εντολή να αποκλειστεί εξ ολοκλήρου, καθώς μέσα σε αυτό βρίσκονται Ουκρανοί στρατιώτες. Η Ρωσία επιμένει πως η διάχυση της είδησης για “συνεχή βομβαρδισμό του εργοστασίου” από ρωσικής πλευράς, γίνεται από την Ουκρανία και το τάγμα του Αζόφ.

 

ΕΛΛΑΔΑ. Αραιώνουν τα δρομολόγια των ΜΜΕ στην Αθήνα από σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα. Συγκεκριμένα για το ΜΕΤΡΟ: 

 •  Στη Γραμμή 1 από τις 05:30 έως τις 23:30 στα 10,5′ και τις λοιπές ώρες λειτουργίας στα 15′.
 • Στις Γραμμές 2 & 3 από σήμερα Μ. Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00 στα 7′ και τις λοιπές ώρες λειτουργίας στα 10′, ενώ από το Μ. Σάββατο έως και τη Δευτέρα του Πάσχα καθ’ όλη τη διάρκεια της κυκλοφορίας στα 10′.
 • Επίσης, σήμερα Μ. Παρασκευή, δεν θα ισχύσει η νυχτερινή επέκταση του ωραρίου λειτουργίας στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό. Οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν από τον σταθμό «Σύνταγμα» στις 00:20.

Το Τραμ

 • Στη Γραμμή 1 από τον Πειραιά και την Κηφισιά στις 22:20.
 •  Στη Γραμμή 2 από την Ανθούπολη στις 22:44 και από το Ελληνικό στις 22:41.
 •  Στη Γραμμή 3 από τη Δ. Πλακεντίας στις 22:39 και από τη Νίκαια στις 22:41.
 •  Από το σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» προς όλες τις κατευθύνσεις στις 23:00.
 •  Από το Αεροδρόμιο στις 22:02 και από τη Νίκαια προς Αεροδρόμιο στις 21:31.
 •  Στη Γραμμή 6 Τραμ από την Πικροδάφνη στις 22:00 και από το Σύνταγμα στις 22:45.
 • Στη Γραμμή 7 Τραμ από το Ασκληπιείο Βούλας στις 21:44 και από την Αγία Τριάδα στις 21:58.
 • Στις Γραμμές 6 & 7 Τραμ με ανταπόκριση στην Πικροδάφνη από Σύνταγμα προς Ασκληπιείο Βούλας στις 21:45 και αντίστροφα στις 21:29 και από Αγία Τριάδα προς Σύνταγμα στις 21:28 και αντίστροφα στις 21:30.

Τα λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα Μεγάλη Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν όπως τα Σαββατοκύριακα, ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 22:00 ή νωρίτερα. 

Πηγή για τα δρομολόγια ΜΜΕ: in.gr

 

ΣΑΓΚΑΗ. Μεγαλύτερες διαστάσεις μέρα με την ημέρα παίρνει η λήψη ακραίων μέτρων για την πανδημία. Τώρα, οι αρχές ανακοινώνουν σε όσους παρουσιάζουν συμπτώματα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες και τα ντουλάπια, ακόμα και μέσα στην νύχτα. Κάποιες περιοχές εκκενώθηκαν από τους “υγιείς”, ώστε να παραμείνουν εκεί μόνον οι “μολυσμένοι”.

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This