EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Τα Τριάκοντα αργύρια

29 Apr, 2024
Τα Τριάκοντα αργύρια

Τα τριάκοντα αργύρια

Τα τριάκοντα αργύρια

Πόσο διαχρονική είναι η προδοσία σε κάθε επίπεδο της ζωής μας; Το τίμημα της προδοσίας έγινε αυτοσκοπός για μια μερίδα άπληστων ανθρώπων που είναι πάντα έτοιμοι να κατασπαράξουν, οποιονδήποτε τολμήσει να σηκώσει το ανάστημά του, υψώνοντας τη φωνή του στο άδικο και σε κάθε σαθρό οικοδόμημα που μας ανάγκασαν να ζούμε χωρίς καν να ερωτηθούμε.

Πόσους Ιούδες Ισκαριώτες έχουμε να αντιμετωπίσουμε  καθημερινά; που φορούν τόσο εύκολα και τόσο απροκάλυπτα  τη μάσκα της υποκρισίας τους. Κόλακες που ζουν ανάμεσα μας, σαν τις σκιές δίχως φως στην ψυχή τους.  Πόσοι από εμάς δεν το έχουμε βιώσει καθημερινά; 

Ζούμε σε μια εποχή άκρατου υλισμού, όπου ο φαρισαϊσμός έχει κατακλύσει κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας μας, καθώς τα έργα των ανθρώπων δεν συνάδουν πια με τον ηθικό και έντιμο λόγο.

Είμαστε σε θέση άραγε να διακρίνουμε το καλό και το αγαθό; Πόσοι από εμάς περιφρουρούμε τις αξίες και τα χρηστά ήθη συμβάλλοντας στο γενικότερο καλό και στην ευημερία του συνόλου;

Ας αντισταθούμε με μοναδικό όπλο, εκείνη την φωνή της καθάριας συνείδησης, εκείνης που είναι χαραγμένη σε κάθε φωτεινή ψυχή που παραμένει αληθινή και αναλλοίωτη στον χώρο και στον χρόνο με μοναδική πυξίδα την πίστη και την ελπίδα ότι τίποτε δεν χάθηκε ακόμη στις σκοτεινές μέρες που διανύουμε, παλεύοντας πάντα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

 

Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με γενναιότητα και τόλμη στις μεγάλες προκλήσεις που αμαυρώνουν την εικόνα μιας Πολιτείας Ανθρώπων που δείχνει να έχει κλονιστεί.  Ο καθένας μας ξεχωριστά και με Πλήρη Συνείδηση της Αποστολής του. 

Ας ευχηθούμε άγιες μέρες που έρχονται να λάμψει το Ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού σε κάθε ζώσα ψυχή και μέσα από αυτήν να οδηγηθούμε στην κάθαρση και στην εξιλέωση για να μπορέσουμε να ατενίσουμε το Ουράνιο Φως της Αγάπης Του.

 

 

 

photo jeffjacobs1990 / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This