Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
Carolyn Maloney,της

Τελετή Αναγόρευσης της Carolyn Maloney Αντιπροσώπου της Βουλής Των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Σε Επίτιμη Διδάκτορα Του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης Και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

10 Oct, 2022

Σε μιά σεμνή και συνάμα λαμπρή τελετή την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών , η βουλευτής του Κογκρέσου των ΗΠΑ κυρία Carolyn Maloney, ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι ομιλητές καθηγητές στις ομιλίες τους εξήραν την προσωπικότητα της τιμωμένης ως εκπαιδευτικού και πολιτικού. Αναφέρθηκαν διεξοδικά στο πλούσιο εκπαιδευτικό έργο της και στις πολυποίκιλες πολιτικέ πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες όπως την ισότητα των γυναικών στην εκπαίδευση και τον επαγγελματικό στίβο, την αύξηση των κονδυλίων για την εκπαίδευση, την προστασία και την ένταξη στην κοινωνία και την εκπαίδευση των γυναικών προσφύγων στις ΗΠΑ, την πάταξη της διαφθοράς και πολλά άλλα.
Η τιμωμένη βουλευτής κέρδισε τις καρδιές των παρευρισκομένων με τη σεμνότητά της. Αναφέρθηκε στο λόγο της ως πραγματική Μπουμπουλίνα, όπως τιμητικά την αποκαλούν οι Ελληνες της διασποράς στην Αμερική, στα δίκαια των Ελλήνων και της Ελλάδας.
Χαρακτηριστικά είπε: Δεν χρειάζεται να είσαι Ελληνας για να γνωρίζεις πως η Μακεδονία είναι ελληνική. Δεν χρειάζεται να είσαι Ελληνας για να γνωρίζεις πως η Τουρκία καταστρατηγεί το διεθνές δίκαιο στις παράλογες αξιώσεις της ενάντια στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να είσαι Ελληνας για να γνωρίζεις πως τα Ελγίνεια μάρμαρα κλάπηκαν από την Ελλάδα και πρέπει να επιστρέψουν στον Παρθενώνα. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σύμμαχός μας, αλλά η κλεψιά είναι κλεψιά!
Με τον πύρινο και αυθεντικό λόγο της ενθουσίασε το κοινό.
Αίσθηση προκάλεσε μια μικρή κοπέλα , η Ραφαέλα Μάκαρη , μαθήτρια δημοτικού που ντυμένη Μπουμπουλίνα έδωσε ανθοδέσμη στην κυρία Maloney ευθύς ως ντύθηκε την τήβενο.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This