Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
Τηλεφωνικές υποκλοπές

Τηλεφωνικές υποκλοπές (Γ’ μέρος)

8 Dec, 2022

Το γ΄ μέρος του άρθρου του Παναγιώτη Τραϊανού.

 

 

Το είπε άλλωστε κι ο ίδιος ο Μητσοτάκης παντελώς απροκάλυπτα σε δικό του υπουργό, τον οποίο παρακολουθούσε …Όχι απλά δεν ένιωσε την ανάγκη να δικαιολογηθεί απέναντι σε κάποιον που τον παρακολουθούσε, αλλά τον επέπληξε κιόλας. Υποτιμά τόσο πολύ τον Νόμο και τους μηχανισμούς επιβολής του, που δεν καταδέχθηκε καν ν’ αναφερθεί στο δικό του παράπτωμα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κέρδος …Το κέρδος τής συμμορίας …«Τις δουλειές θα τις δίνεις στους δικούς μου ανθρώπους και όχι όπου θέλεις εσύ» είπε. Είναι δυνατόν να ξεπουλιέται ένα κράτος, το οποίο οι Βενιζελικοί το θεωρούν ιδιοκτησία τους και οι ίδιοι το οδήγησαν στο ξεπούλημα των Μνημονίων και ν’ αφήσουν κάποιους άλλους ν’ απλώσουν τα χέρια τους να επωφεληθούν; Είναι δυνατόν ν’ απλώσει «χέρι» στο Ελληνικό κάποιος άλλος εκτός από τον Λάτση; Εδώ κι έναν αιώνα οι Βενιζελικοί έχουν μετατρέψει ολόκληρο το κράτος σε συλλογική τους επιχείρηση …και έτσι το χειρίζονται… Από το κεφάλαιό του μέχρι τις κρατικές θέσεις εργασίες τα πάντα τα θεωρούν συλλογική τους περιουσία. Ως εκ τούτου δεν ανέχονται ξένα «χέρια» ν’ απλώνονται, για ν’ αρπάξουν μερίδιο λείας.

Όταν λοιπόν μιλάμε για συμμορία, ξέρουμε τι λέμε. Σε όλα τα επίπεδα λειτουργούν ως συμμορίτες. Ακόμα και στο απλό επίπεδο, το οποίο είναι ορατό και στον πιο άσχετο παρατηρητή. Σε μια έρημη λόγω των Μνημονίων Πρωτεύουσα σε ελάχιστα σημεία παρατηρείται συνωστισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου. Πού συμβαίνει αυτό στην έρημη Αθήνα; …Έξω από τις κατοικίες των Βενιζελικών …Έξω από τα σπίτια τού Μητσοτάκη, του Βαρδινογιάννη, του Μαρινάκη κλπ.. Δεκάδες οπλισμένοι άνθρωποι «παρκαρισμένοι» μπροστά σε ψηλές μάντρες. Γιατί τόση αγωνία για την ασφάλειά τους; Γιατί ζούνε σε συνθήκες όμοιες με τον κινηματογραφικό «Σημαδεμένο»; Τι φοβούνται κι έχουν τόση πολυδάπανη ασφάλεια; Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι —πλουσιότεροι— οι οποίοι δεν ζούνε σαν μαφιόζοι αγκαλιά με τα κουμπούρια. Μόνον οι Βενιζελικοί ζούνε σε κλειστά «στρατόπεδα» μπράβων. Τι φοβούνται; Δικά τους δεν είναι τα κόμματα ή οι ποδοσφαιρικές ομάδες που «λατρεύει» ο λαός; Δικά τους δεν είναι τα «φιλανθρωπικά» ιδρύματα; Ο κόσμος τους «αγαπάει» …ή μήπως όχι; …Ψέματα μας λένε τα δικά τους τηλεοπτικά κανάλια;

Εάν τα Μνημόνια κατέστρεψαν τον ελληνικό λαό και την ελληνική οικονομία, μπορεί κάποιος να μας πει πόση ήταν η «ζημιά» εξαιτίας αυτής της καταστροφής για τη βενιζελική συμμορία; Έχασαν ή κέρδισαν οι Βενιζελικοί από τα Μνημόνια που οι ίδιοι υποστήριξαν σθεναρά και τα οποία βύθισαν τη χώρα στην απόλυτη φτώχεια; Αυτό είναι το απλό ερώτημα που τίθεται σε ένα θέμα, το οποίο υποτίθεται αφορά τους πάντες εξίσου. Τώρα, που χάνουν οι Έλληνες τα σπίτια τους, μήπως για τους Βενιζελικούς ήταν η ευκαιρία να «κουρέψουν» τα «θαλασσοδάνειά» τους; Δισεκατομμύρια κέρδισαν οι Βενιζελικοί εξαιτίας τού Μνημονίου …Αυτά τα δισεκατομμύρια είναι που τους εξασφάλισε ο Γιωργάκης …Ο συνονόματος εγγονός τού «Ανένδοτου» τού βενιζελισμού με τη βοήθεια του Μητσοτάκη, ο οποίος τον στήριζε με όλους τους τρόπους.

Οι Βενιζελικοί είναι προφανές ότι έτριβαν τα «χέρια» τους όταν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε απειλούσαν τον ελληνικό λαό …Όταν τον ανάγκαζαν με την απειλή πολεμικής βίας να χρηματοδοτήσει τις τράπεζες, οι οποίες βρίσκονταν πέρα από τα όρια της χρεοκοπίας, επειδή μοίραζαν δάνεια στους βενιζελικούς «μεγιστάνες» …Τις ιδιωτικές τράπεζες των βενιζελικών …Η Πειραιώς τού Βαρδινογιάννη, η Γιούρομπανκ του Λάτση και η Άλφα Μπανκ του Κωστόπουλου. Η δια της βίας ανακεφαλαιοποίηση των πρακτικά χρεοκοπημένων βενιζελικών τραπεζών ήταν εκείνη που μας έβαλε στο Μνημόνιο …και αυτή η χρεοκοπία τους έγινε επειδή οι ίδιοι οι Βενιζελικοί τις λεηλάτησαν με τα χαριστικά δάνεια που έδιναν στους εαυτούς τους. Μέσα στο χάος τού Μνημονίου αυτά τα «θαλασσοδάνεια» των δισεκατομμυρίων τούς χαρίστηκαν και ο «λογαριασμός» πήγε στον λαό σαν δημόσιο χρέος, και άρα ως Μνημόνιο.

Ο πλούτος των Βενιζελικών, που έγινε με δανεικά, «πληρώθηκε» με τη λεηλασία τού ελληνικού λαού. Ξεπουλήθηκε η Ελλάδα και «υποθηκεύτηκε» το μέλλον των μελλοντικών γενιών, για να ξεπληρωθούν τα δάνεια των βενιζελικών «μεγιστάνων». Αυτό ήταν το «κόλπο» τού Μνημονίου και άρα της τελευταίας εθνικής καταστροφής, η οποία έκανε πλουσιότερους τους βενιζελικούς —ελέω κράτους— μεγιστάνες. Αυτό ήταν το «δίλημμα» των Μνημονίων …Ποιος θα πλήρωνε τον «λογαριασμό» στο «πάρτι» τής Μεταπολίτευσης; Οι κλέφτες ή το θύμα; Ποιος θα πλήρωνε τον «λογαριασμό» για το Χρηματιστήριο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή το Ευρώ; Ή θα πλήρωναν οι Βενιζελικοί τα δάνειά τους ή θα τα πλήρωνε ο λαός. Ή θα καταστρέφονταν οι βενιζελικοί «μεγιστάνες» τής πλάκας —οι οποίοι πλούτισαν στο «πάρτι»— ή θα καταστρεφόταν ο ελληνικός λαός. Η απόφαση των Βενιζελικών ήταν να καταστραφεί ο λαός κι έτσι μπήκαμε στα Μνημόνια …Των Βενιζελικών …που ενέπαιζαν τον λαό με το περίφημο «μαζί τα φάγαμε».

Αυτό το «δικαίωμα» των αφεντικών του ήταν που προστάτευε το ΚΚΕ με τα ρόπαλα την ώρα που ψηφιζόταν το Μνημόνιο μέσα στη Βουλή. Έτσι εξηγούνται βέβαια και τα «μυστήρια» της Μεταπολίτευσης. Μετά απ’ όλα αυτά που αναφέραμε καταλαβαίνει κάποιος και τον λόγο που συγκυβέρνησε το ΚΚΕ με τον Μητσοτάκη, όταν ο λαός αρνούνταν να τον ψηφίσει. Καταλαβαίνει το πώς πληρώνονταν οι σπουδές τής κόρης Παπαρήγα στο βενιζελικό Κολέγιο Αθηνών. Καταλαβαίνει κάποιος ποιοι και για ποιους λόγους εξασφαλίζουν την ατιμωρησία και τον «ηρωισμό» τού ΚΚΕ, που το κάνουν χρήσιμο για το παρακράτος. Καταλαβαίνει κάποιος ποιοι επωφελούνται από τους «τζάμπα» μάγκες τής Μεταπολίτευσης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι καταλαβαίνει πως η αποβολή τού παράνομου και φασιστικού ΚΚΕ από την ελληνική Βουλή —και βέβαια από τον κρατική «τσέπη»— θα μειώσει κάθετα τη δύναμη των Βενιζελικών …Θα «ανακουφίσει» τη Δημοκρατία μας, όπως «ανακουφίζεται» από τον πόνο ένας άνθρωπος, όταν σπάσει ένα «απόστημα» που τον βασανίζει.

Η «άλωση» της Δεξιάς από τους αντιδεξιούς Βενιζελικούς ήταν το μέγα επίτευγμα των Βενιζελικών. «Γεφύρωσαν» την απόσταση μεταξύ ΚΚΕ και Δεξιάς και μετέτρεψαν την πολιτική σκηνή τού τόπου σε «κλειστή» οικογενειακή επιχείρηση. «Καπέλωσαν» την παράταξη αυτήν, της οποίας την ηγεσία οι ίδιοι «κρέμασαν» στου Γουδή σαν δήθεν «προδότες», φορτώνοντάς τους τη δική τους προδοσία …Κι όμως …Με τις «πλάτες» των Αμερικανών η οικογένεια Μητσοτάκη «άλωσε» αυτήν την παράταξη, η οποία θεωρητικά —αλλά και πρακτικά— τη μισεί. Ποιος θα μπορέσει να τους διώξει από την παράταξη; Όποιος κινηθεί» εναντίον τους, θα εντοπιστεί μέσα σε δευτερόλεπτα από τους μηχανισμούς τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, οι οποίοι έχουν στηθεί κι εξακολουθούν ακόμα και τώρα να λειτουργούν. Θα εκβιαστεί και θα απειληθεί ο ίδιος και ΟΛΟΙ όσοι έρχονται σ’ επαφή μαζί του. Παρακολουθούν τα πάντα. Εάν κάποιος γνωρίζει ποια είναι τα παραδοσιακά «τζάκια» τής Δεξιάς τής ΝΔ, θα διαπιστώσει ότι τα ονόματά τους δεσπόζουν στις λίστες των τηλεφωνικών υποκλοπών. Στην πίεση αυτήν να προστεθεί και η «πίεση» που πάντα ασκεί η αμερικανική πρεσβεία, για να προστατεύσει το πιστό της «ασκέρι».

Το μόνο θετικό, το οποίο μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε Κάθαρση, είναι ότι η απληστία είναι εκείνη που συνήθως καταστρέφει τους άπληστους …Στο τέλος θα «φάνε» και τα «πόδια» τους κι εκεί κάπου —συνήθως— τελειώνει η «πορεία» τους. Αυτή είναι η μοναδική μας ελπίδα απέναντι σ’ αυτούς τους άπληστους. Αυτό είναι που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα …και, για κάποιον που έχει γνώσεις, είναι αποκαλυπτικό της όλης κατάστασης που επικρατεί στο «στρατόπεδό» τους. Είναι πλέον φανερό ότι από το πάλαι ποτέ πολυπληθές «ασκέρι» τους έχουν μείνει «τρεις κι ο κούκος». Απλώνοντας τα «χέρια» τους όλο και πιο πολύ, όλο και πιο μακριά, «έβγαλαν» τους περισσότερους από τη «νομή» και τώρα τους έχουν χάσει από συμμάχους.

Η παλιά πανίσχυρη μεσαία τάξη των νεο­φώτι­στων μικροαστών «αριστερο­­πασόκων» του βενιζελικού Ανδρέα, η οποία ήταν σύμμαχός τους με τα επιδόματα και τις αργομισθίες τού δημοσίου, σήμερα δεν υπάρχει. Η συλλογική άμυνα, την οποία εξασφάλιζε το κρατικό «συσσίτιο», δεν υπάρχει πλέον για τους Βενιζελικούς, οι οποίοι είχαν μετατρέψει τον κρατικό μηχανισμό σε «δουλοστάσιό» τους. Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι πλέον οι οικογένειες αυτές, οι οποίες συνθέτουν τον πάλαι ποτέ κραταιό Βενιζελισμό. Όλους τους έβγαλαν από το «κόλπο», γιατί απλά μπορούσαν, και ήταν άπληστοι. Όταν φτάνουν στο σημείο ν’ αναγκάζεται η Ντόρα να είναι η μόνη πολιτικός που υποστηρίζει τον αδερφό της και την πολιτική του, υπάρχει πρόβλημα. Όταν φτάνουν στο σημείο ο Μαρινάκης να είναι ο μόνος που δήθεν «εχθρεύεται» τον Μητσοτάκη, ώστε σε περίπτωση που «καεί» να επιβάλει στη θέση του την ανιψιά τού Βαρδινογιάννη, ευνόητο είναι ότι υπάρχει μέγα πρόβλημα.

Αυτό το πρόβλημα είναι πλέον άλυτο, γιατί μέσα στα πλαίσια των αναγκαστικών πολιτικών των Μνημονίων δεν μπορούν ούτε την τακτική τους ν’ αλλάξουν. Δεν μπορούν να δημιουργήσουν νέους συμμάχους στη νέα γενιά. Δεν μπορούν να υποσχεθούν βολέματα κι αργομισθίες στο κρατικό κεφάλαιο και τις επιχειρήσεις, γιατί πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες. Δεν μπορούν να εξασφαλίσουν «μπράβους» μέσα από τις στρατιές των μετακλητών δημοσίων υπαλλήλων που τους υπηρετούν. Δεν υπάρχουν τα κομμουνιστικά «φέουδα» των «φαραωνικών» κρατικών επιχειρήσεων, τα οποία δημιουργούσαν και συντηρούσαν με κρατικό μισθό ολόκληρες «στρατιές» αργόμισθων χαφιέδων και πληροφοριοδοτών, που σκορπίζονταν μέσα στην κοινωνία.

Η απληστία τούς ώθησε στο ξεπούλημα του δημοσίου κεφαλαίου —και άρα του ίδιου του μέσου που τους επέτρεπε να κυριαρχούν απόλυτα— και τώρα είναι «γυμνοί». Τώρα με όρους αγοράς προσπαθούν να παρασύρουν τους πολίτες στα παιχνίδια τους κι αυτό δεν εξασφαλίζει καμία επιτυχία. Τώρα προσπαθούν να επεξεργαστούν τις πληροφορίες που διακινούνται μέσα στο ίντερνετ και τα social media, προκειμένου να ελέγξουν τους πολίτες, πράγμα πολύ αφηρημένο και πολιτικά αναξιόπιστο, εφόσον η χαμηλή ένταση των συμφερόντων αποκομματικοποίησε τη μεγάλη κοινωνική βάση. Όταν δεν μπορούν οι σύγχρονοι πολίτες με το «τρέξιμο» να εξασφαλίσουν έναν κρατικό διορισμό, δεν «τρέχουν» καθόλου. Τις Ντόρες και τους Κούληδες τους χειροκροτούσαν όταν ήλπιζαν σε κάποιον διορισμό …Τώρα ένα «like» για το «ξεκάρφωμα», και πολύ είναι.

Έχοντας χάσει τη συλλογική άμυνα από τους πανάκριβους κρατικοδίαιτους Έλληνες δημοσίους υπαλλή­λους, προσπαθούν ν’ αντικαταστήσουν την άμυνα αυτήν με φτηνούς πρόσφυγες. Από αυτήν τους την ανάγκη τούς προκύπτει η «αγάπη» τους για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες. Θεωρούν ότι έχουν την «τεχνογνωσία» να τους εκμεταλλευτούν και να τους βγει τζάμπα …Να εκμεταλλευτούν την ανάγκη τους, για ν’ αντικαταστήσουν εκείνο, το οποίο, για να το εξασφαλίσουν από τους Έλληνες, θα έπρεπε να το πληρώσουν και άρα ν’ ακολουθήσουν μια διαφορετική πολιτική, η οποία δεν τους συμφέρει. Αυτή είναι η «τεχνογνωσία» τους …Η διαχείριση των φλεγουσών αναγκών κινούμενων προσφυγικών πληθυσμών …Η διαχείριση των σχέσεών τους με τους τοπικούς πληθυσμούς …Ό,τι έκαναν με τους απελπισμένους Έλληνες της ανταλλαγής των πληθυσμών, που εκμεταλλεύονταν την ανάγκη τους και τη φυσική «τριβή» που είχαν με τους τοπικούς πληθυσμούς. Αυτοί, οι οποίοι πλούτισαν με την ελληνική προσφυγιά, θεωρούν ότι μπορούν να το επαναλάβουν με τη σημερινή προσφυγιά και ταυτόχρονα να «πουλήσουν» καί ανθρωπισμό καί ευαισθησία. Οι «έμποροι» ψυχών —και συνένοχοι των μεγάλων δολοφόνων τού Πλανήτη— πουλάνε κι «ευαισθησία» στους «ρατσιστές» και σωβινιστές Έλληνες. Γι’ αυτόν τον λόγο πρώτο στη «μάχη» τής ευαισθησίας ρίχνουν το δικό τους ΚΚΕ.

Όλα αυτά ήταν λάθη των Βενιζελικών, τα οποία δεν τα απέφυγαν, νομίζοντας ότι δεν απειλείται η ασφάλεια του σχεδιασμού τους. Παρα­σύρ­θηκαν από την ψευδαίσθηση ισχύος που τους έδωσαν τα αφεντικά τής Νέας Τάξης στις συνεδριάσεις τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ όπου τους καλούσαν. Παρασύρθηκαν από τη «μέθη» των ιδιωτικοποιήσεων και από τις ευκολίες τής τεχνολογίας κι έχασαν την «ορατότητα» του «πεδίου» τής μάχης. Θεώρησαν σίγουρο το παγκόσμιο reset τού κάφρου Κλάους Σβαμπ κι έπιασαν πρώτη θέση σ’ αυτό το νέο «κόλπο», το οποίο οδηγούσε σε νέα «μπάζα». Εξαιτίας αυτής της βεβαιότητας —κι εξαιτίας αυτής της απληστίας— θεώρησαν ότι τους συμφέρει ν’ αρπάζουν προμήθειες από το ξεπούλημα των πρώην κρατικών υπηρεσιών, αδιαφορώντας για τους εργαζομένους σ’ αυτές. Θεώρησαν ότι τους συμφέρει να κάνουν «οικονομία», κόβοντας μερίδια συνεργατών, χαφιέδων και παρατρεχάμενων. Μέσα στον χρόνο έμειναν μερικές οικογένειες, οι οποίες αρπάζουν τα πάντα …και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι στην «απ’ έξω». Τώρα δεν έχουν λαό …Τον αντικατέστησαν με αμφιβόλου εμπιστοσύνης ξένους μετανάστες …Δεν έχουν συνεργάτες …Τους αντικατέστησαν με φτηνά ηλεκτρονικά κυκλώματα και σύγχρονα ακουστικά. Το αποτέλεσμα είναι να μείνουν μόνοι τους σε μια κοινωνία, η οποία δεν έχει στραφεί ακόμα εναντίον τους, γιατί απλά δεν τους «βλέπει» …Δεν καταλαβαίνει τι κάνουν …Ακόμα «τρώει» τα παραμύθια των «καλών» σπουδών των ανεπάγγελτων Κούληδων.

Εάν όμως εξαλειφθεί αυτή η άμυνα, τότε κινδυνεύουν οι ίδιοι …Κινδυνεύουν σοβαρά εάν σκεφτεί κανείς ότι οι ίδιοι είναι που αναλαμβάνουν βρόμικες δουλειές, τις οποίες παλαιότερα τις αναλάμβαναν με λίγη προμήθεια άλλοι. Ενώ μέχρι τώρα, δηλαδή, τις βρόμικες υποθέσεις τις αναλάμβαναν φτηνοί κι αναλώσιμοι «Μαυρίκηδες», σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιοι που να είναι έμπιστοι, γιατί έχουν αλλάξει τον σχεδιασμό. Αναγκαστικά οι ίδιοι θα γίνουν «αναλώσιμοι» εάν χάσουν την εξουσία και την έξωθεν προστασία …Αυτήν, την οποία σήμερα εκλιπαρεί να λάβει ο Μητσοτάκης, «τρέχοντας» στους «προστάτες» του. Στην υπόθεση των υποκλοπών, που είναι ποινικό αδίκημα, εμπλέκεται άμεσα ο ίδιος ο Μητσοτάκης και ο ανιψιός του …Στην υπόθεση «Νουρ», που έχει σχέση με την εμπορία ναρκωτικών, εμπλέκεται άμεσα ο ίδιος ο Μαρινάκης …Ο Νίκος Παπανδρέου σε ποιο «ξέπλυμα» συμμετείχε και ποιας διαφθοράς χρήμα χρησιμοποίησε για ν’ αγοράσει κατοικία στο εξωφρενικά ακριβό Knightsbridge του Λονδίνου;

…Και, όπως είπαμε, την «αρρώστια» την καταλαβαίνεις από τα «συμπτώματά» της. Σε ποια κοινωνία θα μπορούσε να γίνει Πρωθυπουργός ένας Κούλης, εάν δεν ήταν ο «εκλεκτός» μιας αδίστακτης συμμορίας; Σε ποιο σύμπαν θα μπορούσε ένας Κούλης να είναι ο ηγέτης των Ελλήνων; …Το ΤΕΛΟΣ τής «διαδρομής» κάποιων είναι πιο κοντά απ’ ό,τι οι ίδιοι φαντάζονται !!! Δεν πρόκειται ν’ αποφύγουν την άσχημη μοίρα τους, γιατί απλούστατα τα δουλικά ακολουθούν τη μοίρα των αφεντικών τους. Τα αφεντικά των Βενιζελικών είναι αυτά που καταρρέουν σήμερα και δεν θα μπορούν να τους προστατεύσουν. Τα «κολλητηλίκια» με τους απαξιωμένους πλέον Μπάιντεν ή τους Καρόλους δεν θα κάνουν πλέον καμία διαφορά. Η Νέα Τάξη των τοκογλύφων επάνω στην οποία επένδυσαν τα «παιδιά των Μνημονίων» καταρρέει. Το «εργαλείο», που λέγεται ΚΚΕ, δεν λειτουργεί. Ο άεργος κι ανεπάγγελτος Κουτσούμπας δεν «τρομάζει» πλέον ούτε τους θαμώνες των καφενείων.

Είναι πλέον φανερό ότι δεν έχουν επιλογές. Το δίπολο του τρελού Κούλη με τον αγράμματο Τσίπρα όχι απλά δεν μπορεί να προκαλέσει έναν σταθερο­ποιητικό για τους ίδιους διχασμό, αλλά δεν έχει ενδιαφέρον ούτε για να γίνει θέμα σε θεατρική επιθεώρηση. Όσο και να πάει ο ψυχοπαθής Κούλης την πολιτική σύγκρουση στο προσωπικό επίπεδο, για να ενισχύσει τον εαυτό του ως τον έναν πόλο αυτής της σύγκρουσης, δεν μπορεί να καταφέρει τίποτε απολύτως. Δεν υπάρχει περίπτωση να στήσει αυτός ο ατάλαντος Κούλης με τον Τσίπρα την «παράσταση» που είχε στήσει ο πατέρας του με τον Παπανδρέου. Ο κομμουνιστής «Φατσέας» τής πολιτικής δεν μπορεί να βοηθήσει τον «Ζήκο» των Βενιζελικών. Το ίδιο δεν μπορούν να τους βοηθήσουν και οι εθνικιστικού τύπου «κορώνες» προς τους «απέναντι», προκειμένου να συσπειρώσουν επάνω τους τους παραδοσιακούς δεξιούς. Τζάμπα προσπαθούν ν’ «αναστήσουν» τους εθνικούς «εχθρούς» μας, συνεργαζόμενοι με τους επιγόνους τού Κεμάλ, οι οποίοι είναι εξίσου διεφθαρμένοι και πλέον κουμπάροι τους.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι ν’ «αγοράζουν» χρόνο, που απλά επιβαρύνει τη θέση τους, εφόσον δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει κάποια νέα επιλογή. Τζάμπα ψάχνουν νέους «πελάτες», υψώνοντας εκ νέου τη «σημαία ευκαιρίας». Η Νέα Τάξη αργοπεθαίνει και όλες οι ηγεσίες τής Δύσης έχουν μπει στη διαδικασία τού «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Δεν υπάρχουν πλέον στον ορίζοντα αφεντικά τού είδους εκείνου, που τους συμφέρει να «επενδύσουν» σε προδότες και χαφιέδες λαών. Εάν το ελληνικό κράτος γίνει πραγματικό κράτος —όπως προβλέπεται στη μετά Νέα Τάξη εποχή— όλοι αυτοί θα πάνε φυλακή!!!…

…Η απληστία για άλλη μία φορά θα καταστρέψει αυτούς που έχασαν το «μέτρο» …«Κρίμα», τώρα που έμαθαν οι κατσικοκλέφτες να τρώνε με μαχαιροπίρουνα.

 

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This